1.5 yildir k.validemlerle ayni sokakta oturuyoruz( aramizda 10 bina var) iyi kotu yanlari var tabiki. Soyle soyliyim mesela haftada 1 ya da 2 kez illa gitmek gerek, ben gunduz pek gitmem oyle alistirdim kendimi aksam ya yemege ya caya gideriz. Ben gittigim icin pek cagirmam acikcasi, o kadar sık gorusmeye gerek yok bence. Diger hersey normaldir bizde, herkes kendi alisverisini kendi yapar, herkes kendi gezmeye gider. Kimse kimseye beni neden goturmedin demez, sonra disarda gorseler nereye derler baska bi cumle kurulmaz. K.pederimle bazen markette pisti oluruz, kasada benimkileride oder sagolsun :) yani demem o ki tamamen kisiyle alakali bir durum. Mesela bana en zor gelen sey annemler bana geldiginde (annemlede 40 dk mesafedeyiz) k.validemleride cagirmak zorunda hissediyorum kendimi. Cunku sadece bizde gorusebiliyorlar. Ama ona da cozum buldum annemler oglen geliyorsa k.validemleri aksam caya cagiriyorum. O aradaki vakitte yalniz kaliyorum annemlerle. Onlara misafir gelse k.validemin illa gel bana yardim et vs huylari yoktur. Ama bunlari ayarlamak tamamen sizin elinizde. Nasil baslarsa oyle devam eder. Kisacasi biz yakiniz ama gezme , alisveris vs hicbiseyi beraber yapmayiz. Komsu gibi takiliyoruz