Kayınvalideyi aramalı mıyım?

ferb

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
2.523
4.219
333
Merhaba hanımlar. Ben 15 yıllık evliyim. Yaşanılan olaylardan dolayı kendimi korumak ve mesafeli durmak adına kayınvalidemi çok sık aramam. Bayram ve özel günlerde ararım. Böylelikle mesafeyi korumaya çalışırım. Geçen Kurban Bayramında bayramını kutlamak için aradım. Bayramınız kutlu olsun der demez "İki aydır beni aramıyorsun, bir daha beni arama, bayramımı da kutlama" deyip suratıma telefonu kapattı. Şimdi İstanbul'da eltimin çocuklarına bakmak için geldi. Bende aramadım sormadım. Dün eşim ve oğlum kendisini ziyarete gitti. Ben gitmedim. Bugün akşam telefon geldi. Kv fenalaşmış. Eşim hemen gitti. Ağlama feryat figan ortalığı inletmiş. Arabaya götürememişler. Ambulans gelmiş. Tahlil, Mr, tomografi tüm tetkik ve tahliller temiz. Kendisinin vertigosu var. Tahminim vertigo atağı geçirdi. Açıkçası ilgi toplamak için olayı biraz abarttığını düşünüyorum. Eltimin evine dönmüşler. Eşim birazdan eve döner. Şimdi ben onu aramak mı zorundayım. Ama hiç aramak istemiyorum. Yıllarca kendinden o kadar bıktırdı ki... Ama eşimi de kırmak istemiyorum.

Aranızda aşılabilecek problemler varsa arayın derim. Hastalık gibi durumlarda geçici de olsa buzlar eritilmeli bence. En azindan bir geçmis olsun tarzinda birkaç cümle konusabilirsiniz. Ama dediğim gibi eger ciddi sorunlarınız yoksa arayin. Problem büyükse hic girmeyin o toplara.

Merhaba hanımlar. Ben 15 yıllık evliyim. Yaşanılan olaylardan dolayı kendimi korumak ve mesafeli durmak adına kayınvalidemi çok sık aramam. Bayram ve özel günlerde ararım. Böylelikle mesafeyi korumaya çalışırım. Geçen Kurban Bayramında bayramını kutlamak için aradım. Bayramınız kutlu olsun der demez "İki aydır beni aramıyorsun, bir daha beni arama, bayramımı da kutlama" deyip suratıma telefonu kapattı. Şimdi İstanbul'da eltimin çocuklarına bakmak için geldi. Bende aramadım sormadım. Dün eşim ve oğlum kendisini ziyarete gitti. Ben gitmedim. Bugün akşam telefon geldi. Kv fenalaşmış. Eşim hemen gitti. Ağlama feryat figan ortalığı inletmiş. Arabaya götürememişler. Ambulans gelmiş. Tahlil, Mr, tomografi tüm tetkik ve tahliller temiz. Kendisinin vertigosu var. Tahminim vertigo atağı geçirdi. Açıkçası ilgi toplamak için olayı biraz abarttığını düşünüyorum. Eltimin evine dönmüşler. Eşim birazdan eve döner. Şimdi ben onu aramak mı zorundayım. Ama hiç aramak istemiyorum. Yıllarca kendinden o kadar bıktırdı ki... Ama eşimi de kırmak istemiyorum.
Esiniz icin belkide aramalisiniz insanlik sizde kalsin siz kendinize yakisani yapin bu sefer de aynisini derse o zaman konusmayin..

Arama demiş ozaman arama ama esin ara falan diyorsa bi ara terslersede kendi ayibi artik siz yaptiniz yapcaginizi bisey demiyosada arama boş ver

Aranızda ağır, gurur kırıcı sözler sarf edilmediyse, bence eşinizin hatırına bir geçmiş olsun diyebilirsiniz, hastalıktır neticede. Ama yine terslenecek olursa, bu kez eşinize, gönül rahatlığıyla "Hastalığında küslük demedim, arada sen varsın diye ama artık benden bu konuda bir adım bekleme" diyebilirsiniz.

Bence bi geçmiş olsun de canım bırak kv ister kabul etsin ister etmesin

Bence hiç bulaşmayın. Ben sana beni arama demedim mi der, zorunuza gider. Mesafenizi korumaya devam edin. Yokları oynayın. Düşünmeye bile değmez :işsiz:

Açıkçası sıtkım sıyrılmış. Kendisinden çekindiğim falanda yok. İstediği kadar suratıma telefonu kapatabilir. Sadece artık onu görmek, duymak istemiyorum.

Ararsaniz muhtemelen yine suratiniza kapatacaktir aramayin. Aynı sehirdeyseniz çok kısa bir geçmiş olsun ziyareti yapmanız daha iyi olur bence. En azından esinizin gönlü olmuş olur gittiğinizde sizi terslerse eğer esiniz de görür bu durumu sizden günah gider böylece.

Yasattiklarini unutmak affetmem anlamina gelmez araman. Zaten mesafeliymissin simdi bi gecmis olsun demen iyi olabilir. Kimse icin degil yani esin istiyor ayip olur falan diye degil. Sadece sevdigin adami dogurup buyuttugu icin. Olumlu dunya simdi numaradan ilgi icin yapar. Yarini bilemezsiniz.
Bi gecmis olsun demek sadece sizin olgunlugunuzu gosterir.

Eşim geldi. Sizinle annesini çekiştirdiğimi farkederse kızabilir:)

Back
X