- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi yoksa fazlasını istiyorlarOlması gerektiği gibi, ne çok vıcık vıcık ne de çok resmi. Mesafeli bir şekilde nasılsın, iyi misin? ve bir de sorduğu sorulara kısa yanıtlar veriyorum geçinip gidiyoruz işte.
Valla bende anlamadim senin hesaplar yazmisMune kontrol eder misiniz ikimiz aynı hesap mıyız?Arkadaş inanmamakta ısrarcı
İkimizde kvden dertliyiz sanırım ondan.Valla bende anlamadim senin hesaplar yazmislaf soylemek iciin mi soyluyolar acaba
Aynı hesap mısınız diye çoktan kontrol edildiMune kontrol eder misiniz ikimiz aynı hesap mıyız?Arkadaş inanmamakta ısrarcı
Biz cok iyiyiz..saygi sevgi cercevesinde hersey..birbirimize gerekmedigi surece karismayiz yada elestirmeyiz..bazen uyarilarda bulunur ama ben bunu kotu anlamda yorumlamiyorum.Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Evet aynı şeyleri yasıyoruz maalesef sadeceAynı hesap mısınız diye çoktan kontrol edildiSe_n_299 ve sensizasla321 aynı kişi değil, kullanıcı adı ve konu benzerlikleri var yalnızca.
Hadi ya benim esim iki haftada biri kabul etmez malesefİkimizde kvden dertliyiz sanırım ondan.Bu arada ben 2haftada bır gıderım
![]()
Kac haftada bir gıdıyo sunuz. Ben kabul ettirdim. İşine gelmezse hep tek gıderHadi ya benim esim iki haftada biri kabul etmez malesef
Ne güzel bi denge kurmuşsunuzBiz cok iyiyiz..saygi sevgi cercevesinde hersey..birbirimize gerekmedigi surece karismayiz yada elestirmeyiz..bazen uyarilarda bulunur ama ben bunu kotu anlamda yorumlamiyorum.
Esimle ikimizde calisiyoruz.kv yemwgimizi yapar cocuk jonusunda bize yardimci olur.bakici sorunim oldugunda bir sure geldi kaldi.daha ne isteyeyimki.isten yorgun argin gelip yemek cocuktu gercekten yorucu oluyor.
Bizde kaldigi surece sabah kim erken kalkarsa o kahvalti hazirlardi.bazen ben bazen o.ama hic lafi olmaz bu tarz seylerin...
Sayginin cok onemli oldugunu dusunuyorum.hersey karsiliklidir.ayrica tatilde onlara gidiyoruz uzun sure kaliyoruz.ayni sekilde kendi ailemde de.
Cunku ikimizde vicik vicik degiliz.oyle insanlarida hic sevmem zaten..bi mesafe muhakkak olacak.buyuk buyuklugunu kucuk kucuklugunu bilecek.sonrasi gidiyor zaten..Ne güzel bi denge kurmuşsunuz
Hastalik pandemiden dolayi gorusmeme karari aldik ama esim bana haftada iki giderz deyip kesin konusuyor hadi bilemedin bir yani iste haftada bir.Kac haftada bir gıdıyo sunuz. Ben kabul ettirdim. İşine gelmezse hep tek gıder
Siz ayni binada oturdunuz mu hicKac haftada bir gıdıyo sunuz. Ben kabul ettirdim. İşine gelmezse hep tek gıder
Çok baskıcı biri, her şeye bağırır. En ufak şeyimi eşime şikayet eder. Bana sen benim kızım gibisin diyip, eşime ben ona yemek götürdüm bilmem ne götürdüm der. Bir yere gitsek habet vermezsek kıyameti koparır. Genelde bağırır. Eşimi çok dolduruşa getiriyo. Ben de artık arama mesafr koydum tamamen. Geçen gün aradım açmadı, ertesi gün aradı açmadım. Kendincr bana ders vermeye çalışıyo. Bağırırak baskı kurmaya çalışıyoBizim durum çok karışık, iyiyiz genel manada ama kayınvalidem çok cahilce davranıyor bazen. yine iyi davranıyorum burada goruyorum da çıtır çıtır yerlerdi sanırım bazıları![]()
Off sizin eşte çok ısrarcıHastalik pandemiden dolayi gorusmeme karari aldik ama esim bana haftada iki giderz deyip kesin konusuyor hadi bilemedin bir yani iste haftada bir.
Hayır evler uzak Allahtan. Neden kiSiz ayni binada oturdunuz mu hic