• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemden Dert Yanacağım Aklıma Gelmezdi...

Bayanla telefonla görüştüm dün akşam, bakalım bugünde yüz yüze görüşeceğiz. Çocuk bakıcısı gibi değilde, eve yardımcı gibi olacak. Temizlik hariç, belki gün gelir yemek yapar, birgün birşey olur sadece kızımla ilgilenir.Bakalım inşallah iyi gider görüşme. Teşekkür ederim yorumların için.
gayet mantıklı bir çözüm olmuş.
yi geçer inş. görüşmeniz.
kv nin gerçek yüzünü görmen için bunların yaşanması gerekiyormuş.
bakalım bundan sonra hangi yüzle senden yardım isteyecek.

İkinci evliliğim ve malesef iki kv tanıdım :) Engin tecrübelerimden :) yola çıkarak size şunu söyleyebilirim,hiç bir şekilde yanlışınızın olması gerekmiyor, bu tutumla karşılaşmak için. Nedeni ise şu;Eşinizden, sizi kayıran bir cümle ya da kv nizin basit bir konuda eleştrisi karşısında oğlundan aldığı cevap bile bu değişime neden olabilir.....Ben aramayın diyenlere katılmıyorum, sonrasında çok büyük soğukluklar giriyor araya ve kızgınlık daha da büyüyor iki tarafta da! eeeee bu kadını hayatınızdan tamamen çıkaramayacağınıza göre bence arayıp ;benimle ilgili bir sorununuz mu var? demeniz bile ona olan kırgınlığınızı bir nevi azaltacaktır ,yetecektir!Çünkü biz kadınlar ne kadar tepki verirsek o kadar hafifleriz,içimizde büyütüp kendimizi huzursuz etmeyiz!Ayrıca konuşmak hakkınız gibi geliyor!

İkinci evliliğim ve malesef iki kv tanıdım :) Engin tecrübelerimden :) yola çıkarak size şunu söyleyebilirim,hiç bir şekilde yanlışınızın olması gerekmiyor, bu tutumla karşılaşmak için. Nedeni ise şu;Eşinizden, sizi kayıran bir cümle ya da kv nizin basit bir konuda eleştrisi karşısında oğlundan aldığı cevap bile bu değişime neden olabilir.....Ben aramayın diyenlere katılmıyorum, sonrasında çok büyük soğukluklar giriyor araya ve kızgınlık daha da büyüyor iki tarafta da! eeeee bu kadını hayatınızdan tamamen çıkaramayacağınıza göre bence arayıp ;benimle ilgili bir sorununuz mu var? demeniz bile ona olan kırgınlığınızı bir nevi azaltacaktır ,yetecektir!Çünkü biz kadınlar ne kadar tepki verirsek o kadar hafifleriz,içimizde büyütüp kendimizi huzursuz etmeyiz!Ayrıca konuşmak hakkınız gibi geliyor!

Şuan için aramayı düşünmüyorum, yazlıktan döndükten sonra Kurban Bayramına denk gelecek sanırım o zaman konuşmayı düşünüyorum. Çünkü telefonda insanlar birbirinin yüzlerini ve mimiklerini görmedikleri için ağızlarından çıkan lafları pek tartamayabiliyorlar. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Henüz daha 20 aylık, en azından 3 yaşına gelsin istemiştim. Şimdi bugün bir kaç arkadaşımın önerisiyle bir bayanla görüşeceğim. Gerçekten yıprandım bu süreçte, zaten yoğun bir işim var. Çoğu zaman akşam çocuklar yattıktan sonra dava dosyası inceliyorum, birde böyle durumlar olunca kafam ister istemez takılıyor. Bir an önce çözebilirsem bakıcı konusunu içim rahat edecek.

Aslında gayet içten söylüyordum, o da bana hep kızım, yavrum derdi ne yalan söyliyim. Ama şimdi dönüp geriye baktığımda, bu tavırlarının tamamen göstermelik olduğunu düşünüyorum. Çünkü o dönemlerde ona işim düşmüyordu. Yemekler, sohbetler, çaylar ,kahveler lay lay lomdu herşey.

Sizde zor bir süreç geçirmişsiniz gerçekten, umarım eşinizle herşey yolundadır. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ben birşey soracağını düşünmüyorum, çünkü beni bilir. Ağzım açıldığı an lafımı esirgemem. O yüzden hiç ağzımı açtırmamak için, sormayacaktır da.

Kesinlikle bu fikirdeyim bende, daha önce de yazdım yorumlarda anlamsız ama bu mesafe bana çok huzur verdi nedense. Yüz göz olmadan, mesafeli devam etmesi herkes için en iyisi galiba.

Eşimin tarafı Artvin'li, tüm akrabaları eş dost hepsi Artvin'de. Hani ameliyat oluyorum gel diyeceği yakınlıkta biri yok....Tabi ya, size cevap verirken bende fark ettim ki, benim kayınvalidem insan sevmiyor..Samimi görüştüğü 2 bayan arkadaşı var o kadar, misafir falan gelecek diye ödü kopar. Sürekli insanlardan uzak durur. Samimiyeti sevmez, o yüzden ameliyat olduğunda da gel diyebileceği kimsesi yoktu. Ben o dönem hep, iyilik olsun; komşumuz istese rica etse gitmeyecek miyim, tabi ki gideceğim falan diye düşündüm.

Yani daha önce de yazdım, şimdiye kadar her konuda açık açık konuşan, kırgınlığımı veya kızgınlığımı açıkça ifade eden biriydim. Fakat en son ki konuşmamızda kayınvalidemin öyle bir tavrı vardı ki, kaba bir tabir olacak ama "çirkefçe"ydi. "Sana mı sorucam yazlığa giderken heeee, vahhhh vahhhhh" falan şeklindeydi. Böyle bir tepkiyi ilk kez gördüm, çok şaşırdım. Konuşmaya devam etseydim büyük olasılık iş kavgaya doğru gidecekti. Belkide hiç yüzyüze bakamayacak duruma gelecektik. İşte bu sebepten ,açıkça sormak istemiyorum şuan.
Evet anlıyorum canım çok doğru yazmışsın o zaman daha fazla yüz göz olmadan yavaş yavaş arayı soğutacaksın, çok yazık senin bukadar iyi niyetini suistimal etmesi çok ayıp oysaki nekadar iyi yaklaşmışsın, ne denir kendi kaybetmiş

Arama sorma zerre faydan dokunmasın bundan sonra ınsan musveddesıne,bu cınsler iyilikten anlamıyor

Sizde zor bir süreç geçirmişsiniz gerçekten, umarım eşinizle herşey yolundadır. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür

Sağolasın. Eşimi doldurup boşanmasını isteyecek kadar şişirdiler.. Babası rahmetli olmuş, acısı büyük demeden!...Eşim nasıl bir yanlışa girdiğini farketti ve annemden, benden özür diledi. Ailesinin hata ettiğini kendi gözüyle gördü. Ve bize yuvamıza daha sıkı sarılıyor artık Elhamdülillah.. Bana karşı anneme karşı çok mahçup.. Allah yuva bozuculara fırsat vermesin inşallah. Cümlemizi korusun..
Sevgiler

araya cok cıddı bı tavır koyardım
sımdı bu hanımla konusmak ıstesenız sıze kendını bukadar onemlı zannetme sen kımsın kı sana tavır yapıcam edasıyla asabınızı bozacaktır ıyıce yuz goz olur
yasına hıc yakısır hareketlerı yok o yuzden olgunca bı davranır beklemıyorum o kayınvalıde hanımdan

en guzel cok cıddı bı mesafe, gerekırse sıze hayırdır ? dıye sorabılecegı kadar keskın bı mesafe koymak en guzelı
bayramdan bayrama gorusun veya dırek kestırıp atın
benım annemı babamı saymayan bı sormaya tenezzul etmeyen ınsanla benım ısım olmazdu cunku

3 gunluk dunyada sorun cıkaran ınsanları hıc anlamadıgım gıbı tahammulde edemıyorum ...

Bazen insanlara verilecek en guzel ceza, onlari yok saymak ve gormezden gelmektir.
Bir bel ameliyati bir estetik ameliyatiyla omrunu tamamlamayabilir. Size ihtiyac duyacagi baska saglik sorunlari da olabilir. Iste o zaman sakin bu gunleri unutmayin. Mumkunse tatile cikin

Back
X