kayinvalideyle ayni ew :(

Bir kaç sene sonra daha da yıpranmış ve 2-3 çocukla boşanmaktansa şimdi babaevine dön. Kimsenin kahrını çekme. :KK34:

erkek milleti hepsi aynı önce severler sonra alır evlenirler bu süreç içerisinde her istediğin dört dörtlük olur amaa evlendiğini gün mezara girdiğin gün gibi olur bilemezsin seni neyin beklediğini o eve girdiğin ertesi günü dank eder kafana içinden de çıkamazsın bidaha evlendikten iş işten geçtikten sonra bir çok kadın muhtaç oluyor zaten erkeğe ne diyebilirdi beğenmiyorsan istemiyorsan git çünkü dönüp dolaşıp geleceğini bilir bende kayınvalidemgil ile birlikteydik inan 1 ay sonra başladım bi problemim yoktu ama yapamadım rahat büyüdüm ni anda dara geldim 6 ay durdum çıkmasa benim kocam çıkmazdı hiç istemedi ama ailesi ikna etti ev alıp çıkardılar darısı da sana olsun inşallah kv yanında oturan insanlara yaşadığım için aynı durumu içim gider

ailem uzulur diye gidemiyorum abim bosandi annem ne kadar cok uzuldu babamda ayni sekilde bnde bosanirsam cpk uzulurler zaten yaslilar ailemi uzemem
Ailen üzülür diye boşanmıyorsun kocan iZin vermiyor diye çalışmıyorsun. Kendine bütün çözüm yollarını baştan kapatmışsın ne tavsiye verilebilir ki bu durumda. Ya aileni birazcık üzmeyi göze alıp boşanacaksın ya kocanı karşına alıp ortalığı yırtıp çalışıp ayrı eve çıkacaksın ya da dişini sıkıp oturacaksın kayınvalidenin evinde. Ben başka bi çözüm göremedim

Saglam bir cinnet biseyleri kolaylaştırır sanirim bi kavganin üstüne ativer kendini yere çırpın çırpın bayıl esin bi korksun acilde gözünü actiginda canım karim affet moduna girmediyse adam değildir zaten sal gitsin... Ayni ev mevzusu bitiriyor beni ifritim oldum olası Allah sabir versin bian evvel kurtarsın inşallah..
Bir an anlattiklatiniz gozumde canladi:)))

Annem de ailesinin rızası olmadan evlenmiş babamla. Aynı eve girince bir sürü kavga tartışma hala da dünyanın en zıt iki insanı nasıl evlenmişler ben anlamıyorum. Evlenir evlenmez bana hamile kalmış sonra bana kıyamayıp eve geri dönmüş
Hep derim anne yanlış yapmışsın diye yaşı gencecikti bi tek ben vardım eğitim fakültesi mezunu iş de bulurdu noldu 24 yılı heba oldu.
Bi insan gençliğini ömrünü bir kere yaşıyor ne babam değişti ne annem
Asla babamı suçlamıyorum o da gençliğini heba etti annem de .
Yapmayın bunu böyle adam ilerde çocuğunuza nasıl davrancak zannediyorsunuz ?
Çocuğunuza hiç acımadan elini kaldırsa yüreğiniz dayanacak mı ?
Anneniz babanız bu halinize daha çok üzülür emin olun.

Calismana izin vermiyor. Ailesiyle yasiyorsun. Ailen istemedigi halde evlendin. Ve esin seni dovmuyor mu acaba? Cunku konun gidisati o halde...

Kızlar eski bir post uzun yıllardır girmiyordum bu siteye bugün aklıma düştü girdim
Son durumum maddi durumlardan kaynaklı işe girdim o dönemler psikolojim. Çok bozukmuş bunu anladım yazdıklarımdan ben işe girince evleri ayırdık eşimle aram düzeldi şuan mutluyuz çok şükür 2 tanede cocugumuz oldu yasadıklarımdan sunu anladım ki paran yoksa ne ask kalıyor ne tahammül Allah kimseyi yoklukla sınamasın

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
İçim daralıyor kv deyince İnşallah ayrı eve cikmissinizdir.

Kızlar eski bir post uzun yıllardır girmiyordum bu siteye bugün aklıma düştü girdim
Son durumum maddi durumlardan kaynaklı işe girdim o dönemler psikolojim. Çok bozukmuş bunu anladım yazdıklarımdan ben işe girince evleri ayırdık eşimle aram düzeldi şuan mutluyuz çok şükür 2 tanede cocugumuz oldu yasadıklarımdan sunu anladım ki paran yoksa ne ask kalıyor ne tahammül Allah kimseyi yoklukla sınamasın
Lanet olsun o paraya.Benimde evliliğim bitiyor.

Ya afedersiniz de annem babam yaşlı kaldıramazlar boşanamam bilmem ne diyorsanız neden yazıyorsunuz buraya? İnsanlar size yol gösteriyor kapatıyorsunuz önünü. Madem öyle çek kardeşim otur evinde kır dizini ömür boyu hizmet et,hiç ağzını da açıp şikayet etme lütfen!

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba

İlk önce geçmiş olsun.
Kesinlikle çocuk yapma.
Eşini al karşına konuş birdaha ciddi ciddi.
Eğer hala değer vermezse söylediklerine boşanmaktan başka bir çare kalmıyor.
Ailenin istemediği biriyle evlenmiş olabilirsin ama sen onların kızısın. Seni sokağa atacak değiller.
Bir iki söylenir alırlar eve. Hem sen tekrar işe girer kendi hayatını kurarsın.
Bunu çekmek zorunda değilsin.
Ve iyliğin için söylüyorum çocuk yapma.

İlk önce geçmiş olsun.
Kesinlikle çocuk yapma.
Eşini al karşına konuş birdaha ciddi ciddi.
Eğer hala değer vermezse söylediklerine boşanmaktan başka bir çare kalmıyor.
Ailenin istemediği biriyle evlenmiş olabilirsin ama sen onların kızısın. Seni sokağa atacak değiller.
Bir iki söylenir alırlar eve. Hem sen tekrar işe girer kendi hayatını kurarsın.
Bunu çekmek zorunda değilsin.
Ve iyliğin için söylüyorum çocuk yapma.

2 tane çocuk yapmış ayrı eve geçtik diyor konu sahibi.

Back
X