Kayinvalideyle oturanlar nasil sabrediyorsunuz ???

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhabalar 2 yillik evliyim bir yasinda bebegim var evlenirken ayri evdeydim aslinda ama maddi bazi sikintilardan sonra kayinvalidemlerin evinde oturmaya karar verdik birikim yapiyoruz yani insallah ileride ev almak icin
Ben sessiz sakin alingan bir insanim vazi seyleri cok ince dusundugumden herseyi icime atarim aslinda cok iyi inswnlar ama bazi hareketleri hakikaten kaldiramiyorum ozellikle evladimla olan seyleri
Mesela kayinvalidem ya sanki ben coxuguma bakamiyormusum gibi akil veriyor mesela ustu kirleniyor tam drgistirmeye gidicem istersen cocugun ustunu degistir diyor sonra daha bu sabah oglum parfum siselerini almis is yapıyordum gormedim azarlar bi ses tonuyla senmi verdin bunlari agizina sokuyor falan dedi ya ben niye cocugun eline parfum sisesi vereyim kendisi zaten titiz bir insan ama asiri titiz ev isi yapmaktan cocukla ilgilenemiyorum bile

Mesela kayinpederim asiri patavatsiz herkesin icinde sanki beni eziyor babam kalorifersi emekli oldu bir sitenin kaloriferlerini yakiyor kendisi kepce operatoru bana herkesin icinde senin baban gibi yatmiyorum calisiyorum ben dedi cok agrima gitti yada gecenlerde kv eltime gitti evde ben kaldim her is bana bakti parqladim kendimi sabah kahvaltisini hazirladim ise gonderdim kv gelince tabi asiri temizlige basladi bende yardim ediyorum aslinda yoruluyoruz bunu dile getiriyor surekli kp benim hanim bir gitti geldi ne yaptiysan eve hanim pert oldu evi temizlicem diye gibi cumle kurdu yine agrima gitti cunku temizlik bi insan drgilm kendime gore temizim hepte derli topluydu ev hatta dagilmasin diye cocugumun oyuncaklarini bile cikarmadim bn bu lafi hakedecek ne yapmis olabilirim ???

Gorumcem deseniz ayri bi dunya oda babasi gibi insan ezmeyi sever gecenlerde kardesim burdaydi gorumcemde soyle bir huy vardir mesela herkes yenek yiyecek o tabagina yemegini koyar karnini doyurur kalkar biz otururuz sofraya bn bundan rahatsiz oldugumu dile getiririm her seferinde yine ayni sey oldu bn kardesime yemek mi yediniz siz niye hep beraber oturamiyoruz su sofraya dedim oda abla bn yemedim gorumcemi kastederek ablam yedi dedi bnde hic sasirmadim dedim duyabilecegi sekilde bir geldi siz bnm dedikodumu yapiyorsunuz diye ayaga kaldirdi ortaligi hayir diyorum rahatsizligimi belirtiyodum zaten yine belirttim bu olan dedikodu yapmadim bn dedim bna kalkti sen bu cocuga dua et dedi gitti aksam surat astigimi gorunce ozur dilerim saka yapmistim dedi hicbisey demedim

Bu durumlardan aileme hic bahsetmiyorum zaten dertleri var birde bana uzulmesinler diye kimse benim bi kalbim varmis kirilirmi kirilmazmi dusunmuyor yoksa cokmu abartiyorum onuda bilmiyorum ama bunlar sadece birkaçı zaten sizce abartiyormuyum yada gamsiz olmayi nasıl ogrenebilirim nasil soylenenlere kulak asmamayi ogrenebilirim yardimci olabilirmisiniz bana

İlk başta ayrı başlayıp sonra aynı eve dönmek zor oluyor .
Çünkü ayrı evde yaşamayı becerememiş oluyorsunuz .
Bir süre sonra bunlar önünüze geliyor

Bence sabır taşına sahipler

Birikim yapıp çıkmanız ne kadar sürer? Keşke baştan kabul etmeseydiniz ama yapacak bişey yok en azından bigün ayrılacaksınız evden..en azından bi ömür kv ile yaşamayı kabul edenlerden değilsiniz buna şükür deyin.Kapayın kulakları çocuğunuzu düşünün hep..

Görümce görmeyeyim ömrümce. Kayınvalide Kars'ta olsun ben Edirne'de :rolleyes: olmadı sanırım:ıslık:
Çocuğunuzla geçireceğiniz En güzel günlerinizi sinirle stresle geçiriyorsunuz.
Kiradayım ve Ömür boyu kirada kalsam kv ile oturmam

En az uc sene
Birikim yapıp çıkmanız ne kadar sürer? Keşke baştan kabul etmeseydiniz ama yapacak bişey yok en azından bigün ayrılacaksınız evden..en azından bi ömür kv ile yaşamayı kabul edenlerden değilsiniz buna şükür deyin.Kapayın kulakları çocuğunuzu düşünün hep..

En az 3 sene kp emekli olacak cunku cocuklarina bir miktaf para verecekmis

Görümce görmeyeyim ömrümce. Kayınvalide Kars'ta olsun ben Edirne'de :rolleyes: olmadı sanırım:ıslık:

Bnde öyle düşünüyorum gercekten ama yaptim bir hata

Kesinlikle..huzurum ev satın almamdan daha önemli..

Back
X