Kayınvalideye nasıl davranmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz tekrar içmeye başlarsa annesine ihtiyacınız olacak bunu düşünüp Trip atın.ortada bir sır yok sizin adınızı vermesi bir suç değil.her aklı olan eşim söylemiştir yoksa neden bilecek diye düşünür.
Size verilen en güzel hediye kocanızin alkolden kurtulmuş olması daha fazlasını hak etmiyorsunuz
 
Ayy kadın yuvamı kurtardı alkolik kocamı düzeltti demiyorsunuz güvenim sarsıldı mı diyorsunuz tedavi başlayınca işiniz mi bitti? Ne kadar problemli birşey olduğunu daha iyi bilirsiniz benden alkolün size destek olmuş annesi sinirinizi annelik yapan kadından değil eş sorumluluğu alamayan kocanızdan çıkarın. İlerde çok pişman olursunuz.
 
Niye eşinizin alkol içmesi devlet sırrımı da annesine söylediniz diye trip atıyor. Bundan güven problemi olmaz. Asıl eşiniz içmem diuip gizli gizli ictiginde sizin güveniniz sarsilmaliydi. Tabi ki söyleyeceğim diyip üste cikmaliydiniz. Evde olan alalade bir sırrı gidip anlatmamissiniz ki.

Ayrıca mecbur kalmıştır kadın ,eşiniz belli ki hayır içmiyorum diye ısrar etti ,söylemek zorunda kaldı.
 
Eşiniz de hala akıllanmamış da bir daha içersem söyleme diyor 😅 ne münasebet diyemediniz mi? Adama bak hem suçlu hem güçlü. Kayınvalidenin hiç suçu yok, sarılın o kadına bırakmayın.
Eşi yol yapıyor resmen, tedavi olup alkolü bırakmis adam sen niye beni anneme söyledin diye problem çıkarmaz.

Konu sahibi de evet söyledim aynı şey olursa yine söylerim demek yerine fırsat bu fırsat deyip kayinvalideye küsmüş.

Körler sağırlar birbirini ağırlar durumundalar karı koca.
 
Detayları da anlatmış. Sadece içtiğini söylese tamam.

Ne detay vardı konuda aranızdaki özeli mi anlattınız kayınvalideye? Söylenmemesi gereken bir detay anlattıysanız sizin suçunuz yine.
Eşinizden korkuyor musunuz? Yine içersen yine söylerim demekten korktunuz mu?
Böyle zarif bir kayınvalideye tavır almak hediyesini ger çevirmek falan.
Kadının yüzü oğlundan gülmemiş gelin de acayip yazık.
 
Kadina sizin hediye göndermeniz lazim, esiniz alkolu bırakıp, kendine geldiyse sizin soylediginizi anlamistir, baska kim soyleyebilir ki?
 
madem yüz göz olmak istemiyordun hiç sokmasaydın kv ni araya. onlar sayesinde adam iyileşmiş iyi olunca mı kv kötü oldu.
 
KV lerin adi cikmis birkere, kadinlar ne yaparlarsa yapsinlar onlar öcü kötü fesat kaynana…

Kadin elinden geldigince sizlere destek olmus, oglunun tedavi olmasinda büyük katki saglamis, ufacik hatasinda hemen küsmek nedir yahu…

Nice KV ler varki kendi gözleriyle cocugunun ictigini görse bile „ayyy benim oglum yapmaz icmez“ der birde size tavir alirdi…
Belki kadin agzindan kacirdi onlar hic hata yapamazmi? Kadin size deger veriyor hediye göndermek istiyor ve sizde almamayi düsünüyorsunuz…

Eger bu durumun icinden cikamiyorsaniz KV nize güzel bir dille üzüldügünü söyleyin, ve kaynasin derim, arayida sogutmamanizi tavsiye ederim…
 
Agzından kacırmişyır belkintakılmayın derim. Sonucta oglunu tedaviye gondermiş sizin arkanizda durmuş. Evliliginizi kurtarmış
 
Kadına birsey anlatmayın kocanız alkolik olmaya devam, belli ki size de yaranamıyor suçlu yine kv oluyor. Bari onun huzurunu kaçırmayın
 
Şimdi alkol başımlılığı sorunu olan birini tedaviye ikna etmeye çalışıyorlar. konuşma çok harlı geçmiştir. ( böyle bir konuşma sakin geçemez. İçemeyeceğini bilen taraf agrasifleşir ) Kim bilir ne direnmelerle oldu. Ağzından çıkıvermiştir belki olabilir.
Ben olsam teşekkür ederdim. Kv size aslında çok yardımcı oldu . O açıdan düşünün.
 
Son düzenleme:
Kayınvalideniz kötü bir insan değil çocuğuna destek oluyor. Ama ileride bir problem olduğunda eşinize yardım etmenin zor olacağını, bazı şeyleri sizden de gizlemeye çalışacağı için ona destek olmakta geç kalabileceğinizi anlatın bence anlar sizi. Kimse çocuğu kötü olsun istemez. Sizin de kötü olmanızı istemez çünkü çocuğunun yanındasınız.
 
Hahhahss ya siz arsız mısınız? Ne yüzle reddedeceksiniz kadını. Kocanız çocuk gibi kendi aklı fikri yok sizin sözünüzü dinleyen zaten yok. Kadın iyilik etmiş de bağımlı kocanızı tedavi ettirmiş bozun arayı da tekrar başlayınca kuyruğu kıstırıp yardım dilenirsiniz. Müstehak size.
 
Eşinizi tedaviye zorlamışlar, adam tedavi olmuş bitmiş, şimdi mi taktınız kayınvalideye?
Alkol tedavisi 3 gün sürmüyordur herhalde. Yeni bir olay değil yani bu belli ki.
Canınız sıkıldı da heyecan mı arıyorsunuz durup dururken?
 
Kv ye sorabilirsiniz. Söyledin mi eşim böyle dedi diye. Duruma göre davranın belki kadın söylemedi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X