Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

ben hergun iki kere arıyorum
annemden daha yakındır zira, böyle kvlerde var Allah bozmasın bı sabah arıyorum birde yatmadan bazen o arar onun disindada WhatsApp tan falan konuşuruz :))

1 yıldır aramıyorum o beni arar

eşin annenle ne kadar konuşuyorsa sen de o kadar konuş..

bir anne bu erkeklerde var zaten, kadınlar ağaçta yetişti..

Oooo neden böyle buna ne sebep oldu ?
Kaynanatörlük yaptı

Agzımızın tadı bozulmasın dıye sustukca daha kotu oldu e n son eşimi işteyken arayıp yalnız gel senınle konusacaklarım var deyıp hakkımda doldurmaya calıştıgında gorusmemız son buldu

Esımı doldururken kurdugu cumle ...eşin herseyde gulumsuyor salak sinirimi bozuyor bana daha uzun sarıldı eltısıne daha kısa sarıldı gıbı...

Bunun ustune esım orda annesının kendısınde duran yedek anahtarını bırakıp senın derdın eşim degıl benımle cunku benım huzurumu kacıran sensın ve bunun ıcın ugrasıyorsun yuvamı bozmaya calışan anam babam olsa acımam deyıp cıkıyor

Ordan cıkıp bana geldi telımı alıp annesının eltımın nolarını sıldı olanı anlattı ve bu kısılerle gorusmenı ıstemıyorum bı zaman var o zananı bekle ayaklarıyla gelıp senden ozur dıleyecekler dedı

Dun aksam ilk kez kayınvalıdem eşimi aradı ve bızı yemege davet ettı bugun için ... bi adım attı

Tabı bu gecen 2 senede hamılelıgım oldu kızım dogdu. Dogdugu gun ve 1 haftalıkken gordu okadar. Kaynım evlenmiş ... hiç görüşmedik...

Yanı bukadar anlatayım siz anlayın :)

Çok isterdim bir masanın etrafında hep beraber toplanalım gidelim gelelim gülelim eğlenelim işim özü hep beraber evlenelim sadece eşlerin evlenmediği malum. Aileler ile de evleniyoruz. Yani en azından benim için öyle... Neyseki oğlu annesinin huyunu suyunu çok iyi biliyor daha önceki evliliğinden tecrübeli. Yinede hergün arar sorarım oda arar sağolsun ancak aramızda bi sevgi bağı olduğunu sanmıyorum:anne:

Kaynanatörlük yaptı

Agzımızın tadı bozulmasın dıye sustukca daha kotu oldu e n son eşimi işteyken arayıp yalnız gel senınle konusacaklarım var deyıp hakkımda doldurmaya calıştıgında gorusmemız son buldu

Esımı doldururken kurdugu cumle ...eşin herseyde gulumsuyor salak sinirimi bozuyor bana daha uzun sarıldı eltısıne daha kısa sarıldı gıbı...

Bunun ustune esım orda annesının kendısınde duran yedek anahtarını bırakıp senın derdın eşim degıl benımle cunku benım huzurumu kacıran sensın ve bunun ıcın ugrasıyorsun yuvamı bozmaya calışan anam babam olsa acımam deyıp cıkıyor

Ordan cıkıp bana geldi telımı alıp annesının eltımın nolarını sıldı olanı anlattı ve bu kısılerle gorusmenı ıstemıyorum bı zaman var o zananı bekle ayaklarıyla gelıp senden ozur dıleyecekler dedı

Dun aksam ilk kez kayınvalıdem eşimi aradı ve bızı yemege davet ettı bugun için ... bi adım attı

Tabı bu gecen 2 senede hamılelıgım oldu kızım dogdu. Dogdugu gun ve 1 haftalıkken gordu okadar. Kaynım evlenmiş ... hiç görüşmedik...

Yanı bukadar anlatayım siz anlayın :)

Çok tanıdık geldi hikayeniz isabet olmuş görüşmemek huzur kaçıran insanlar gereksiz

Hiiiiçç ararsa da açmıyorum o da eşime şikayet ediyordu yine açmadım geldi evime derdin ne dedi kavga ettik oh artık hiç açmam çünkü herseyde arıyordu misal yarın pazara gidicez diyelim hemen beni arar nereye gidiceksiniz bi de gizliden sormaya ağzımdan laf almaya çalışırdı şükür kurtuldum.

2-3 günde bir araşırız.. Ben de ararım o da arar.. İyi anlaşırız, seviyorum kendisini.. Ama anlaşamıyor olsaydım aramazdim.

Her gun gorusuruz.ben arayamadigim zaman o arar beni.bazen gunde 2 3 defa konustugumuzda olur.benim icin problem degil.hatta her gun bize gelsinler bile isterim.sıksık bir arayada geliriz.
Cok sukur bi problem yok aramizda.

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Açıkcası ben nişanlıyken öyle sık sık aramazdım önemli günlerde arardım evlendikten sonrada 2.3 güne bir araduğım bazende 1 haftasa olurdu ilk zaman ve aramadığım günler kaynanam beni arar halimi hatrımı sorar 2 yılkık evliyim ve hergün konuşuruz birgün ben birgün o arar allah razı olsun eşimle bile konuşurken karının sözünden çıkma der :D

Aranızdaki ilişkiye bağlı. Eğer iyiyse sık arayıp sormalı. Hoş tutmalı. Anne neticede.
Oğlunu size emanet etmiş oluyor.

Back
X