Fikir almak istiyorum.
Çok anlaşamadığım halde, büyüktür saygıdır diyerek sustuğum ve yeri geldiğinde samimi davrandığım bir kayınvalidem var.
Çok problem yaşamamıza rağmen, eşimin hatrına ve gerçekten evladımın (evlatlarımın) hatrına susuyorum desem yeridir.
Fakat son günlerde, kayınvalidem bana ve evime karşı inanılmaz fedakar davranıyor.
Hem havaların soğuk olması nedeni ile, hem kendi annemin gribe yakalanması nedeniyle bende kalıyor.
Tabii ben de hastayım bu arada, illet grip bana da bulaştı ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.
Doğumuma bu kadar az zaman kalmışken, kayınvalidemin bu yapmış olduğu jest hoşuma gitti.
Evimi düzenli tutuyor, eve gittiğimde yiyecek şeyler hazırlamış oluyor.
Çamaşırlarımı da yıkamış (eskiden çok sinirlendiğim bir konuydu bu, ama bu halim ile iş yapamayınca şükrediyorum gerçekten).
Kısaca elinden geleni gerçekten yapıyor ben de bunu görüyorum.
Eşim de memnun halinden, çünkü annesi ile sohbet ediyoruz, yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz.
Bu arada kayınpederim de bende.
3 yaşına yaklaşan oğluma bakıyor, aynı zamanda.
Daha ne istiyeyim değil mi? Görüntü o şu an.
Ben de kendisine ufak bir hediye göndermek istiyorum.
Sizce bu tarz birşey göndermek nasıl olur?
Sormamın sebebi,
1- bu tarz ürünler yapan bir sitede indirim var, kesemi de düşünüyorum açıkçası.
2- çiçek zamanında çok aldım, solup gidiyor zaten.
3- yiyecek olduğu için sevecekleri birşey, hem de görsel olarak güzel
4- alıp almama konusunda kararsızım, geçmişte yaşadıklarımız aklıma gelince, acaba şımartmış mı olurum diyorum.
Fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Çok anlaşamadığım halde, büyüktür saygıdır diyerek sustuğum ve yeri geldiğinde samimi davrandığım bir kayınvalidem var.
Çok problem yaşamamıza rağmen, eşimin hatrına ve gerçekten evladımın (evlatlarımın) hatrına susuyorum desem yeridir.
Fakat son günlerde, kayınvalidem bana ve evime karşı inanılmaz fedakar davranıyor.
Hem havaların soğuk olması nedeni ile, hem kendi annemin gribe yakalanması nedeniyle bende kalıyor.
Tabii ben de hastayım bu arada, illet grip bana da bulaştı ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.
Doğumuma bu kadar az zaman kalmışken, kayınvalidemin bu yapmış olduğu jest hoşuma gitti.
Evimi düzenli tutuyor, eve gittiğimde yiyecek şeyler hazırlamış oluyor.
Çamaşırlarımı da yıkamış (eskiden çok sinirlendiğim bir konuydu bu, ama bu halim ile iş yapamayınca şükrediyorum gerçekten).
Kısaca elinden geleni gerçekten yapıyor ben de bunu görüyorum.
Eşim de memnun halinden, çünkü annesi ile sohbet ediyoruz, yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz.
Bu arada kayınpederim de bende.
3 yaşına yaklaşan oğluma bakıyor, aynı zamanda.
Daha ne istiyeyim değil mi? Görüntü o şu an.
Ben de kendisine ufak bir hediye göndermek istiyorum.
Sizce bu tarz birşey göndermek nasıl olur?
Sormamın sebebi,
1- bu tarz ürünler yapan bir sitede indirim var, kesemi de düşünüyorum açıkçası.
2- çiçek zamanında çok aldım, solup gidiyor zaten.
3- yiyecek olduğu için sevecekleri birşey, hem de görsel olarak güzel
4- alıp almama konusunda kararsızım, geçmişte yaşadıklarımız aklıma gelince, acaba şımartmış mı olurum diyorum.
Fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.