Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo neden böyle buna ne sebep oldu ?En son 2 sene once aramıstım
Hıc gorusmem
Kaynanatörlük yaptıOooo neden böyle buna ne sebep oldu ?
Kaynanatörlük yaptı
Agzımızın tadı bozulmasın dıye sustukca daha kotu oldu e n son eşimi işteyken arayıp yalnız gel senınle konusacaklarım var deyıp hakkımda doldurmaya calıştıgında gorusmemız son buldu
Esımı doldururken kurdugu cumle ...eşin herseyde gulumsuyor salak sinirimi bozuyor bana daha uzun sarıldı eltısıne daha kısa sarıldı gıbı...
Bunun ustune esım orda annesının kendısınde duran yedek anahtarını bırakıp senın derdın eşim degıl benımle cunku benım huzurumu kacıran sensın ve bunun ıcın ugrasıyorsun yuvamı bozmaya calışan anam babam olsa acımam deyıp cıkıyor
Ordan cıkıp bana geldi telımı alıp annesının eltımın nolarını sıldı olanı anlattı ve bu kısılerle gorusmenı ıstemıyorum bı zaman var o zananı bekle ayaklarıyla gelıp senden ozur dıleyecekler dedı
Dun aksam ilk kez kayınvalıdem eşimi aradı ve bızı yemege davet ettı bugun için ... bi adım attı
Tabı bu gecen 2 senede hamılelıgım oldu kızım dogdu. Dogdugu gun ve 1 haftalıkken gordu okadar. Kaynım evlenmiş ... hiç görüşmedik...
Yanı bukadar anlatayım siz anlayın :)
Açıkcası ben nişanlıyken öyle sık sık aramazdım önemli günlerde arardım evlendikten sonrada 2.3 güne bir araduğım bazende 1 haftasa olurdu ilk zaman ve aramadığım günler kaynanam beni arar halimi hatrımı sorar 2 yılkık evliyim ve hergün konuşuruz birgün ben birgün o arar allah razı olsun eşimle bile konuşurken karının sözünden çıkma derArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
aklıma düşerse ararım. işim var gücüm var aklıma boş muhabbetleri mi takayımArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?