- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eltıler cekemıyordur buyuk ıhtımalleben de eltilerin evde oturdukları yerde çalışan kadını temizlik yapmaya çağırmalarına takıldım
kayınvalide kızım elim yetmiyor dese neyse
Benim kayınvalidemde benden bekler, yapsam yapma demez. Ama ben çalışıyorum ve iki tane çocuğum var kendi evime zor yetişiyorum hafta sonları. Yazın yine konusu açıldı anne ben kendi evimi yapamıyorum ki sana nasıl yardım edeyim bul bir bayan temizlik işi yapan parası neyse ben vereyim dedim. (birini tutucak temizlesin ama param yok yarım gün mü alsam filan diye laf vuruyor, bende tam gün al ben veririm parasını dedim) Ama o ne yaptı biliyor musun, birini buldum şu kadara geliyormuş dedi benden parayı aldı daha sonra ise kendisi üstün körü yaptı kadın filan da tutmadı o parayı da çatır çatır yedi. Gelde böylesi kaynanaya bir daha temizlikçi parası ver aklıma geldikçe hala sinirleniyorum.
Temizlikçi tutun ortak olarak ya da hep birlikte yapılsın o temizlik niye özellikle siz yani sus pus durmayın ezilirsiniz her daimkızlar ben çalışıyorum bi pazarım var biliyorum elime yapışmaz allah rızası için yapıcam zaten ama yinede sizle sinirimi paylaşmak istedim. iki tane eltim var kayınvalidemle aynı binadalar ikiside ben uzağım. ikisininde çocugu var işlerine gelince kayınvalideme baktırıyolar kendi işlerini yapıyolar. büyüğü zaten yapmazda yıllarca yaptım kıymet bilmedi artık yapmıcam der her defasında ama çocuklarına çok güzel bakılır. ama ben çok sinir oluyorum ya sırf kaynanamın hatrı için yapıcam zaten kadın o kadar yaptığı kışlıklardan verdi etti diye yapıcam sonuçta eşimin annesi. dün kayınvalideme kahvaltıya gittik küçük eltimle bulaşıkları yıkarken bi hafta sonu kendini ayarlada annenin mutfagını temizleyelim dedi. önce bi kaldım sonra tamam ayarlayıp haber veririm dedim. hangi yüzle beni çağırıyolar acaba diyorum ama yanlışmı düşünüyorum sonuçta benimde sadece bigünüm var çocuk durmuyo diyo(kensinin bebegi 11 aylık) acaba yapmammı gerekiyor illaki. bi günde bitmezmiş cumartesi akşamdan iş çıkışı gidecekmişim bende işten çıkıp gelicem akşam iş yapamam dedim.ama ben gelicem dedim bi kere gidicem ama onlara çoooook sinir oluyorum yaaa