Kayınvalidesi ile aynı evde oturanlar:( çok daraldım

Canim bende 9 senedir kaynana kayinpederle oturuyom cok zor bi ayri evim olsa baska hicbisey istemem Allah hepimizi kurtarsin insallah

Bazen merak ediyorum eşlerin arasını bozan bu kaynanalar zalim olanlar
Acaba ne ölümle ölürler öbür tarafta nasıl rahat uyurlar
Hic ahireti düşünen yok zulmet bakalım

Darılmayın ama, daha en baştan kayınvalideyle oturmayı niye kabul edersiniz ben de bunu anlamıyorum

Bende 4 yildir beraber oturuyorum ve artik psikiyatra gitme yolundayim

yani hiç kolay değil inan aynı evi paylaşmak...Allah yardımcın olsun ne diyim....psikologa gitmeni tavsiye ederim, ben de görüş alıyorum, herkesin de gitmesi gereken bir yer bana göre...çünkü onlar gerçekten sinir bozuyorlar ..buna da tek başına göğüs geremiyorsan yardım almak lazım..ve de eşinle konuş ya, bebek yapıp da düzelir falan da deme..eşinle konuş ayrı bir ev ayrı bir aile olmak istiyorsa bazı şeyleri görmesi lazım, bazı sıkıntıları çekecek..yok öyle armut piş ağzıma düş.sesini kısma )

imkanınız varsa aynı aprtmanda iki daire tutun. hem o yalnız kalmaz hem siz ayrı oturmuş olursunuz. yoksa kendinize iyi bir piskolog bulun. 3 sene aynı evde oturmuş biri olarak söylüyorum. kendi evime çıktıktan sonra 1 seneyi buldu piskolojimin düzelmesi.

bende kayınvalidemle oturuyorum iyi anlaşıyoruz ama yinede ayrı evim olsun istiyorum ama böyle bir şansım kalmadı artık

Bende kaynana kayınbaba bide görümce var Asıl ben napayım. 1 yıllık evliyim hemen çocuk oldu evliliğim boyunca 1 ayın 20 günü bendeler evleri köyde kışın soğuk oluyo die daha çok kalıyolar dahası bide bgn kızı emzirmek için uyandım duş alıyor biri.sonra diğeri duşa girdi. Iğrenç ya. Bunlar yüzünden eşime karşı uzağım 2 3 aydır bi yakınlığımız yok

bastan kabul ederken aklınız mantıgınız nerdeydi hiç mi düşünmediniz degil seytan melek gibi bile olsa 3kişil birliktelik olurmu hiç karı koca özeli diye bi şey var sen henüz evliliği yasayamadın bence ne oldugundan haberiniz yok eşinin de senin de 3.bir kişi hele ki ilk yıllarda asla olmaz ..maddi durumunuz varsa ayrı ama yakın bir ev tutun esya falan önemseme tasın eşini ikna et her sey daha güzel olabilir boşanmayı unut eşini seviyorsan çözümü ara.

adanadan slmlar hamileyim arkadaşlar eşimin halaları geldi ortam yumuşadı.bebek sevincimizde olunca herşey değişti bakalım neler olucak yaşayıp görelim tek sevincim bebeğim artık ciğerim benim parçam

adanadan slmlar hamileyim arkadaşlar eşimin halaları geldi ortam yumuşadı.bebek sevincimizde olunca herşey değişti bakalım neler olucak yaşayıp görelim tek sevincim bebeğim artık ciğerim benim parçam

Sendeni adanalısın hemşerim ne durumdadınız ayrı eve çıktınızmı yada sorunları hallettinizmi

Sendeni adanalısın hemşerim ne durumdadınız ayrı eve çıktınızmı yada sorunları hallettinizmi
hemşeriyiz ne güsel cnm ya beklenmedik hbr test yaptım hamileym çok sevinçliym ama bir yanımda buruk knşuldu şuan ev bakıyoruz uygun biyer bulursak çıkıcaz
kimse her evlenen eş annleriyle ailesyle oturmak istmz fakat bianlık gaflet le çok sevdiğnz için gözümüz birşey görmüyo
aynı evi paylaşmak çok zor insan dönüp geçmişe bakınca hata yaptığıı anlıyor fakat bir çare kalmıyor rabbimbu eşlerin arasına giren kv iki cihanda da affetmesin

cnm zannetmeki evi ayirinca karismicak o kaynana benim evim ayri yolum ayri ama bugun bes dakikaligina geldi nasil yaptiysa bizi huzursuz etti kavga ettik esimle rahatladi yani uzak olsanda aynilar degismiyolar bu kaynanalar

bende yaşadım canım çocuklarımla yaşadım
çok zordu yemen içmen banyo yapman eşinle kavga bile edemiyon
etrafta pır dönüyodu eşimle ben odaya geçtimizde
ne konuluyo diye patlıyodu
bign eşime çok kızmıştım ona gerizekağlı dedim
anammm demez olaydım bana o normalde sahiplenmeyen oğlunu bir korudu bir korudu
neredeyse saç başa giricektik kadınla

uyanık o an duydunda gelmiyo eşim varken
bilerek sabah geliyo tek başımayım ya çaresiz
o kavga oldu ayrı çıktık işte

zor durum yaşamayan bilemez allah yadımcın olsun ama nası başlarsa öle devam ediyo
eşini al karşına düzgün bi dille anlat icene

kavga etmeden bağrınmadan ben ölelikle çıkardım eşimi ayrı eve
en sonda dedim ya ayrı eve çıkarız yada artık dayanamıyorum ayrılıyorum dedim
(ama biz çok şeyler yaşadık)
oda anladı ve çıktık

cnm zannetmeki evi ayirinca karismicak o kaynana benim evim ayri yolum ayri ama bugun bes dakikaligina geldi nasil yaptiysa bizi huzursuz etti kavga ettik esimle rahatladi yani uzak olsanda aynilar degismiyolar bu kaynanalar

haklısın ayrı olsanda aynı yine geliyo huzursuz ediyo
gelmek için bahanesi çooookkkk
geliyo iki huzurum varken alt üst ediyo sonra 2 gün gelmiyo biz 2 gün onun kavgasını
yapıyoruz
ölee öle devam ediyor
ama hergün yüztüze bakmaktan iyidir be bacım

bacım eskilerin bir sözü vardır ay benimle olmadıktan sonra yıldızları ne yapayım... önce kocan seni dinleyecek arkanda olcaka kaynanada hikaye kayınbabada hikaye... erkek dediğin ne anneci ne karıcı olcak adam olup orta yolu bulacak...

Tebrik ederim öncelikle bebeğinizi. rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.Ayrı ev olayına senin adına sevindim. yarın dan sonra ben de aynı evde oturacağım,Allah yardımcım olsun. gerçi benim kayınvalidem akıllı bir kadın,öyle ara bozayım,yalandan ağlayayım dedikodu yapayım öyle huyları yoktur.

Yenimi evleniyosunuz niye beraber oturmayi tercih ettinizki ben 9senedir beraberim ayri ev sart

Canim Allah yardimcin olsun vallah bende ayni durumdaydim tipa tip ayni seyleri yasadim cok zor helede esin ana kuzusuysa !!! Senin esin ayri ev konusunu acmis benimki o konuyu kapatti ya bu deveyi gudersin yada bu diyardan cekip gidersin bile dedi bende kendimi ezdirmemeyi tercih ettim boyle hayat'mi cekilir.
Sakin kendini suclama ayni evde oturmayi kabul etmissin ama sonradan gercek yuzleri ortaya cikiyor iste !!! Hele gorumce her gun geliyorsa. Eyvah bende ayni durumdaydim !!! Ilk basta canim cicim sonra yilan gibi sokuyorlar maalesef helede esinin beynini yikaniyorsa tmm !!! ben'de cok kotu gunler gecirdim onlarin yuzunden ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…