• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideyle altlı üstlü oturmak ve ilgisiz erkek

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
arkadaşlar defalarca konu açıldı erkeklerin ilgisizliğiyle ilgili benim eşimde öyle cinsel anlamda ilgisiz 2 yıldır böyle ,böyle sorunu olup ta çözen oldumu acaba,birde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturmam eşimin cinsel isteğini azaltabilir mi

opsss zannetmiyrm canım kvalidenle ne alakası olabilirki senin kocanın isteğiyle.. her zamanmı böyleydi yoksa sonradanmı isteksiz oldu Biraz açarsan belki bi fikrimiz olur

arkadaşlar defalarca konu açıldı erkeklerin ilgisizliğiyle ilgili benim eşimde öyle cinsel anlamda ilgisiz 2 yıldır böyle ,böyle sorunu olup ta çözen oldumu acaba,birde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturmam eşimin cinsel isteğini azaltabilir mi

Kayınvalidenin üst katta oturması erkeğin cinsel isteğine ne gibi bir yan etkisi olabilir ki? On dk ekrana baktım çözemedim.

mesaj tekrarı.........

Son düzenleme:
bir nebze olabilir bizde altlı üstülu oturuyoruz yatak ses oluyo duyarlar diye çok tedirgin yapıyo:) tabi anlaşalar ne olur ama mahcup oluyorum diyo

bir nebze olabilir bizde altlı üstülu oturuyoruz yatak ses oluyo duyarlar diye çok tedirgin yapıyo:) tabi anlaşalar ne olur ama mahcup oluyorum diyo

odanızın yerini değiştirme şansınız varsa odanın yerini değiştirin belki böyle daha rahat olur .:1::1:

altlı-üstlü otururken cinsel istek azalıyorsa,birlikte yaşayanlar kardeş kardeş uyuyor demekki sizin teorinize göre:34:

Bende arasında bağlantı kuramadım ama onlar üst katta diye daha temkinli ve çekingen davranıyor olabilir. Çocuğunuz var mı?

Back
X