kayınvalidesiyle aynı apartmanda oturanlar

kızlar ağlayın hasta olun somurtun ama kocanızıda bunaltıp kaçırmayın evden dozunda yapın ufak ufak işleyin çıkalım evden diye yazada pırrr topuklayın gitgide dahada sarıyolar çünkü ben çıkmazsam eğer 10 kere kapı çalıyodu dahada çıldırtıyolardı gece yarısında çok kapı çalmıştır napıyosunuz nerdesiniz niye gelmiyosunuz b.k mu var bu evde yalnız oturuyosunuz bizden anlamıyosunuz gelde fıttırma bana misafir geldiğinde çağırmazsam kıyamet kopardı günlerce kim olursa olsun oda gelecekti oturacaktı ayy aklıma gelmiyo daha neler neler bizim de bi iş mevzusu vardı döndü olmaz inşallah dedi gelde boğma kadını çok şükür artık her kes yerini biliyo maddi manevi yorgunlukları yavaş yavaş kalkıyo üstümüzden içine girmeden kimse kimsenin ne mal olduğunu bilmez nişanlı kızlara sesleniyorum aynı apartmanda oturacağınıza evlenmeyin babanızın evinde oturun akıllı olun benden size tavsiye ...

kesinlikle doğru söylüyorsun. hiç evlenmesinler daha iyi. taşınırken kv lerle sorun yaşamadınız mı? darısı başıma inşallah yarabbim duy sesimi

Bizde uzakta oturmak istiyoruz nişanlımla. Bırak aynı apartmanda oturmayı aynı semtte bile istemiyoruz. Ailesi surat yapıyor yüzümüze vurup duruyor. Tabi ben istemiyorum demiyorum onlara ama yinede şuan oğullarını uzaklaştıran gelinim gözlerinde ama ilerde kötü olmaktansa baştan kötü olurum. Nişanlım onların nasıl olduklarını biliyorda uzak da oturmak istiyor. Hatta şehir dışından iş başvurusu bile yaptı sırf onların yüzünden. Sonuçları bekliyoruz bakalım. Hayırlısı olur inş.

şimdiki aklım olsaydı ben de baştan tavrımı koyardım kesinlikle istemezdim burda oturmayı. şimdi çıkamıyorum işin içinden. mümkünse yurtdışına gidin görmeyin hiç :)

şimdiki aklım olsaydı ben de baştan tavrımı koyardım kesinlikle istemezdim burda oturmayı. şimdi çıkamıyorum işin içinden. mümkünse yurtdışına gidin görmeyin hiç :)

Gerçekten baştan belli ettiler. Buraya yazan kv leriyle sorun yaşayan arkadaşların yaşadıklarını yaşatacak bir kv olacak gibi hissediyorum. Saygımı kaybetmek istemediğim içinde uzakta oturmamızın hayırlı olacağını düşünüyorum. Zira bize çocukmuşuz gibi davranıyolar ve herşeye şimdiden karışıyolar. Nişanlımla beraber beğendiğimiz şeyleri bile alamıyoruz. Ben bunun sonunu düşenemiyorum onlarla.

benimki başından hiç belli etmedi işte. herşeye tamam dedi, siz bilirsiniz dedi. ben aşamları yemek yapıyorum zaten canınız isterse gelir yersiniz evinize çıkarsınız dedi. ama öyle olmadı işte baştan hiç taviz vermeyeceksin. elini verirsen kolunu hatta daha sonra bacağını bile kapmaya çalışıyolar.

baştan belli etmeyen daha tehlikeli sonra yavaş yavaş işliyor bence dediklerimi gözden geçirin çünkü ya kavga gürültü çıkarsınız (oda hiç hoş değil bence) yada kocanıza duygu sömürüsü yaparak katlanılacak çile değil çünkü kimseye bişey olmuyor bizim psikolojimiz bozuluyor kv de kendi havasında koca desen sabah çıkıyor akşam geliyor arada biz kaynıyoruz bizde ses çıkarmazsak böyle tepemize binmeye devam ederler kv ler beni okuyorsa boğmak isteyebilirler :)) ama gerçek bu herkesin bi hayatı olduğunu kabul etmek zorundalar umarım biran önce kurtulursunuz herkes yaşamak istediği hayatı yaşamaya başlar RABBİM hepinizin yardımcısı olsun...

amiinnn canım. benimde tek dileğim bu, bir an önce kurtulmak.

Merhaba arkadaşlar.ben de kayınvalimle aynı apartmandayım.ama şükür bu zamana kadar hiç keşke burada oturmasaydı demedim.çalıştığım için oğluma o bakıyor.açıkçası benim için de oğlum için de çok iyi oldu aynı binada olmamız.sanırım durumdan şikayetçi olmamam biraz benim biraz da eşimle alakalı.çünkü eşim her durumda arkamdadır ve bana laf söyletmeyeceğini hepsi bilir.en önemlisi sürekli annemlere gidelim diyen biri değildir,çoğu zaman ayıp oluyor bir çıkalım diye ben derim ve zorla çıkartırım.benim tarafımda da mesafemi hep korumuşumdur.çok severim ama arada mesafe olması şart.akşam oğlumu almaya gittiğimde beş dakika muhabbet eder , evime inerim.aslında orada da yemek yiyebiliriz her akşam ama bunu ne ben ne de eşim istemez.ama yılbaşından sonra türkiyeden ayrılıyoruz.haliyle ben işsiz kalıyorum evde oğluma bakıcam bir süre.çünkü bakıcıya güvenemem.şimdi aslında daha iyi anladım kayınvalidemin bana ne kadar faydası olduğunu..

vay be ben son anda kıl payı kurtulmuşum desenize! Benim de evlenirken onlarla aynı binada oturma ihtimalim vardı hatta ben istiyordum başlarda aynı binada oturmayı sonradan nasip olmadı tabi otomobille 20 dklık mesafede oturuyoruz. tabi benim k.validem ve k.pederim dünya iyisi insanlardır ikisini de kendi annem babam gibi severim. ama şimdi bakıyorum da iyiki aynı binada oturmamışız diyorum. çünkü çok sosyal insanlar ve geleni gideni pek fazla. e haliyle her misafirde benim de gitmem gerekecekti. sonra zaten evimiz yakın olmadığı halde sürekli gidiyoruz, hep bir arada olalım istiyorlar. hatta onlara kalsa yatıya bile kalmamızı istiyorlar. e yeni evliyim kendi evimde daha fazla zaman geçirmek istiyorum. geçen gün dediler alt katlarındaki evi satılığa çıkarmışlar. ev çok güzel ama istemem. neyse şimdi düzeldi zaten. eskisi gibi artık emrivaki yapmıyorlar. ben de geçen gün k.validemi çok özledim gidelim dedim eşime. hakikatten özlüyorum ve özlediğim zaman gitmek beni daha mutlu ediyor.

ben de özlediğim zaman gitmek istiyorum böyle emrivakiyle olmuyo, insanın gidesi varsa bile gitmek istemiyor. bi rahat bıraksalar herşey çok daha güzel olacak. uzaktan öyle görünüyorlar dünya iyisi tabi. bide hergün 4-5 saat bir arada kal da gör canım. bakalım aynı şeyleri düşünebilecek misin? :)

Yok canım ya almayım. Tahmin edebiliyorum. Birkaç hafta önce sabrım taşmıştı. Eşimi değil beni arıyorlardı çağırıyorlardı. Tabi garibim beni biliyorlar hiçbir zaman "hayır" demiyorum. Hoop o akşam soluğu onlarda alıyoruz. Sonra ben dört gözle haftasonunu bekliyorum başbaşa kalayım diye. Hoop kahvaltı için toplanıyorlar. Bir gün ağladım sinirimden. O yüzden ben tahmin edebiliyorum canım umarım bir an önce taşınırsın. Ama eşinle paylaş bunu düzgün dille anlat. Ben eşimle konuştum anlattım. Artık onlar çağırsa bile gitmiyor işimiz var diyor yorgunuz diyor. Ben diyorum gidelim diye. Sonuçta siz bir ailesiniz canım bunu sakın unutma. aklıma geldi de evlenmeden önce k.pederim şunu demişti: "alt katta oturursanız güzel olur yemeklerin %80'i aynı tencerede pişer." ayy cinlendim bak :) şeytan kulağına kurşun olsun benim de aman dilimi ısırayım canım.

Çin İşkencesinin = Türk Kayınvalide işkencesi =))

Son düzenleme:
Ben aynı apartmanda oturuyorum birde eltim var yeni evlendiler yani,5 senelik evliyim 4 sene başka şehirdeydik ilk evlendiğim zamanlar asla oturmam ben diyordum başka şehire gideceğimiz belli değildi o zamanlar, sonra memlekete yerleştik bir sene başka yerde oturduk kirada ama evimiz yakındı iki günde bir ben çıkıp geliyordum annemgile(kaınvaldemgil yani) onları tanıdıkça ne kadar iyi insan olduklarını ne kadar şanslı olduğumu anladım babam olsun annem olsun kız kardeşlerim erkke kardeşlerim olsun(eşimin ailesi yani) çok severim onlarda beni severler kızım yenge yenge diye peşimde gezerler her işime yardım ederler anneme gittiğim zaman asla işe elimi sürdürmez siz otuun kızım gençsiniz derdi önceden şimdi oğlum var çocuk zaten yoruyoy diyor yani çok şanslıyım eşimele çok sorun yaşıyorum ama ailesiyle hiç yaşamadım ufak tefek şeyler oluyor ama hiç yüz göz olmadık çünkü ban açıkca rahatsız olduğum şeyleri söyledim annemde anlayışla karşılar onların sevmediğim yönü yok mu var tabi insan kendi annesinin babasının bir çok huyunu sevmiyor ama benim de sevimeyecek bir sürü yönüm var karşılılkı anlayış çok önemli ne pişirsem onlarada veririm onlarda bana eltimde öyle günde ikiüç kere görüştüğümüz olur onlar gelmese ben giderim böyle yani.Bu arada 4 aydır aynı apartmandayız ve ben kendim buraya gelmek istedim evalana kadar üstelik evin içi yapılı değidi onu yaptırdık bütün masrafları ödedikten sonra para biriktirip kendi evimizi alıcaz kendi evimize çıkıcaz inşaalah ama ben hiç gitmek istemyorum alıştım onlra zaman ne gösterir bilemem.

beterın beterı var be kızlar sız dua edınde sevdgınız adamı buyuten anneye katlanmak zorundasınız ben esımın uvey annesıne katlanıyorum esım nefret edıyor ondan ama kaynpederımın hatrına susuyoruz adam zaten cok hasta kanser uzmek ıstemıyoruz onu mecburıyetten oturuoz mecbur katlanıyorumda tek katlandıgım keske uvey kaynana olsa 3 eltım kız kardes anaları bacıları herkeslerıyle ayn apartmandayız ben dıs kapının dıs mandalı bahcede oturup kahvaltı yaparlar sefa surerler kımse demez bu kız hamıle bıgun cagralım dıye. esım evde oldugu gunler kucuk bı cocuk gonderırler gıt yengenı cagır kahvaltıya gelsn dıye esıme soyleyınce ınanmıyor bana. hele sımdılerde pskoojm ıyıce alt ust oldu.

Canım anlıyorum seni benim kaynanada öyle. Biz aynı evde oturuyoruz ne zaman odama çıkacak olsam hemen bir iş buyurur onu yaparım başka bişey bi türlü bitmez isteği odamdan cikmaya korkar oldum bir yere gider bana sorar evde kalmak istiyorum dediğim halde zorla götürür evde tek ne yapicakmisim ona neyse.... :///

Bende bu konuyu açmak istiyordum 6 yıl önce başladı esaretim şimdi 2.bebege gebeyim evin Küçüklugunu bahane edip kaçmayı planlıyorum sorunlar aynı sürekli takipte evden çıktığımda haber vermezsem olay çıkar her gelen misafirle beldeleri dua edin bana eşimi razi etme çalışmasına başlıyorum gece ayrı gündüz ayrı calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…