seninki zor kayınvalidelerden galiba canım Allah kolaylık versin :18:
özünde iyi bir insan ama çok saf cahil düşüncesiz bana bir zararı dokunmaz gerçi izinde vermiyorum arada mesafemiz var ama haliyle çok kırıldığım şeyler vardı herşeyimizi annem ben ve eşim yaptık ve alışmamış bir yaşam tarzım var diğer gelinelrinden daha farklı bir gelinim gerek kültür gerek eğitim vb... gibi en basit örnek vereyim cnm banada evlenirken gelinliği kirala demişti bak ben küçük eltinin gelinliğini şu kadara kiraladım demişti ki bize hiç bir katkısı yoktu sanki kendi alcakmış gibi söyledi neyse önemsemedim ama küçük eltime gitmiş zamanında büyük eltimin gelinliğini vermiş bunu giy düğünde diye aileside kabul etmeyince çok kötü bir tuhafiyeden kiralamış gelinliği ve bizim düğünde insan bari çeyrek altın takmazmı takmadı.evimde 2 yastık 2 yorganı var sadece, kışın aylarca hastanede yattı o hastane yastığını vermiş bana nevresimi değiştirince gördüm oda ayrı bi şok yaşasım vb... gibi çok dertliyim ahhh canım soğudum kadından saygıda kusur etmiyorum ama yakında olamıyorum içimden gelmiyor anne demek