Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
gecici bi surwligine ayni evde yasiyoruz bi yere gittigi zaman en fazla bir gun konusmadigimiz olur ikibci gun o arar eger o aramazsa ben ararim

Ortalama ayda bir diyebilirim.
20 gün filan da olabilir.
Çoğunluk o arar.
Çok eskiden ben de arardım sıkça. Ama validem buna değmedi... Neyse......
Farklı şehirlerdeyiz bu arada.

Genelde 2 günde bir ararım yada o arar gayet iyi sohbet ederiz iyi anlaşırız belki de bu yüzden bi sıkıntısı birine kızdığı zaman beni arar içini döker her zaman iyi olmakta fayda var

Zamanım olsa hergün araşırız ben kv oda beni çok sever onunla muhabbet dedikodu süper oluyor. Kafadengi meleğim

11 aylık evliyim ilk başta haftada 2- 3 kez arardim ama şimdi 20 yada 30 günde bir arıyorum. Sebebi sacmalamaya canımı sıkmaya başladı konuşurken bende azalttım aramayı. Oğluna bu arama meselesini sikayetlendigini biliyorum. Hiç arayasim gelmiyor. İçim almiyor artık. Anneymis çakma anne kaynana işte. Bu arada eşime dedimki sen benim annemi ne kadar ariyorsunda ben seninkini arayım dedim. Aradığı gittiği çok nadirdir annemlere. Tuhaflar ya.

ben hic aramam hic alistirmadim esim konusur selam soylerim bitti.cok gevezedir kendisi hicte sevmem son derece mesafeliyim.oda aramaz boyle cok iyiyim vallahi...

Her gün ne konuşuyorsunuz ki? Merak ettim
Uzun sürmüyor iyi olduğunu duyuyorum. Biraz kızımdan bahsediyoruz. Yemek tarifi falan da alır veririz. Bazen izlediği bir şeyden bahseder. Yanında kimse yok muhabbet edeceği neskafesini içerken eşlik ediyorum. Yarın obur gün torunundan haber almak için telefonun basında bekleyen ben olacağım için. Nasıl bir muamele bekleyeceksem öyle olmaya çalışıyorum.

Uzun sürmüyor iyi olduğunu duyuyorum. Biraz kızımdan bahsediyoruz. Yemek tarifi falan da alır veririz. Bazen izlediği bir şeyden bahseder. Yanında kimse yok muhabbet edeceği neskafesini içerken eşlik ediyorum. Yarın obur gün torunundan haber almak için telefonun basında bekleyen ben olacağım için. Nasıl bir muamele bekleyeceksem öyle olmaya çalışıyorum.
Aranızda sorunlar yaşandaydı da eşinle aranı sürekli bozsaydı yine bunşkeilde devam eder miydin peki ?

Haftada bir gün mutlaka ziyaretine gitmeye çalışırım. Onun dışında ekstra aramam gerektiricek bir durum olmazsa aramam hiç

Başlarda o sürekli arardi. Bende ayıp olmasin diye araedim. Ama kalbimi fena halde kırdığı konular oldu. Saygısızlık yapıp kavga etmedim ama güzel dille şeytana uymamasi gerektiğini söyledim. Artık o da kin besliyor ki aramiyor. Sadece eşimle konustuklari zaman ne yapıyorsun , nasılsın tarzında kısa bir konuşma oluyor, fazla uzatmiyoruz. Valla böyle çok çok güzel oldu. Böyle olunca karışmıyor. Çok rahatım.

Her telefonda anne şunu şöyle yapacağım diye anlatırım. Muhakkak telefonu kapatmadan önce şunu söyle yap der. Ben zaten sana soylemisim yapacağım demişim senin tekrar etmene gerek yok ki. Telefon da en çok bu konuşma tarzını beğenmiyorum. Sürekli şunu söyle yap diyecek bir şey bulur muhakkak.

Şunu da eklemek isterim ki. Eşim arama konusunda bana tek bir şey söylemedi. Allah razı olsun. Aramiyorsun diye baskı yapmış olsa huzursuz olurdum. Bana ben de senin babani özel olarak aramiyorum. O yüzden sana ara diyemem demişti. Eşler çok önemli arama konularında bence.

Hayir. Ben aramam gereken zamani hissediyorum. O zaman ariyorum. O da beni ariyor.

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Haftada bi arar hal hatir sorar kapatirim kendi hayatimda ev meselerinden kesinlikle bahsetmem bi yere gitsemde deme sounucta herkesin kendi hayati var bu gun herseyimi önüne koyarsam yarin surekli karisir hayatima size tavsiyemmm hal hatirdan baska fazla detaya girmemeniz:)

Back
X