Kayınvalideye Hediye

SouvveniR SouvveniR Can'ım ben oldu Kv n tepki verdi ?

Almış mı kayınvalideniz hediyenizi

Evet almış.
Ben eve varmadan 10 dk önce kendisine teslim edilmiş.
Eve gittiğimde çok mutlu bir yüz ile karşıladı beni.
Sarıldık öptü falan.
Çok teşekkür ederim dedi.

Kayınpederim de "bu jestin için çok teşekkür ederiz, çok mutlu olduk" dedi.

Bana yetti zaten. İkisi de mutlu oldu ve güzel bir akşam geçirdik.
Eşim eve gelince o da sarıldı öptü beni "karıma bak be, sağol hayatım güzel düşüncen için" dedi...
:KK36::KK36:

Fikir almak istiyorum.

Çok anlaşamadığım halde, büyüktür saygıdır diyerek sustuğum ve yeri geldiğinde samimi davrandığım bir kayınvalidem var.
Çok problem yaşamamıza rağmen, eşimin hatrına ve gerçekten evladımın (evlatlarımın) hatrına susuyorum desem yeridir.
Fakat son günlerde, kayınvalidem bana ve evime karşı inanılmaz fedakar davranıyor.
Hem havaların soğuk olması nedeni ile, hem kendi annemin gribe yakalanması nedeniyle bende kalıyor.
Tabii ben de hastayım bu arada, illet grip bana da bulaştı ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.

Doğumuma bu kadar az zaman kalmışken, kayınvalidemin bu yapmış olduğu jest hoşuma gitti.
Evimi düzenli tutuyor, eve gittiğimde yiyecek şeyler hazırlamış oluyor.
Çamaşırlarımı da yıkamış (eskiden çok sinirlendiğim bir konuydu bu, ama bu halim ile iş yapamayınca şükrediyorum gerçekten).
Kısaca elinden geleni gerçekten yapıyor ben de bunu görüyorum.

Eşim de memnun halinden, çünkü annesi ile sohbet ediyoruz, yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz.
Bu arada kayınpederim de bende.
3 yaşına yaklaşan oğluma bakıyor, aynı zamanda.
Daha ne istiyeyim değil mi? Görüntü o şu an.

Ben de kendisine ufak bir hediye göndermek istiyorum.
Sizce bu tarz birşey göndermek nasıl olur?

Eki Görüntüle 1924687

Sormamın sebebi,
1- bu tarz ürünler yapan bir sitede indirim var, kesemi de düşünüyorum açıkçası.
2- çiçek zamanında çok aldım, solup gidiyor zaten.
3- yiyecek olduğu için sevecekleri birşey, hem de görsel olarak güzel
4- alıp almama konusunda kararsızım, geçmişte yaşadıklarımız aklıma gelince, acaba şımartmış mı olurum diyorum.

Fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
eger böyle seylere para vermeye değmez yemezsek de olurdu diyen bir kadın ise başka bir hediye al am sevinir ise gönder

Fikir almak istiyorum.

Çok anlaşamadığım halde, büyüktür saygıdır diyerek sustuğum ve yeri geldiğinde samimi davrandığım bir kayınvalidem var.
Çok problem yaşamamıza rağmen, eşimin hatrına ve gerçekten evladımın (evlatlarımın) hatrına susuyorum desem yeridir.
Fakat son günlerde, kayınvalidem bana ve evime karşı inanılmaz fedakar davranıyor.
Hem havaların soğuk olması nedeni ile, hem kendi annemin gribe yakalanması nedeniyle bende kalıyor.
Tabii ben de hastayım bu arada, illet grip bana da bulaştı ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.

Doğumuma bu kadar az zaman kalmışken, kayınvalidemin bu yapmış olduğu jest hoşuma gitti.
Evimi düzenli tutuyor, eve gittiğimde yiyecek şeyler hazırlamış oluyor.
Çamaşırlarımı da yıkamış (eskiden çok sinirlendiğim bir konuydu bu, ama bu halim ile iş yapamayınca şükrediyorum gerçekten).
Kısaca elinden geleni gerçekten yapıyor ben de bunu görüyorum.

Eşim de memnun halinden, çünkü annesi ile sohbet ediyoruz, yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz.
Bu arada kayınpederim de bende.
3 yaşına yaklaşan oğluma bakıyor, aynı zamanda.
Daha ne istiyeyim değil mi? Görüntü o şu an.

Ben de kendisine ufak bir hediye göndermek istiyorum.
Sizce bu tarz birşey göndermek nasıl olur?

Eki Görüntüle 1924687

Sormamın sebebi,
1- bu tarz ürünler yapan bir sitede indirim var, kesemi de düşünüyorum açıkçası.
2- çiçek zamanında çok aldım, solup gidiyor zaten.
3- yiyecek olduğu için sevecekleri birşey, hem de görsel olarak güzel
4- alıp almama konusunda kararsızım, geçmişte yaşadıklarımız aklıma gelince, acaba şımartmış mı olurum diyorum.

Fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
çokkk güzel görseldeki hediye

Evet almış.
Ben eve varmadan 10 dk önce kendisine teslim edilmiş.
Eve gittiğimde çok mutlu bir yüz ile karşıladı beni.
Sarıldık öptü falan.
Çok teşekkür ederim dedi.

Kayınpederim de "bu jestin için çok teşekkür ederiz, çok mutlu olduk" dedi.

Bana yetti zaten. İkisi de mutlu oldu ve güzel bir akşam geçirdik.
Eşim eve gelince o da sarıldı öptü beni "karıma bak be, sağol hayatım güzel düşüncen için" dedi...
:KK36::KK36:
hediye yerine gitmiş bile.
tebrik ederim sizi.
kv de de nasıl bu kadar değişti.

hediye yerine gitmiş bile.
tebrik ederim sizi.
kv de de nasıl bu kadar değişti.

Vallahi nasıl değişti bende anlamadım ama eşimin parmağı var bu işte.
Bundan bir iki ay önce birşey yaşadık, bana gelmişlerdi yine kalmaya ve ben onlara baya bir hizmet etmek durumunda kalmıştım.
Progestan kullanıyorum erken doğum riskim olduğu için, sağlığımda problem yok ama aşırı yormamam lazım kendimi.
Çok yorulmuştum o akşam ve ağlamıştım yorgunluktan.
Eşim bunu gördü ne olduğunu sordu dedim yok birşey hamilelikten.
Yorgunum biraz o yüzden duygusala bağladım herhalde dedim.
Kayınvalidem ile alakalı veya yaptığım hizmet ile alakalı birşey demedim.

Fakat bir sonraki gün kayınvalidem aşırı değişmişti.
Herhalde eşim birşeyler dedi kayınvalideme veya uyardı.
O gün bugündür maşallah diyeyim.

Vallahi nasıl değişti bende anlamadım ama eşimin parmağı var bu işte.
Bundan bir iki ay önce birşey yaşadık, bana gelmişlerdi yine kalmaya ve ben onlara baya bir hizmet etmek durumunda kalmıştım.
Progestan kullanıyorum erken doğum riskim olduğu için, sağlığımda problem yok ama aşırı yormamam lazım kendimi.
Çok yorulmuştum o akşam ve ağlamıştım yorgunluktan.
Eşim bunu gördü ne olduğunu sordu dedim yok birşey hamilelikten.
Yorgunum biraz o yüzden duygusala bağladım herhalde dedim.
Kayınvalidem ile alakalı veya yaptığım hizmet ile alakalı birşey demedim.

Fakat bir sonraki gün kayınvalidem aşırı değişmişti.
Herhalde eşim birşeyler dedi kayınvalideme veya uyardı.
O gün bugündür maşallah diyeyim.
maşallah .
ilk çocuk mu? çocuğun etkisi ile olabilir mi . ailenize saygısından dolayı sevgi göstermeye , sevgi duymaya başlamış olabilir mi. bebek geliyor sonuçta
aslında kötü bi insan değilmiş ki özüne dönmüş. tepkisi varmış kendince anladığım kadarıyla. yerli yersiz tepki gösterebiliyorlar. sen anlamazsın bile ne oldu niye öyle davrandı

maşallah .
ilk çocuk mu? çocuğun etkisi ile olabilir mi . ailenize saygısından dolayı sevgi göstermeye , sevgi duymaya başlamış olabilir mi. bebek geliyor sonuçta
aslında kötü bi insan değilmiş ki özüne dönmüş. tepkisi varmış kendince anladığım kadarıyla. yerli yersiz tepki gösterebiliyorlar. sen anlamazsın bile ne oldu niye öyle davrandı

Yok 2. kısmetse.
Fakat ilkinde çok hastaydı, lohusalığımı falan göremedi hiç.
Bana hiç destek olamadı çünkü ciddi rahatsızlıkları vardı.
Hatta o ameliyata girdi ben doğumhaneye öyle birşey yaşadık.
Belki ondan da böyle davranıyor olabilir diye düşünüyorum.
İlkinde çok üzülüp ağlamıştı, 16 gün sonra görebilmişti torununu.

Cok guzel dusunmuzsunuz.
Eşimde anneme anneler gunune hediye aldi onun disindada cok dusunur birsey alinca annengilede ver der yada soyle haber et gecerken birakalim der. Birsey pisirdigimde tabaga koy goturelim der. Onun bu davranisina karsilik senede bi defs gordugum kvdeye bende aslinda boyle guzel bir jest yapsam hos olur

Cok guzel dusunmuzsunuz.
Eşimde anneme anneler gunune hediye aldi onun disindada cok dusunur birsey alinca annengilede ver der yada soyle haber et gecerken birakalim der. Birsey pisirdigimde tabaga koy goturelim der. Onun bu davranisina karsilik senede bi defs gordugum kvdeye bende aslinda boyle guzel bir jest yapsam hos olur

Gönül almak her daim iyidir.
Ben iyilikten zarar gelmeyeceğine inanırım hep, ama diyorum ya geçmişte yaşadıklarım beni çok düşündürdü.
Ama şimdide diyorum iyi ki bu hediyeyi almışım.
Sosyal medyada bile paylaşmış mesela ve not düşmüş fotoğrafın altına "çok teşekkür ederiz, biz her zaman sizin yanınızdayız" diye. Bu bile çok güzel birşey.

Back
X