• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideyle barışmak....

beni tam olarak anlamışsınız size teşekkür ederim babanne gibi olmadıkları için bende barışmamayı düşünüyorum zaten

barışmaman en mantıklısı ve makulü zaten, bu kadar gönül koyduktan sonra gururlu insan paralarını da istemem çocuğa bakmalarını da der, seni bizde anladık rahat ol

kv küssem bidaha barışmam herhalde:ssz:
o kadar uçtan şeyler yazdıgınız için
konudan sadece sizin çıkar için barışmak istediginiz ortaya çıkıyor

Esin annesiyle 2 yildir gorusuyormus soykedigine gore. Ya hic mi sormamis kayinvaliden torunum nasil diye ? Torun yok gibi mi davranmis yani. Ben anlamadim bu isi.

ben olsam barışmazdım, hiç benim çocuğuma bakmıyor eltimin çocuğuna bakıor dıyede düşünmezdim.

çok iyi kv olsaydı siz bunları yasamazdınız. eltinde cok memnun deıldırde ıste çocuğuma bakıyor dıye susuyordur gormemezlıkten geliyordur.

insansıznı mutlak aklınıza gelmıstır çocuğunuza baktırmak ıcın barışmak ama annenız sıze her konuda yardımcı eskı konunuzdan da hatırlıyorum sizi. esınılede aranız ıyıyse keyfınıze bakın.

bır bakan bulunur tabıı işe başlayınca.

öbür türlü barışıp kızınıza baktırmakta olmaz. oda sizin onu kullandığınız anlamına gelır.
ben ne kullanırım nede kullandırtırırım .

Bence barisma.kv zaten merak etse,sevse torununu gormeden duramazdi.hatali olan onlar,onlar cabalamadan siz adim atmayin bence.bende ayni durumdayim kesinlikle barismayi dusunmuyorum,buyukte olsalar hatalarini telafi etmeden asla barismicam.

Bence barisma.kv zaten merak etse,sevse torununu gormeden duramazdi.hatali olan onlar,onlar cabalamadan siz adim atmayin bence.bende ayni durumdayim kesinlikle barismayi dusunmuyorum,buyukte olsalar hatalarini telafi etmeden asla barismicam.
teşekkür ederim saolun yorumunuz için

ben olsam barışmazdım, hiç benim çocuğuma bakmıyor eltimin çocuğuna bakıor dıyede düşünmezdim.

çok iyi kv olsaydı siz bunları yasamazdınız. eltinde cok memnun deıldırde ıste çocuğuma bakıyor dıye susuyordur gormemezlıkten geliyordur.

insansıznı mutlak aklınıza gelmıstır çocuğunuza baktırmak ıcın barışmak ama annenız sıze her konuda yardımcı eskı konunuzdan da hatırlıyorum sizi. esınılede aranız ıyıyse keyfınıze bakın.

bır bakan bulunur tabıı işe başlayınca.

öbür türlü barışıp kızınıza baktırmakta olmaz. oda sizin onu kullandığınız anlamına gelır.
ben ne kullanırım nede kullandırtırırım .
aynen öyle bende artık barışmayı düşünmüyorum bu kadar şey yaşandıktan sonra çocuğuma baktırmak için değilde hatalarını anladıkları zaman belki

karşıdan okuyunca öyle görünebilir.fakat o kadar şey yazdım sadece baktırmakla ilgili şey söylüyosunuz benim için baktırmakta var ama bunun yanında bayramlarda doğum günlerinde içimde burukluk olduğunu yazmıştım ama siz sadece baktırmaya odaklanıp fark etmemişsiniz.belki bir iş gördürmede olabilir ama sadece bu değil.iş gördürmede bu kadar yaşanan şeyden kaynaklanıyor.seviyor muyum hayır oda beni sevmek zorunda değil fakat enazından bundan sonra yardımı olur diye düşündüm özel günlerde kalabalık olunur diye düşündüm evet hala kızgınım.zaten onlarda bir kere barışmak istedi ama bu ilerde barışmak istemicekler anlamına gelmiyor.eğer böyle birşey olursa ne yapabilrim diye sormak istedim ama bu sizin düşünceniz

canısı bak hala anlayamadın bzi. bana iş gördürmeye takılıp kaldınız doğumgünlerinde burukluk var diyorsun. sonrada onları seviyormuyum hayır diyorsun. insan mutlu gününde sevmediklerini yanında istermi hiç. asla.. ama sen istiyorsun. hemde enden biliyormusun. o cümle devamında kalabalık falan olsun diye diyorsun. yani amaç yine mutluluk paylaşmak değil kalaba gözüksün diye. yani madem kızgınsın madem küssün bırak diyoruz biz. sen zaten affedememişsin, neyin barışması. en azından hatalarını telafi etsinelr deeyip duruyorsun da ortada hatasını anlayan birileri yok bile. yani sen kendi kendine bir hata biçip, ceza verip, cezanın telafisini biçip, sonuçlarını çıkarmışsın... bana ters gelen bu. kv zatn istemiyor konusmuyor barısmak için bir talep yok sense barışmayı farklı amaçlar için istiyorsun yani gerçekten barışmak için. çünkü affetmemişsin onları isteemiyorsun. istediğin kadar çıakr değil de. insan küs olduğu adamı affetmeden onu sevmediğini bağıra bağıra söylerken barışmak istiyorsa altından başka şey çıkmaıyorr...

canısı bak hala anlayamadın bzi. bana iş gördürmeye takılıp kaldınız doğumgünlerinde burukluk var diyorsun. sonrada onları seviyormuyum hayır diyorsun. insan mutlu gününde sevmediklerini yanında istermi hiç. asla.. ama sen istiyorsun. hemde enden biliyormusun. o cümle devamında kalabalık falan olsun diye diyorsun. yani amaç yine mutluluk paylaşmak değil kalaba gözüksün diye. yani madem kızgınsın madem küssün bırak diyoruz biz. sen zaten affedememişsin, neyin barışması. en azından hatalarını telafi etsinelr deeyip duruyorsun da ortada hatasını anlayan birileri yok bile. yani sen kendi kendine bir hata biçip, ceza verip, cezanın telafisini biçip, sonuçlarını çıkarmışsın... bana ters gelen bu. kv zatn istemiyor konusmuyor barısmak için bir talep yok sense barışmayı farklı amaçlar için istiyorsun yani gerçekten barışmak için. çünkü affetmemişsin onları isteemiyorsun. istediğin kadar çıakr değil de. insan küs olduğu adamı affetmeden onu sevmediğini bağıra bağıra söylerken barışmak istiyorsa altından başka şey çıkmaıyorr...
sanırım anlatamıyorum.....ben kayınvlidemi seviyodum yani en azından problem olsada görmezden geliyodum.ama bebeğimi sormadıkları için nefret etmeye başladım ve soğudum doğal olarak.evet şu an için barışma için çaba yok ama bu demek değilki ileride barışılmıcak..
ben etrafımda görüyorum bayramda doğumgünlerinde düğünlerde hep kalabalık babanne anane vs. özeniyorum çünkü bende kalabalığı seviyorum fakat sonra çektiğim sıkıntılar aklıma geliyor ÖZELLİKLE BEBEĞİMİ SORMAMALARI bunu affedemiyorum.barışırsamda çocuğuma bakar diye düşündüm ve buraya sormak istedim.çünkü etrafımda kayınvalidesine bir sürü laf söyleyip sonra yardım destek alanları gördüm ve daha el üstünde tutulduğunu gördüm buna eltimde dahil...acaba ben mi hata yapıyorum dedim kendime anlatabildim mi??

Amaaan onlardan gelecek hayır Allah'dan gelsin.

Back
X