Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

bencee 'ne mutlu sana'.. hani derler ya en iyi kaynana ölü kaynanadır diye :p :))
Yok kuzum eşim küçükken kaybettiğinden eksikliğini çok hissediyoruz.şimdi sizin bi problem olsa sevmesende kv ye söylersin gidecek bir yeriniz var çocukların b.anneleri var o bile mutluluk verir.biz mahrumuz :KK43:

Ben de nötr olanlardanım. Kendi halinde bir insan, hayatımıza pek bir etkisi yok.

Bende severim kayınvalidemi. İçinde kötülük hiç yoktur. İçinden ne geçiyorsa dilinde de o vardır. Gelmediniz falan diye sitem de etmez,bir derdimiz olsa koşar. Allah razı olsun görümcemden ayırmaz beni.

Bulur san haber ver BACIM
Soyu tükenen panda gibi bişey arıyorsun

Malesef hiçbir şey hissedemiyorum iyi ya da kötü hiçbir duygum yok. Ama böylesi daha iyi sanırım önceleri daha çoook üzülüyordum artık kafama takmıyorum en azından :KK70::KK70:

Ne guzel bir konu olmus,ben o kadar karamsar dusunmuyorum sözüm meclisten disari yasadigimiz toplumda maalesef sevgisizlik,fesatlik gibi duygular yogun yasaniyor ama biz yine de 'yasasin sevmek'diyoruz :)
3 yillik evliyim,5 yil da öncesi var,8 yildir annemle(kv aslinda ama ben onun icin hic kv diyemiyorum)iliskimiz var,masallah o kadar seviyorum ki onu,allah korusun ona bir sey olsa zor toparlarim kendimi. Buarada her sey herzaman gulluk gulıstanlik mi? Tabi ki hayir! İnsan öz annesiyle bile anlasamamazlik yasiyor,o kadari da normal,insaniz cunku. Ben bıraz da bu isin karsilikli oldugu kanisindayim. Bana hic bir zaman fesatlik yapmadi kötü bir sözünü duymadim,kendi annem 1 saatlik uzaklikta,onlarla ayni caddede karsilikli oturuyoruz, anne oldu bana,tabi ben de ona kiz evlat(2 oglu var annemin kiz cocuk cok istemisler ama olmamis) allah bozmasin esimin annesini de babasini da kendi ailem gibi cok seviyorum,biliyorum ki onlar da beni seviyor :)

Kaynanam "efsane"
Ama notr efsane
Sevmiyorum seni
En basindan isinamadim
Cunku sende beni sevmemistin
Sende bi gariplik var yalniz yasaman lazim senin , ben senin emirlerine ayak uyduramam sekerim malesef oglunla nakadar evlibkalirsak okadar seni cekicem malesefff sirf seni gornemek icin oglunu getirip sana teslim edesim var zaten oglunda sana cekmis siz super ikilisiniz kolkola gezmeliydiniz omur boyu benimde basimi yakmasaydiniz keske

Ben de varim kayinvelidemi cok severim benim yerime kendisini koyup oyle davraniyor oyle konusuyor.. cok sukur bu konuda sansliyim

Back
X