Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

Amaaan ben hic sevmem hep ayrimcilik yapar varsa yoksa kendi oglu kendi kizi o yuzden uzak dururum basbasa gorusmekten kacinirim iki uc kere cok incitici seyler soyledi ogluna bi kiz almak istiyomus falan hep bi oglunu yuceltmeler bende uzak duruyorum

Allah için 5 yıldır evliyim. Altlı üstlü oturuyoruz daha kötü bir söz söylediğini hatırlamam Yara açmamıştır yani. Annem vakti zamanında babaannem den çektiği için yemin etmişti seni kaynana yanına vermem diye. Büyük konuşmuş :) evlendiğimde eşim söz verdi kesinlikle müdahale etmeyecekler karışmayacaklar dedi ve sözlerinde de duruyorlar. Siz iyi olun ne yaparsanız yapın diyor sağolsun...

Bulabilir misin merak ediyorum, ben de evliliğin ilk yıllarında melek gibi kadın derdim. Her kız annesiyle atışır anlaşamadığı zamanlar olur ama kızı olduğu içinsevgi bbağı vardır kaynana gelinde bu bağ olmuyor sanırım.

Ben Kayınvalidemi seviyorum:KK68:

1. Etliye Sütlüye karışmaz.

2. Beni hep over hele milletin yanında.

3. Sürekli arayip gelin gelin gelin diye çağırmaz.

4. Evimize habersiz çat kapı gelmez. Hatta çağırınca da zorla gelir siz çalışıyorsunuz zahmet etme siz gelin der.

5. Evine gidince bir güzel ağirlar oyle is falan beklemez ben yaparım tabi sürekli otur der.

6. Kış hazırlığımi yapar
turşu
tarhana
kurular
acili
fasulye
Domates kavanoz

Bu domatesleri yaparken zorla gidip yardım ettim gizli yapıyor çalışıyorsun ben yavaş yavaş yaparım diye.

Ben daha Allahtan belami mi isteyim :KK48::KK48:

Beeeen çooook seviyorum, iyiki var.
Hem aşkımı doğurmuş hemde benim canım, her elinden geleni benim için yapıyor herzaman hızır gibi yetișiyor, çok șanslıyım çünkü benim annem canım da öyle, yani uzun lafın kısası annelerim bana okadar yardımcıki hayat bana güzel, onların sayesinde eșimle bașbașa tatil Vs yaparım {iki çocuğum var}

Bende cok severdim ama evlendikten 3 ay sonra gercek yuzunu gordum beni esimden ayirmak icin elinden geleni yapti ama allah o kadar buyukki kendi kazdigi kuyuya kendi dustu ve bosandi allah boyle insanlara firsat vermesin

ben çok severim her telefon görüşmemizin arkasından seni seviyorum kızım der (nerdeyse eşimden çok söylüyor) evimize karışmaz her anlamda destektir sağolsun..

Ben seviyorum kaynanami ya sağolsun biseyime karismaz aradaki mesafeyi koruruz tabi bazen birbirimize tuhaf gelen şeylermiz olmuştur ama severim yinede bi kötülüğünü görmedim

Ben kayinvalidem i çok seviyorum kocamla çocukluktan arkadaştık beraber büyüdük aynı apt. Oturuyorduk kayinvalidem ille bu kızı kendime gelin yapacam demiş ve yaptı çocukluğumdan beri severdim şimdi daha çok seviyorum tatlı dilini yerim onun maşallah :nazar::21::KK6:

Benim kaynanam pamuk gibi maşallah .
Gerçekten seviyorum onu.fazlasıyla düşünceli..bana çok kıymet veriyor. Kendisi 65 yaşında olduğu için beni torunu gibi seviyo..maşallah diyeyim.çok şükür iyiyiz.arada kuşak farkı oluyo.o kadari da olsun yani.

Valla kaçıncı oldum acaba merak tatil severim kayinvalidecigimi doğrusu ne yapsa bensiz durAmaz kendisi şimdi köyde ararım herşeyi anlatır oğlunu bile bana şikayet eder eh ufak tefek şeyler olmuyor de il ama hep elti faktörü yüzünden diğer türlü gerçekten iyiliğini ister hakkını yiyemem

Ben bazen seviyorum bazen sinir oluyorum ortalamasını alırsak sanırım nötürüm. Ama sevmek isterdim. Sevenlerede maşallah diyelim allah bozmasın.

Back
X