Kayinvalideye anne diyememek

seymanurrr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
50
17
8
Merhaba kızlar burda yeniyim. Bi konu hakkında size danışacağım. 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var kayinvalideme isteme oldugundan beri anne diyordum taa ki annem vefat edene kadar 10 ay önce önce annem vefat etti ani oldu. Hâlâ daha toparlamis değilim. Anneme çok düşkündüm. Babamda olmadığı için hep ona sarıldım anne baba oldu bana. Şimdiyse kayjnvalideme anne diyemiyorum hem annemin vefatından sonra beni vok kirmasindan dolayi hemde sanki anneme ihanet ediyormuşum gibi geliyor asla söyleyemiyorum. Annem vefat edeli 1 ay olmuştu daha kayinvalidem ona anne demediğimiz farketmis eşime telefonda ona anne demediğimiz soylemis. Eşimde zamana bırak annesi daha yeni vefat etti acısı var demiş. Onun üstüne sen niye bana anne demiyorsun diye banada sordu aynı şekilde bende söyledim gecen kurban bayramında et doğruyoruz Bi konu açıldı tam hatırlamıyorum şuan ortaya benim kayinvalidemde çok güzel yemek yapar dedim eşim falanda oradaydı onu övmek amaçlı söyledim. Bu sefer sen niye bana anne demiyorsun anlamadım neyse konuşcaz senle bu konuyu Bi ara dedi. Hicbirsey demedim. Kendisi bana bu zamana kadar 10 kere kizim demistir oda kizarken dersin ya ya kızım o öylemi yapilir diye o şekilde.. eltim var onada kızım demiyor. Ama bu konuda neden benim üstüme geliyor bu kadar anlamıyorum. Nasıl sesleniyorsun diye sorarsaniz aynı yerdeysek babaannesi gelirmisin bakarmisin vs gibi telefondada nabiyosun nasıl gidiyor diye konuşurum. Oda bana buz gibi davranır.

başınız sağolsun, haklısınız , o da kendince alışmış bir şeye ve devam edilmesi taraftarı
açık ve net yapamadığınızı zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyin.
anlamıyorsa kendi bilir

9 yıldır evleyim hiç anne demedim, babamın cok uzaktan akrabası, ben de teyze diyorum
böylelikle tartışırken, kırgınlık yaşarken, anne demek zorunda kalmıyorum.

Back