Ben ayni binadadaydim tasindim öylesine sordumHayır evler uzak Allahtan. Neden ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ayni binadadaydim tasindim öylesine sordumHayır evler uzak Allahtan. Neden ki
Boşandım ben .:):)Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Bende sen gibi ilk basta cok iyi biri diyordum ama insan icine girince anliyor cidden tanıyınca anlıyor.Zerre kadar sevmem kendisini
İlk tanıdığımda çok hoşlanmıştım kendisinden
Ancak zamanla ikiyüzlü ve çok sinsi bir kadın olduğunu anladım
Arayıp sormuyorum
İki senedir de gitmedim
Beni aynı mahallede ıstıyordu kv. Aksamları yemek bır yenir dıyordu. Dusunce sı bıle bana basıyor. İstemedim. 2dolmus mesafedeBen ayni binadadaydim tasindim öylesine sordum
Bana da oyle dedi aksamlari yemekler bir yensin dedi hayir dedik hic susmadi surekli yok kayinbaban niye bir yemiyolar yemeyi diyo yok kaynim da öyle diyomus heo birilerinin ustune atti cok uzatti durdu.ayni binadaydik yemekleri bir yemesekte her gun mutlaka oraya ugramamizi isterdi bir gun gitmesem ertesi gunu nerdesiniz siz niye gelmediniz dün diyodu ...daha neler sanki onlarla evlenmisim gibi beni mecbur tutuyodu. Ne kayinbabam ne kaynim kimse birsey demezdi bize yazik. Hep kayinvalidem uzerimde baski. Neyse tasindim iki dolmus mesafeye:)Beni aynı mahallede ıstıyordu kv. Aksamları yemek bır yenir dıyordu. Dusunce sı bıle bana basıyor. İstemedim. 2dolmus mesafede
Öyle bızım ev de uzak. Gelemiyor yoksa cıkar cıkar gelır aniden. Ki varya nısanlıyken aileler konusuyo. Babam da geri kafalı zaten. Babam dedı kv ye yakın otur. Bende patavatsızım hayır bana daraltı gelıyo dedımBana da oyle dedi aksamlari yemekler bir yensin dedi hayir dedik hic susmadi surekli yok kayinbaban niye bir yemiyolar yemeyi diyo yok kaynim da öyle diyomus heo birilerinin ustune atti cok uzatti durdu.ayni binadaydik yemekleri bir yemesekte her gun mutlaka oraya ugramamizi isterdi bir gun gitmesem ertesi gunu nerdesiniz siz niye gelmediniz dün diyodu ...daha neler sanki onlarla evlenmisim gibi beni mecbur tutuyodu. Ne kayinbabam ne kaynim kimse birsey demezdi bize yazik. Hep kayinvalidem uzerimde baski. Neyse tasindim iki dolmus mesafeye:)
MasAllah ağırlığını guzel.koymussun tebrik ederimÖyle bızım ev de uzak. Gelemiyor yoksa cıkar cıkar gelır aniden. Ki varya nısanlıyken aileler konusuyo. Babam da geri kafalı zaten. Babam dedı kv ye yakın otur. Bende patavatsızım hayır bana daraltı gelıyo dedımYapıma ters. Kabul soguk nevaleyım, yalnızlığı seviyorum, nasihat sevmem. Sımdı hergun pas a börek yapar kv. Ve her gıdınce bıze de koyar. Sımdı yakın otursak ayy akrabalarını alır gelır bıze. Bı de gelinle hava atmayı sevıyo. Ben nefret ederim öyle hava at falan. Ee her aksam gitsek, ben cinnet gecırırdım.Eşime dedım ki yakın tut evı zili sökerim, telefonumu kapatırım dedım. O da istemedi. Çünkü ailesiyle sorun yasamamı istemiyordu. Sımdı uzagız. Gene cagırıyor ama gıtmıyorum. Yenı evlı cift bu kadar cagırılmaz ayıp be.
Güzel koymak mı bılmıyorum ama takıntılıyım. Böyle kafama bırsey taktım mı yapmıyorum. Kv cagırınca degıl ben isteyince gıdıyoruz.Bıraz da huysuzum sanırım. Kadın bılıyo cabuk sıkılırım falan. Kendimi iyi ifade ediyorum onlara sanırımMasAllah ağırlığını guzel.koymussun tebrik ederim
Sırf bu yüzden çocuk yapmak istemiyorumAsiri kontrolcü ve müdahaleci, kadin-erkek ayrimi yapan, ogluşuna kiyamayip benden safiye titizligi bekleyen, beni torunlarinin parali bakicisi zannedip surekli sorup izleyip denetleyen biri oldugu icin bende bardak taştı.
Gerim gerim geriyorlar insani be. Onlar torun sevecek diye biz geriliyoruz. Gerek yok
Şu an KV demden yazıyorum. Valla bizim aramız gayet iyi. Hafta da 3 kez birlikteyiz. Seviyorum kendisini. Hiçbir art niyetini görmedim, hiçbir şeyime karışmazKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
KesinlikleBende sen gibi ilk basta cok iyi biri diyordum ama insan icine girince anliyor cidden tanıyınca anlıyor.
Benimki de aybi benziyor huylari bizde torun yok daha yeni evliyiz. Ama eltim bunlarla küs hic görmedim kendisini oyle söyleyeyim surekli benle onu karşılaştırma yapıyor mecburen kv ile yaşıyorum esim yanımda değil sus diyorum kendime sus ısır dilini az kaldi dayanAsiri kontrolcü ve müdahaleci, kadin-erkek ayrimi yapan, ogluşuna kiyamayip benden safiye titizligi bekleyen, beni torunlarinin parali bakicisi zannedip surekli sorup izleyip denetleyen biri oldugu icin bende bardak taştı.
Gerim gerim geriyorlar insani be. Onlar torun sevecek diye biz geriliyoruz. Gerek yok
Kayivalidelerin gelinlerine karışma hakkini kendinde bulmalarina sinir oluyorum.Benimki de aybi benziyor huylari bizde torun yok daha yeni evliyiz. Ama eltim bunlarla küs hic görmedim kendisini oyle söyleyeyim surekli benle onu karşılaştırma yapıyor mecburen kv ile yaşıyorum esim yanımda değil sus diyorum kendime sus ısır dilini az kaldi dayan![]()
Bende öyle. Şunu şöyle yap. Bunu böyle yap. Herşeye karsıyorlar.Kayivalidelerin gelinlerine karışma hakkini kendinde bulmalarina sinir oluyorum.
Seni klonlayip gelin diye bana gönderseler keşkeGayet iyi aramız. Evlerimiz çok yakınken bile benim aramamla zorla bir iki kere geldi evimize. Onun dışında hep ben eşime hadi annemgile gidelim der dururdum çok severim kendisini o kadar mülayim tatlı düşünceli bir kadın ki rahatsız etmek istemem kızım sizi yanlış anlama evine öyle çat kapı gelemem işin gücün vardir falan der. Genelde ben arar sorarım ona da derim sen de ara diye ama öyle sık aramaz da. Şimdi başka uzak bir ilçeye taşındık özlüyorum kendisini öyle değişik![]()