- 30 Ocak 2017
- 14.881
- 200.349
- 598
Çok gerekmedikçe aramam. Zaten sık sık görüşüyoruz daha niye arayacağımArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gerekmedikçe aramam. Zaten sık sık görüşüyoruz daha niye arayacağımArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Düğün gününden bu yana görmüyorum kendisini. Aramam, aradığında açmam.Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Bence kıskanıyorlar neden oğlanlarını kıskanırlar da kızlarının kocalarını kıskanmazlar çok ilginç yaOğullarının evkendiklerini idrak edemiyorlar![]()
Gerçwkten surat asıp mesafe koymak gerekiyor bana da pat diye gelirdi bide kalmadan da dönemzdi deliriyodum beni değil hep oğlunu arrdı bende surat yaptım şimdi kalmaya gelemiyor illaki mesafemi koymak lazım allahn cezaları yaIlla o noktaya gelmek gerekiyor canım benim kayinvalidemde sürekli geliyordu ama hep hazır sofraya lohusalığimda bile hep yanlız kaldim 2 gün geldi ben yaslandim deyip kaçtı ama gorumcemin çocuklarına bakıyor. Beni ariyodu disardayim dersem hemen kapatip eşimi arayıp yasemin disardaymis diyordu 1 sene filan böyle devam etti bakti ki dışarda olmam sorun çıkarmıyor vazgeçti bunu yapmaktan
Başlarda bende iyiydim ve severdim ama ne zaman ki üzerimde kurallar koymaya onun istediği gibi hateket etmem için ısrar etmeye başaldı oğluna beni fitneledi şuan nefret ediyorumiyi bari boyle gelinler de varmis gormeden kv fobisi olacam ya herkes mi anlasamaz diye sasip kalmistim
Boyleleri de var elbet ama ben daha cok butun kvleri bir ya da butun gelinleri bir yapan anlayistan ve onyargidan rahatsiz oluyorum.mesela soyle akil verenlere kiziyorum bastan mesafeli ol cok iletisime girme gidip gelme.hic bir isine karistirma ne demek ya tanimadan etmeden bu reva mi aldim oglunu baska ihsan istemem der gibi ayrica kvler de bazisi oglunu almis gozuyle bakip gelini iyi mi kotu mu nasil bir es nasil bir gelin zaman vermeden takar sungulerini savas acar hurra bu da yanlis.Başlarda bende iyiydim ve severdim ama ne zaman ki üzerimde kurallar koymaya onun istediği gibi hateket etmem için ısrar etmeye başaldı oğluna beni fitneledi şuan nefret ediyorum
Biz aynı mahalle de oturuyoruz bizimkide hep bizde kalıyordu haftasonu kaliyordu birde eşimle hiç vakit geçiremiyorduk hafta içi kalırsa ben uyanmadan kalkıp gidiyorduGerçwkten surat asıp mesafe koymak gerekiyor bana da pat diye gelirdi bide kalmadan da dönemzdi deliriyodum beni değil hep oğlunu arrdı bende surat yaptım şimdi kalmaya gelemiyor illaki mesafemi koymak lazım allahn cezaları ya
3-4 haftada bir görüşüyorum. çok sık görüşmenin bi gereği yok benceArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Valla aynı ilçede oturuypruz 10 dkka mesafedeyiz iki günde bir kalmaya gelirdi uyuz oluyodum yeni evliydim hiç başbaşa kalamıyorduk hepsi aynı bunların kıskanç şeyler bide dolaplarımı açar çay yapardı kendine sanki kendi eviBiz aynı mahalle de oturuyoruz bizimkide hep bizde kalıyordu haftasonu kaliyordu birde eşimle hiç vakit geçiremiyorduk hafta içi kalırsa ben uyanmadan kalkıp gidiyordu
Ben başlarda hiç böyle ön yargıyla yanaşmadım çokta seviyodum hediyeler alıyodum giderken elim hiç boş gitmezdim ne Zaman oğlunu benden kuskanıp fitne yapmaya başladı ozamandan beri yüzünden bile tiksiniyorumBoyleleri de var elbet ama ben daha cok butun kvleri bir ya da butun gelinleri bir yapan anlayistan ve onyargidan rahatsiz oluyorum.mesela soyle akil verenlere kiziyorum bastan mesafeli ol cok iletisime girme gidip gelme.hic bir isine karistirma ne demek ya tanimadan etmeden bu reva mi aldim oglunu baska ihsan istemem der gibi ayrica kvler de bazisi oglunu almis gozuyle bakip gelini iyi mi kotu mu nasil bir es nasil bir gelin zaman vermeden takar sungulerini savas acar hurra bu da yanlis.
Keske her iki tarafta ordan burdan duyduklarina gore iletisim kurmak yerine kendi iletisim seyrine bakip oyle davransa.empati yapsa...her turlu iliski icin bir matematik formulu ya da yemek tarifi gibi bir durum soz konusu degil ne yazik ki her formul her sorunda kullanmaz .ayni sorunda kullanilan ayni formul bile ayni sonucu vermez zira degiskenler cevre faktorleri ve kisilikler farkli...
Sozum sana degil cnm dedigin gibi seninki onyargiyla olmamis ama sen de benim kv boyle diye hergeline simdi benim davrandigim gibi davran diyebilir misin senin yasadiklarin sonucu sen ondan tiksinme seviyesine geldin.yeni gelin olacak birine yukarda dedgim gibi akil verenlere sozum...Ben başlarda hiç böyle ön yargıyla yanaşmadım çokta seviyodum hediyeler alıyodum giderken elim hiç boş gitmezdim ne Zaman oğlunu benden kuskanıp fitne yapmaya başladı ozamandan beri yüzünden bile tiksiniyorum