Arkadaşlar, öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Özellikle tavsiyeler için teşekkürler. Ama saldırıya hiç gerek yok. Ben elimi belime koyup kimseye bilgiçlik taslayacak yapıda bir insan değilim.
Neden tereddüt ettiğimi az çok açıklamaya çalıştım, eşimi büyüten elbette kayınvalidem ancak bilirsiniz ki herkesin çocuğu kendine özel, kendi istediği gibi besler büyütür-bu böyle olur diye diretmenin anlamı olmadığını düşünüyorum. Tavsiyelere her zaman kulak veririm ancak bazı şeyler bana ters geliyorsa da bu konuda endişelenmemden daha doğal ne olabilir ? Mesela şeker çikolata pasta kreması (tadımlık) çocuğun ağzına verilmesi bana tuhaf geliyor. Annemi arayıp aylin çalışmaya başladı artık rahat rahat herşeyi veriyorsundur diye sorması bile beni tereddütte bıraktı.
Annem bebeğime bakıyor devam da edecek ama kayınvalidem de dahil olmak istedi, bir süre kalacak-dediğim gibi bu süre belli değil. Ben onu kırmadan annemin bakmasını sağlamak istedim sadece bu nedenle de nasıl bir yol izlenebilir diye sormak istedim.
Ama galiba konu gelin/kayınvalide olunca bazı insanlar saldırmak için boşluk arıyorlar. Çok acı gerçekten, insanları anlamaya çalışmaktan çok uzağız, herşeye kötü niyetle yaklaşmamak lazım diye düşünüyorum.
Ayrıca çalışma o zaman evde otur diyenlere de söyleyecek bişey bulamıyorum... Bari kadın kadına bunu yapmasın öyle değil mi?
Sevgiler