- Konu Sahibi hayalmhayal
-
kızlar yardım napıcağımı bilmiyorum 1 yıldır evliyim kayınvalidem ile aynı evde oturuyoruz ve ben bundan çok rahatsız oluyorum artık evlenmeden önce herşey farklıydı iyi davranmalar sıcak olmalar fakat şimdi sanki bir kuma.ilk başta hatayı yaptım aynı evde oturmayı kabul ederek.lütfen yardım edin arkdşlr psikolojim çok bozuldu eşim önceleri anlıyordu şim hiç anlamıyor hep anneci herşeyi bend bekliyor kayınvalidem hep kendi istediği olsun benim dediğim olcak diyen bir tip herşeye karışıyor burnunu sokuyor eşimle 1 yıldır doğrudüzgün hiç başbaşa kalabadık.ve ben bu yüzden eşimle çok tartıştım beni hiç anlamıyor ben bişeyler anlatınca hep annesini haklı buluyor yalnız tek başına bizden başka kimsesi yok diyor sanki yaşlı bir kadın genç benden sağlam.çok bunaldım eşimle knştm çok kararsız bir kere ayrı ev dediyse belki 100 kere beraber oturalım demesi yokmu beni deli ediyor.eşimde beni anlamıyor artık kayınvalidemi hergün her dk görmekten bıktım çekilcek biri değil dayanamıyorum napıyım kızlar sizce beklemelimiym yada eşimle knşup boşanmayı bile düşünüyorum.kendi ailem bulunduğum şehirde değil onlardan uzakta bir garip kuşup yalnızım çok yalnız lütfen yardım
Bende 4 yildir beraber oturuyorum ve artik psikiyatra gitme yolundayim
aynı fikirdeyim anne olmayı çok istiyorum ama çocuğum zarar görmesin diye düşünemiyorum ilersini göremiyorum eşimle konuşmayı düşünüyorum tekrar kabul etmetmezse seviyorum ama mutlu olmadıktan evinde huzurun olmadıktan sonra çok iyi anladımki sevmek fedakarlık yapmak hep kadın çaba sarfetsin fayda etmiyor kafasızlığıma yanıyorum nasıl böyle bir hataya düştüğüm için
nasıl ikna edebilirim benim gibi bu kaderi paylaşıp kocalarını ikna eden arkadaşjlar çözüm nasıl[/QU
CANIM BENDE KV İLE 2 SENE OTURDUM AMA TARTIŞMASZ KAVGASIZ BİR GÜNÜMÜZ OLMAZDI HEP ÖZENEREK GEÇERDİ GÜNLERİM MİLLETİN EVİNE EŞYESINA.EŞİMEDE SÖLERDİM BİZİMDE EVİMİZ OLSA EŞYALARIMIZ KAFAMIZ RAHATLAR HER ANLAMDA RAHATLARIZ DİYORDUM HER ANLAMDA YANİ GECEKİ OLAYLAR FALAN RAHAT OLUR DİYE.YANİ ALTTAN GİRDİM ÜSSTEN ÇIKTIM.BİŞİ DİYİMMİ AYRI EVE ÇIKMASA BENİM EŞİM ÇIKMAZDI OKADAR ANACIYDIKİ 1 GÜN GÖRMESE 1 AYDIR GÖRMEDİM DERDİ ŞİMDİ 3 YILDIR AYRIYIS HAFTA BİR GÖRÜŞÜYOR ANNESİYLE.SOGUYORLAR YANİ MERAK ETME
KAVGA DÖVÜŞLE DİİLSEN ALTTAN ALTTAN İŞLE ONA NASIL RAHAT OLACAGINIZI ANLAT ONA ÇIKMAK İÇİN HEVESLENDİR
adanadan slmlar hamileyim arkadaşlar eşimin halaları geldi ortam yumuşadı.bebek sevincimizde olunca herşey değişti bakalım neler olucak yaşayıp görelim tek sevincim bebeğim artık ciğerim benim parçam
hemşeriyiz ne güsel cnm ya beklenmedik hbr test yaptım hamileym çok sevinçliym ama bir yanımda buruk knşuldu şuan ev bakıyoruz uygun biyer bulursak çıkıcazSendeni adanalısın hemşerim ne durumdadınız ayrı eve çıktınızmı yada sorunları hallettinizmi
hemşeriyiz ne güsel cnm ya beklenmedik hbr test yaptım hamileym çok sevinçliym ama bir yanımda buruk knşuldu şuan ev bakıyoruz uygun biyer bulursak çıkıcaz
kimse her evlenen eş annleriyle ailesyle oturmak istmz fakat bianlık gaflet le çok sevdiğnz için gözümüz birşey görmüyo
aynı evi paylaşmak çok zor insan dönüp geçmişe bakınca hata yaptığıı anlıyor fakat bir çare kalmıyor rabbimbu eşlerin arasına giren kv iki cihanda da affetmesin
cnm zannetmeki evi ayirinca karismicak o kaynana benim evim ayri yolum ayri ama bugun bes dakikaligina geldi nasil yaptiysa bizi huzursuz etti kavga ettik esimle rahatladi yani uzak olsanda aynilar degismiyolar bu kaynanalar
kızlar yardım napıcağımı bilmiyorum 1 yıldır evliyim kayınvalidem ile aynı evde oturuyoruz ve ben bundan çok rahatsız oluyorum artık evlenmeden önce herşey farklıydı iyi davranmalar sıcak olmalar fakat şimdi sanki bir kuma.ilk başta hatayı yaptım aynı evde oturmayı kabul ederek.lütfen yardım edin arkdşlr psikolojim çok bozuldu eşim önceleri anlıyordu şim hiç anlamıyor hep anneci herşeyi bend bekliyor kayınvalidem hep kendi istediği olsun benim dediğim olcak diyen bir tip herşeye karışıyor burnunu sokuyor eşimle 1 yıldır doğrudüzgün hiç başbaşa kalabadık.ve ben bu yüzden eşimle çok tartıştım beni hiç anlamıyor ben bişeyler anlatınca hep annesini haklı buluyor yalnız tek başına bizden başka kimsesi yok diyor sanki yaşlı bir kadın genç benden sağlam.çok bunaldım eşimle knştm çok kararsız bir kere ayrı ev dediyse belki 100 kere beraber oturalım demesi yokmu beni deli ediyor.eşimde beni anlamıyor artık kayınvalidemi hergün her dk görmekten bıktım çekilcek biri değil dayanamıyorum napıyım kızlar sizce beklemelimiym yada eşimle knşup boşanmayı bile düşünüyorum.kendi ailem bulunduğum şehirde değil onlardan uzakta bir garip kuşup yalnızım çok yalnız lütfen yardım
Tebrik ederim öncelikle bebeğinizi. rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.Ayrı ev olayına senin adına sevindim. yarın dan sonra ben de aynı evde oturacağım,Allah yardımcım olsun. gerçi benim kayınvalidem akıllı bir kadın,öyle ara bozayım,yalandan ağlayayım dedikodu yapayım öyle huyları yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?