- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bende öyle düşünüyorum ama biraz o ve yazdim babasıyla ortak olduğu için iki araba ayrı ayrı gideceğine birlikte gideriz dediNe kadar uzak o kadar iyi malesef. Cabalayin ilerde rahat edersiniz
toplu taşıma kullanılamıyor mu ? Mesafe iyidir. pes etmeyin.Bende öyle düşünüyorum istediğim zaman markete gitsem bana demesede kizimdışarda napiyon der misafirliğe gitsem deseydik birlikte giderdik der alışveriş e gitsem bende gıdım der ve her şekilde kıyafet alimima belkide çok karisacaktir bilemem suan evet karışmıyor ama evlenince ya karisursa diye korkuyorum ve de daha önce yaptım ayy aşkım çok güzel yazın güzel serin olur eser dedim buralar çok pahalidir dedi uygun olan evi gösterdim bu seferde canım babamgile yakın oturmak iyi dedi babasıyla kendisi ortak ve iki ayrı araba işe gideceğine birtabeyle gidilir ikimizde aynı arabaya bineriz dedi benzin ücreti ayrı ayrı olmazsa bu bize katkı sağlar dedi düşündüm haklı gibi ama yinede tedirginim
bende burdakı dusuncelerıdıkkate alarak nısanlımla konustum evlerının ustune yaptırmaktan cok sukur vazgectı ama hala yakın oturmak ıstıyoruz aramızda bır kac ev olma sartını soyledım bu sefer sen bnım aılemı ıstemıyorsmusun dıye yanlıs dusuncelere gıdıldi ben senin özelınım dedım bırsey desem hemen yanlıs anlıyor can sıkıntısı yaratıyor nasıl bır bahane bulup uzaga oturmayı soyleyecegım bılemedımben hiçbir şekilde uzun bir süre kayınvalidemlerle görüşmek istemiyorum çok yakın oturuyoruz ve sürekli kendilerine oturmaya gelmemizi istiyorlar çok sıkıldımm ya aynı mahallede olmak berbat birşey sanki benim hayatım yok bizim özelimiz yok bazen bıkıyorum çünkü eşimden önce kendime vakit ayıramıyorum ayda bir kuaföre giderdim onu bile yapamiyorum bazen ölmek istiyorum yaa kendi evimi özledim ailemi özledim...
Zaten bu açıklanmış boşanmaların nedenindeilk sırada kayinvalideyleaynı evde oturmak mis☺ kağıt üzerinde bile açıklanmış ☺ ama gel gor ki bunu damata anlat anlatabilirsenbenimkide uzak oturmak istiyordu annesinden aslında ama anası hemen evlenince bizi satıyorsun uzağa gidiyorsun diyordu uzak dediğide otobüsle gidip gelinebilir aynı yakadayız yani
asla aynı binada oturmayı kabul etme çünkü onlardada yedek anahtar olur ve istediği gibi girip çıkarlar evinde istediğin gibi giyinemessinki heran biri gelecek diye seninkide neden ısrar ediyor canım aynı bina diye evlenmesin ozaman daha iyi bıkmadımı yıllardır ailesini görmekten ailelerden uzak olmak gerçekten evli çiftler için çok iyi bu kanıtlanmış bir gerçek ailelerindne uzak olanlar evliliği geneli huzurlı mutlu yakın olunca zırt vırt gidip gelme oluyor
sakın sakın sakın ama sakın razı olma ben aynı hatayı yaptım kimseyle bi sorunum yok ama şu an tasınmak istiyorum eşimi razı edemiyorum nişanlıyken yaptın yaptın evlenince daha zor sakın kabul etmeHanımlar merhaba nisanliyim ve nişanlım ailesine yakın evde oturmak istiyor hatta yakın evde oturma fikrini ben söylemek zorunda kaldım çünkü kendi evlerinin üstüne ev yaptırıp bize vermek istiyorlardı her insanın ozeli var olmaz dedim bunu hala savundu ve nisanlimla başbaşa konuşmayı denedim aşkım ben öyle olmasını istenen ben senin özelinim hangi odamizin ışığının yandığı gorununce sen utanmayacak misin dedim biraz sohbet ettik ama bu seferde aramızda bir kac ev olacak gibi ben yakında oturmak istemiyorum her insanın özeli var lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz
Sansimi birkez daha deneyeyimbakalımsakın sakın sakın ama sakın razı olma ben aynı hatayı yaptım kimseyle bi sorunum yok ama şu an tasınmak istiyorum eşimi razı edemiyorum nişanlıyken yaptın yaptın evlenince daha zor sakın kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?