kayinvalideyle ayni ew :(

Git babanın evine madem.
Adam haketmiş.
Dengesiz herif.
İşte anne babaların sağduyusu gibisi yok
Aklı başında anne baba görüyor olacakları.
O yüzden sadece sevgi yetmiyor

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
Son durum nedir canım, aradan kaç sene gecmis

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
Çok haklısın kayınvalideyle yaşamak çok zordur hiç abartmıyorsun çocuğun yoksa boşanalım de belki korkarda seni alır başka eve çıkar. Ciddi olduğunu görürse. Baltın yapmıyor kaç canını kurtar hayatını heba etme bizim gibi

Bende 1. 5 yıl kayınvalidemgille aynı evde oturdum odaya kapanıp ağlıyordum eşimle tartışıyordum ev tut çıkar beni burdan diye. Oda kolay değil biraz sabret falan diyordu. Ararada bu yüzden kavga çıkıyordu aramızda. Eşimle aramızın soğumasına sebep oldu. Oysaki istediğim sadece anahtarı bana ait olan bir evdi. Neyse 1.5 yıl sonra ayrıldık ama şuan 2 bebeğim var ve eşim ailesine hala çok düşkün özellikle annesine. Şimdi çocuk olduğu için bırakamıyorum çocuga nasıl bakcam nerde kalcam kaygıları.keşke ilk yıldan çocuk olmadan bıraksaymışım. Ailem kabul etmesede yatılı bakıcı arayan bir işe girer veya eşyalı bir ev tutar işe girer kendi düzenimi kurardım. Çok pişmanım çocugun yoksa sen kaç kurtul yazık gün geçtikçe eziyetleride büdür eşininde ailesininde

Babanizin evine gidin. Koca kaynana kayinpeder dirdiri cekeceginize babanizin suratini ben demistimini cekersiniz ama en azindan kafaniz rahat olur. Hem sunu unutmayin o sizin babaniz. Ne kadar buyuk hata yapsaniz da gun sonunda size kollarini acacak olan o, esiniz kaynananiz kayinpederiniz degil. Siz bu hayata elaleme paspas olmaya gelmediniz. Baba evine donun ise girin, onlar da bir sure sonra unutur, ise guce dalar siz de kendi hayatinizi kurarsiniz. Mantikli olun. Bir kere hata yaptiniz diye o hatayi omru billah devam ettirmek zorunda degilsiniz.

Bi adam gercek bi adam ise annesinin evine karısını getirmez.
Annem ve babamın örneğini hep veririm. Anne ve babam evlendiğinde calısıyor fakat cok gencler henüz oturmuş isleri yok. Babam ve annem, annesi ile aynı evde yasamasın kendi yuvaları olsun diye aksamları ek ise cıktı! Ki okumus biri idi babam.
Bu nedir biliyor musunuz? Gercek bir adamlık örneğidir.
Kendi karısına yuva acamayan, calısmasına karsı gelen, adam değildir.
Sizlerin adam dediğinizi, biz tarlaya soğan diye ektik.
O sebepten kocanızın ailesine hizmetcilik yapmaya devam ederseniz bi de cocugunuz olup o evin icinde 2. Sınıf insan olark yasamınızı sürdürürsünüz.
Üslübüm sert, ama söylediklerim gercek.
Secimler sizin saygınlığınızı belirler.

Ele hizmet edecegine git anana babana hizmet et , kocanin azarini yiyecevine git babanin azarini ye. İki gun sonra cocuk yapip daha da perisan olacaksin ve cocuktan sonra ayri eve cikma snasiniz bile yok .tavir koyup gitmezsen daha cook aglarsin o evde .

Ele hizmet edecegine git anana babana hizmet et , kocanin azarini yiyecevine git babanin azarini ye. İki gun sonra cocuk yapip daha da perisan olacaksin ve cocuktan sonra ayri eve cikma snasiniz bile yok .tavir koyup gitmezsen daha cook aglarsin o evde .
7 sene olmuş kaynana belki ölmüştür konu niye hortladiysa😅

Kızlar eski bir post uzun yıllardır girmiyordum bu siteye bugün aklıma düştü girdim
Son durumum maddi durumlardan kaynaklı işe girdim o dönemler psikolojim. Çok bozukmuş bunu anladım yazdıklarımdan ben işe girince evleri ayırdık eşimle aram düzeldi şuan mutluyuz çok şükür 2 tanede cocugumuz oldu yasadıklarımdan sunu anladım ki paran yoksa ne ask kalıyor ne tahammül Allah kimseyi yoklukla sınamasın
Vay be büyümüşsün cümlelerin bile çok özenli ❤️

Kocanız beğenmiyorsan babanın evine git diyor ve siz hala o evde oturuyor musunuz.. Allahım sen koru. Eşim bana bu cümleyi kursa bir daha yüzümü bile göremez..

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acabg
“Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez” Mevlana
O adama ömrünü harcama , git kendi ailenin yanına onların lafını dinle

Back
X