- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.414
- 1.123
Valla cocuk sizin. Ve sizin kurallariniza gore buyuyecek. Kime baktirmak isterseniz ona baktirirsiniz. Anneniz veya kvniz cahildir, hasbelkader kendi cocuklarini buyutmusler diye super bakacak halleri yoktur yani. Egitimsizdir,bilgisizdir,cocugunuzu buyutmesini istemezsiniz haklisiniz. Bu isler adamina gore degisiyor. Benim kvm kendi ne yiyorsa cocuklarina da onu yedirmis. Ama annem yogurt yedirmis,meyve puresi yedirmis. Pirinc unu,nisasta,seker,un hic tanimamisim 3 yasina kadar. Ki calisan bir kadindi annem ve bakiciya yemegimi hazirlayip birakirdi. Velhasili cocuk bakiminin yasla,tecrubeyle alakasi yok. Bilgi ve kulturle alakasi var.
Bakici ararken bile mahalle teyzesi degil egitimli insan ariyoruz. Neden? Cocuga ne yedirilir ne yedirilmez bilsin diye,siveli konusup da cocuga yanlis ornek olmasin diye vs vs. ben size hak verdim. Umarim gonlunuze gore olur hersey konu sahibi.
Bakici ararken bile mahalle teyzesi degil egitimli insan ariyoruz. Neden? Cocuga ne yedirilir ne yedirilmez bilsin diye,siveli konusup da cocuga yanlis ornek olmasin diye vs vs. ben size hak verdim. Umarim gonlunuze gore olur hersey konu sahibi.