Kayinvalideye yakın evde oturmak

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Hanımlar merhaba nisanliyim ve nişanlım ailesine yakın evde oturmak istiyor hatta yakın evde oturma fikrini ben söylemek zorunda kaldım çünkü kendi evlerinin üstüne ev yaptırıp bize vermek istiyorlardı her insanın ozeli var olmaz dedim bunu hala savundu ve nisanlimla başbaşa konuşmayı denedim aşkım ben öyle olmasını istenen ben senin özelinim hangi odamizin ışığının yandığı gorununce sen utanmayacak misin dedim biraz sohbet ettik ama bu seferde aramızda bir kac ev olacak gibi ben yakında oturmak istemiyorum her insanın özeli var lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz

iyi en azından altılı üstlüden caydırmışsın bence daha uzakta manzarası falan daha güzel bi ev bulup, bu evde oturmak istiyorum bu ev çok güzel önü açık manzarası çok güzel balkonda yemek yeriz çay içeriz falan gibi ailesine uzak-yakın olayından değilde evin güzelliğinden girerek ikna etmeye çalışabilirsin
aynen bi kaç sokak uzak bile olmuyor sizi her dışarda gördüklerinde nereye gidiyosunuz, bize niye uğramadınız bizi niye çağırmadınız yine derdi tasası bitmiyor
bi vasıta mesafesinde olsa ara sıra üşenirler en azından...

Bende öyle düşünüyorum istediğim zaman markete gitsem bana demesede kizimdışarda napiyon der misafirliğe gitsem deseydik birlikte giderdik der alışveriş e gitsem bende gıdım der ve her şekilde kıyafet alimima belkide çok karisacaktir bilemem suan evet karışmıyor ama evlenince ya karisursa diye korkuyorum ve de daha önce yaptım ayy aşkım çok güzel yazın güzel serin olur eser dedim buralar çok pahalidir dedi uygun olan evi gösterdim bu seferde canım babamgile yakın oturmak iyi dedi babasıyla kendisi ortak ve iki ayrı araba işe gideceğine birtabeyle gidilir ikimizde aynı arabaya bineriz dedi benzin ücreti ayrı ayrı olmazsa bu bize katkı sağlar dedi düşündüm haklı gibi ama yinede tedirginim

aile haddini bilmiyorsa, binlerce km uzağında olsa bile fark eden bir şey olmaz. karışan yine karışır. ben de pazar günü evlendim. baba evi aile apartmanıydı. babanne, amcalar ve halalar. bir gün bile sıkıntı yaşamadık. çünkü herkes diğerinin çekirdek ailesine hep saygı duydu. herkes sorumluluklarının da farkındaydı. zor zamanlarda destek olundu. bu yakın uzak konusu bana saçma geliyor. iş ilişkilerin kalitesinde biter.

Bende öyle düşünüyorum istediğim zaman markete gitsem bana demesede kizimdışarda napiyon der misafirliğe gitsem deseydik birlikte giderdik der alışveriş e gitsem bende gıdım der ve her şekilde kıyafet alimima belkide çok karisacaktir bilemem suan evet karışmıyor ama evlenince ya karisursa diye korkuyorum ve de daha önce yaptım ayy aşkım çok güzel yazın güzel serin olur eser dedim buralar çok pahalidir dedi uygun olan evi gösterdim bu seferde canım babamgile yakın oturmak iyi dedi babasıyla kendisi ortak ve iki ayrı araba işe gideceğine birtabeyle gidilir ikimizde aynı arabaya bineriz dedi benzin ücreti ayrı ayrı olmazsa bu bize katkı sağlar dedi düşündüm haklı gibi ama yinede tedirginim
toplu taşıma kullanılamıyor mu ? Mesafe iyidir. pes etmeyin.

Nişanlandığınıza göre kayınvalidenizi az çok tanıyorsunuzdur yani yakında oturduğunuz zaman markete ya da gezmeye ittiğinizde ne işin vardı diyebilecek birimi bana abartı geldi çünkü bu düşünceniz. Ayrıca yakı derken karşı karşıya apartmanlarda da değil herhalde yani bu kadın sürekli sizi gözetleyecek oturduğunuz yere nereye gidiyorsun diye gelecek değil ya..

Ayrıca hangi odanın ışığının yandığını görürlerse ayıp olur demek ne demek yani onu da anlamadım yahu sizin ışığınızı üst katta nerede görsünler. Yakında otursanız zaten göremezler hem görseler ne olacak ışık açıp bir şey yapacak değilsiniz ya çok enteresan düşünceleriniz var. Tek çocuk mu eşiniz.

1.5 yildir k.validemlerle ayni sokakta oturuyoruz( aramizda 10 bina var) iyi kotu yanlari var tabiki. Soyle soyliyim mesela haftada 1 ya da 2 kez illa gitmek gerek, ben gunduz pek gitmem oyle alistirdim kendimi aksam ya yemege ya caya gideriz. Ben gittigim icin pek cagirmam acikcasi, o kadar sık gorusmeye gerek yok bence. Diger hersey normaldir bizde, herkes kendi alisverisini kendi yapar, herkes kendi gezmeye gider. Kimse kimseye beni neden goturmedin demez, sonra disarda gorseler nereye derler baska bi cumle kurulmaz. K.pederimle bazen markette pisti oluruz, kasada benimkileride oder sagolsun :) yani demem o ki tamamen kisiyle alakali bir durum. Mesela bana en zor gelen sey annemler bana geldiginde (annemlede 40 dk mesafedeyiz) k.validemleride cagirmak zorunda hissediyorum kendimi. Cunku sadece bizde gorusebiliyorlar. Ama ona da cozum buldum annemler oglen geliyorsa k.validemleri aksam caya cagiriyorum. O aradaki vakitte yalniz kaliyorum annemlerle. Onlara misafir gelse k.validemin illa gel bana yardim et vs huylari yoktur. Ama bunlari ayarlamak tamamen sizin elinizde. Nasil baslarsa oyle devam eder. Kisacasi biz yakiniz ama gezme , alisveris vs hicbiseyi beraber yapmayiz. Komsu gibi takiliyoruz

ben hiçbir şekilde uzun bir süre kayınvalidemlerle görüşmek istemiyorum çok yakın oturuyoruz ve sürekli kendilerine oturmaya gelmemizi istiyorlar çok sıkıldımm ya aynı mahallede olmak berbat birşey sanki benim hayatım yok bizim özelimiz yok bazen bıkıyorum çünkü eşimden önce kendime vakit ayıramıyorum ayda bir kuaföre giderdim onu bile yapamiyorum bazen ölmek istiyorum yaa kendi evimi özledim ailemi özledim...:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK14::KK14::KK14:

ben hiçbir şekilde uzun bir süre kayınvalidemlerle görüşmek istemiyorum çok yakın oturuyoruz ve sürekli kendilerine oturmaya gelmemizi istiyorlar çok sıkıldımm ya aynı mahallede olmak berbat birşey sanki benim hayatım yok bizim özelimiz yok bazen bıkıyorum çünkü eşimden önce kendime vakit ayıramıyorum ayda bir kuaföre giderdim onu bile yapamiyorum bazen ölmek istiyorum yaa kendi evimi özledim ailemi özledim...:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK14::KK14::KK14:
bende burdakı dusuncelerıdıkkate alarak nısanlımla konustum evlerının ustune yaptırmaktan cok sukur vazgectı ama hala yakın oturmak ıstıyoruz aramızda bır kac ev olma sartını soyledım bu sefer sen bnım aılemı ıstemıyorsmusun dıye yanlıs dusuncelere gıdıldi ben senin özelınım dedım bırsey desem hemen yanlıs anlıyor can sıkıntısı yaratıyor nasıl bır bahane bulup uzaga oturmayı soyleyecegım bılemedım

benimkide uzak oturmak istiyordu annesinden aslında ama anası hemen evlenince bizi satıyorsun uzağa gidiyorsun diyordu uzak dediğide otobüsle gidip gelinebilir aynı yakadayız yani
asla aynı binada oturmayı kabul etme çünkü onlardada yedek anahtar olur ve istediği gibi girip çıkarlar evinde istediğin gibi giyinemessinki heran biri gelecek diye seninkide neden ısrar ediyor canım aynı bina diye evlenmesin ozaman daha iyi bıkmadımı yıllardır ailesini görmekten ailelerden uzak olmak gerçekten evli çiftler için çok iyi bu kanıtlanmış bir gerçek ailelerindne uzak olanlar evliliği geneli huzurlı mutlu yakın olunca zırt vırt gidip gelme oluyor

benimkide uzak oturmak istiyordu annesinden aslında ama anası hemen evlenince bizi satıyorsun uzağa gidiyorsun diyordu uzak dediğide otobüsle gidip gelinebilir aynı yakadayız yani
asla aynı binada oturmayı kabul etme çünkü onlardada yedek anahtar olur ve istediği gibi girip çıkarlar evinde istediğin gibi giyinemessinki heran biri gelecek diye seninkide neden ısrar ediyor canım aynı bina diye evlenmesin ozaman daha iyi bıkmadımı yıllardır ailesini görmekten ailelerden uzak olmak gerçekten evli çiftler için çok iyi bu kanıtlanmış bir gerçek ailelerindne uzak olanlar evliliği geneli huzurlı mutlu yakın olunca zırt vırt gidip gelme oluyor
Zaten bu açıklanmış boşanmaların nedenindeilk sırada kayinvalideyleaynı evde oturmak mis☺ kağıt üzerinde bile açıklanmış ☺ ama gel gor ki bunu damata anlat anlatabilirsen

Hanımlar merhaba nisanliyim ve nişanlım ailesine yakın evde oturmak istiyor hatta yakın evde oturma fikrini ben söylemek zorunda kaldım çünkü kendi evlerinin üstüne ev yaptırıp bize vermek istiyorlardı her insanın ozeli var olmaz dedim bunu hala savundu ve nisanlimla başbaşa konuşmayı denedim aşkım ben öyle olmasını istenen ben senin özelinim hangi odamizin ışığının yandığı gorununce sen utanmayacak misin dedim biraz sohbet ettik ama bu seferde aramızda bir kac ev olacak gibi ben yakında oturmak istemiyorum her insanın özeli var lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz
sakın sakın sakın ama sakın razı olma ben aynı hatayı yaptım kimseyle bi sorunum yok ama şu an tasınmak istiyorum eşimi razı edemiyorum nişanlıyken yaptın yaptın evlenince daha zor sakın kabul etme

sakın sakın sakın ama sakın razı olma ben aynı hatayı yaptım kimseyle bi sorunum yok ama şu an tasınmak istiyorum eşimi razı edemiyorum nişanlıyken yaptın yaptın evlenince daha zor sakın kabul etme
Sansimi birkez daha deneyeyimbakalım

Back
X