kızlar ağlayın hasta olun somurtun ama kocanızıda bunaltıp kaçırmayın evden dozunda yapın ufak ufak işleyin çıkalım evden diye yazada pırrr topuklayın gitgide dahada sarıyolar çünkü ben çıkmazsam eğer 10 kere kapı çalıyodu dahada çıldırtıyolardı gece yarısında çok kapı çalmıştır napıyosunuz nerdesiniz niye gelmiyosunuz b.k mu var bu evde yalnız oturuyosunuz bizden anlamıyosunuz gelde fıttırma bana misafir geldiğinde çağırmazsam kıyamet kopardı günlerce kim olursa olsun oda gelecekti oturacaktı ayy aklıma gelmiyo daha neler neler bizim de bi iş mevzusu vardı döndü olmaz inşallah dedi gelde boğma kadını çok şükür artık her kes yerini biliyo maddi manevi yorgunlukları yavaş yavaş kalkıyo üstümüzden içine girmeden kimse kimsenin ne mal olduğunu bilmez nişanlı kızlara sesleniyorum aynı apartmanda oturacağınıza evlenmeyin babanızın evinde oturun akıllı olun benden size tavsiye ...
burdan taşınmamız için herkes dua etsin bana lütfen
kızlar ağlayın hasta olun somurtun ama kocanızıda bunaltıp kaçırmayın evden dozunda yapın ufak ufak işleyin çıkalım evden diye yazada pırrr topuklayın gitgide dahada sarıyolar çünkü ben çıkmazsam eğer 10 kere kapı çalıyodu dahada çıldırtıyolardı gece yarısında çok kapı çalmıştır napıyosunuz nerdesiniz niye gelmiyosunuz b.k mu var bu evde yalnız oturuyosunuz bizden anlamıyosunuz gelde fıttırma bana misafir geldiğinde çağırmazsam kıyamet kopardı günlerce kim olursa olsun oda gelecekti oturacaktı ayy aklıma gelmiyo daha neler neler bizim de bi iş mevzusu vardı döndü olmaz inşallah dedi gelde boğma kadını çok şükür artık her kes yerini biliyo maddi manevi yorgunlukları yavaş yavaş kalkıyo üstümüzden içine girmeden kimse kimsenin ne mal olduğunu bilmez nişanlı kızlara sesleniyorum aynı apartmanda oturacağınıza evlenmeyin babanızın evinde oturun akıllı olun benden size tavsiye ...
umarım oradan taşınırsın
rabbim yardımcın olsun ve eşine cesaret versin
Bizde uzakta oturmak istiyoruz nişanlımla. Bırak aynı apartmanda oturmayı aynı semtte bile istemiyoruz. Ailesi surat yapıyor yüzümüze vurup duruyor. Tabi ben istemiyorum demiyorum onlara ama yinede şuan oğullarını uzaklaştıran gelinim gözlerinde ama ilerde kötü olmaktansa baştan kötü olurum. Nişanlım onların nasıl olduklarını biliyorda uzak da oturmak istiyor. Hatta şehir dışından iş başvurusu bile yaptı sırf onların yüzünden. Sonuçları bekliyoruz bakalım. Hayırlısı olur inş.
şimdiki aklım olsaydı ben de baştan tavrımı koyardım kesinlikle istemezdim burda oturmayı. şimdi çıkamıyorum işin içinden. mümkünse yurtdışına gidin görmeyin hiç :)
Gerçekten baştan belli ettiler. Buraya yazan kv leriyle sorun yaşayan arkadaşların yaşadıklarını yaşatacak bir kv olacak gibi hissediyorum. Saygımı kaybetmek istemediğim içinde uzakta oturmamızın hayırlı olacağını düşünüyorum. Zira bize çocukmuşuz gibi davranıyolar ve herşeye şimdiden karışıyolar. Nişanlımla beraber beğendiğimiz şeyleri bile alamıyoruz. Ben bunun sonunu düşenemiyorum onlarla.
benimki başından hiç belli etmedi işte. herşeye tamam dedi, siz bilirsiniz dedi. ben aşamları yemek yapıyorum zaten canınız isterse gelir yersiniz evinize çıkarsınız dedi. ama öyle olmadı işte baştan hiç taviz vermeyeceksin. elini verirsen kolunu hatta daha sonra bacağını bile kapmaya çalışıyolar.
baştan belli etmeyen daha tehlikeli sonra yavaş yavaş işliyor bence dediklerimi gözden geçirin çünkü ya kavga gürültü çıkarsınız (oda hiç hoş değil bence) yada kocanıza duygu sömürüsü yaparak katlanılacak çile değil çünkü kimseye bişey olmuyor bizim psikolojimiz bozuluyor kv de kendi havasında koca desen sabah çıkıyor akşam geliyor arada biz kaynıyoruz bizde ses çıkarmazsak böyle tepemize binmeye devam ederler kv ler beni okuyorsa boğmak isteyebilirler :)) ama gerçek bu herkesin bi hayatı olduğunu kabul etmek zorundalar umarım biran önce kurtulursunuz herkes yaşamak istediği hayatı yaşamaya başlar RABBİM hepinizin yardımcısı olsun...
vay be ben son anda kıl payı kurtulmuşum desenize! Benim de evlenirken onlarla aynı binada oturma ihtimalim vardı hatta ben istiyordum başlarda aynı binada oturmayı sonradan nasip olmadı tabi otomobille 20 dklık mesafede oturuyoruz. tabi benim k.validem ve k.pederim dünya iyisi insanlardır ikisini de kendi annem babam gibi severim. ama şimdi bakıyorum da iyiki aynı binada oturmamışız diyorum. çünkü çok sosyal insanlar ve geleni gideni pek fazla. e haliyle her misafirde benim de gitmem gerekecekti. sonra zaten evimiz yakın olmadığı halde sürekli gidiyoruz, hep bir arada olalım istiyorlar. hatta onlara kalsa yatıya bile kalmamızı istiyorlar. e yeni evliyim kendi evimde daha fazla zaman geçirmek istiyorum. geçen gün dediler alt katlarındaki evi satılığa çıkarmışlar. ev çok güzel ama istemem.neyse şimdi düzeldi zaten. eskisi gibi artık emrivaki yapmıyorlar. ben de geçen gün k.validemi çok özledim gidelim dedim eşime. hakikatten özlüyorum ve özlediğim zaman gitmek beni daha mutlu ediyor.
ben de özlediğim zaman gitmek istiyorum böyle emrivakiyle olmuyo, insanın gidesi varsa bile gitmek istemiyor. bi rahat bıraksalar herşey çok daha güzel olacak. uzaktan öyle görünüyorlar dünya iyisi tabi. bide hergün 4-5 saat bir arada kal da gör canım. bakalım aynı şeyleri düşünebilecek misin? :)
beterın beterı var be kızlar sız dua edınde sevdgınız adamı buyuten anneye katlanmak zorundasınız ben esımın uvey annesıne katlanıyorum esım nefret edıyor ondan ama kaynpederımın hatrına susuyoruz adam zaten cok hasta kanser uzmek ıstemıyoruz onu mecburıyetten oturuoz mecbur katlanıyorumda tek katlandıgım keske uvey kaynana olsa 3 eltım kız kardes anaları bacıları herkeslerıyle ayn apartmandayız ben dıs kapının dıs mandalı bahcede oturup kahvaltı yaparlar sefa surerler kımse demez bu kız hamıle bıgun cagralım dıye. esım evde oldugu gunler kucuk bı cocuk gonderırler gıt yengenı cagır kahvaltıya gelsn dıye esıme soyleyınce ınanmıyor bana. hele sımdılerde pskoojm ıyıce alt ust oldu.ben bi an 3 yıl evvelki halimi gördüm bu yazıda eşine ağla duygu sömürüsü yap hep mutsuz olduğunu belli et ve yakayı kurtarır kurtarmaz mesafe koy...ben sana kendimdeb bi kaç örnek vereyim... 1.evde yemek yemen bile problemdir bu tiplere beraber yiyiyoruz işte ne yapacan tek başına... 2.ne işin var evde... 3.kaç saattir ne yapıyosun evde(onun evinde iş hiç bitmez ama evde yapınca b.kmu var... 4.haber vermeden nereye gittiniz... Ayyy sinirlerim bozuldu mazi geldi aklıma...(
çok ama çok sinirlerim bozuk. ben taşınmak istiyorum burdan. herşeye karışır oldu bu ara. elimi veriyorum, kolumu kaptırıyorum. 24 saat benim yanımda olmak istiyor. eve çıkıyorum, arkamdan geliyor. geldiğinde de beni onlara çağırıyor, evde ne yapacakmışım tek başıma. SANANE!!! nasıl kurtulcam ben bu kadından. biri bana yardım etsin lütfen kafayı yemek üzereyim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?