Eşine niye aldırıyorsun bilezikleri yahu? Bi cebinden alıp öbürüne mi koyacaksın?
Abisi alırsa alacak almazsa da bekleyeceksiniz mecburen....
O onun annesi, objektif olmasını beklemeyin. Elbette ki yanlı davranacak ama bu sınırı iyi ayarlaması gerek yoksa seni ezdirir.
eşiniz bu kadar anlayışlı ve hakkaniyetli iken sizin bu kindarlığınız oldukça sığ durmuyor mu?
bilezik meselesi kaynımın kumar borcu için iki sene önce bozdurmak zorunda kaldık..az olsa neyse 150 gram nasıl peşinde olmayayım..Aradan 5 sene geçmiş hala bilezik peşinde olmanızı anlayamadım doğrusu!
neden düşünüyorum biliyor musunuz..eşim iki senedir bir kere bile abisine gidip borcunu hatırlatmadı..herkes parasını aldı benim eşim durup dururken gelip vermesini bekledi..bu iki sende benim hastalıklarım oldu eşim işten çıkarıldı..üstüne bir bebeğimiz daha oldu..bu kadar dar dönemde bir kere bile gelip yardım teklifinde bulunmadı abisi..birde haber göndermiş zeynep kredi çeksin alsın bileziklerini taksitleri ben ödeyeyim..hayır hala bunu nasıl söyleyebiliyor ya...Eşine niye aldırıyorsun bilezikleri yahu? Bi cebinden alıp öbürüne mi koyacaksın?
Abisi alırsa alacak almazsa da bekleyeceksiniz mecburen....
O onun annesi, objektif olmasını beklemeyin. Elbette ki yanlı davranacak ama bu sınırı iyi ayarlaması gerek yoksa seni ezdirir.
hayır hala beni çileden çıkarıyor.eşim evin en küçüğü yeri geldi dedim ki bırak giden gitti ama bir daha böyle bir durum olursa aramız çok kötü bozulur...ne olursa olsun bir daha abinin borcuna karışmayacaksın..yine olsa yine veririrm diyor..siz olsanız sinirlenmez misiniz...abisi ödesin bekleyin.niye kendi paranızla alıcaksınız?bi daha da o adama para vermeyin.hele bi de kumar için,haram için!
bu denge tutturamayan kardeşler abiye ablaya yük oluyo hep.olan size oluyo.
biz beş senelik evliyiz ve son iki senedir eşimle ilişkilerimizi düzeltebildik..öncesinde beni hizmetçi gibi kullandırırdı.inanın kırk derece ateşlyken bike yatırmazdı kalk yemeğimi hazırla...ütümü yap annemin misafiri gelecek git yardım et vs..annesi ufacık bir laf atardı ortaya..o haftayı bana zehir ederdi..annesine haber vermeden bakkala bile gidemezdim..haber vermezsem neden vermedin diye surat ederdi.ağzımı açacak olsam üstüme yürürdü...annesi bir güzel doldururdu..yok diğer yengelerin şöyle yapardısenin karın yapmıyor..karın şunu yaptı bunu yapmadı...düşünün evlendiğimin ertesi günü çok şükür kurtulduk artık sen uğraş diyorlardı..konuşa konuşa bu hale getirene kadar az yorulmadım..emeğimin karşılığını aldım ama
olanları unutamıyorum..hayır karşılıklı oturmasak..her gün gördüğümde aklıma geliyor..
canım benm bi kız ark var oda sennle aynı durumu yasamış kocası 2 bileziğini abisine vermiş nese 2 senedir kız kocasının abisini haftada 1 kere arayıp istiyordu en sonundaadam vermiş bence adam kurtulmak için verdi bıktı tabiiii ara ara ben olsam yaparmıydım hayır yapmazdım sadece uygun bi zamanda ihtiyacınızın olduğunu belirterek istemelisin kocan isteyemiyorsa sen iste boşver takma kafananeden düşünüyorum biliyor musunuz..eşim iki senedir bir kere bile abisine gidip borcunu hatırlatmadı..herkes parasını aldı benim eşim durup dururken gelip vermesini bekledi..bu iki sende benim hastalıklarım oldu eşim işten çıkarıldı..üstüne bir bebeğimiz daha oldu..bu kadar dar dönemde bir kere bile gelip yardım teklifinde bulunmadı abisi..birde haber göndermiş zeynep kredi çeksin alsın bileziklerini taksitleri ben ödeyeyim..hayır hala bunu nasıl söyleyebiliyor ya...
şeytann diyor aldır kocana bilezikleri bu para meselesi ikisi arasında olsun..zaten borç eşime olsaydı şimdiye kadar çoktan ödenmiş olurdu diye düşüüyorum...nasılsa bilezik zaruri ihtiyaç değil ya..ama eğer bileğimde olsaydı o dar dönemde en azından bir nebze olsun rahat atlatabilirdik..
artık karar aldım konuşmuyorum kaynıma 22 temmuz son demiştim ama hiçç ses seda yok..beni nerde görse kaçıyor...en azından insan bir açıklama yapar...yokkkkEşiniz zamanında ailesine karşı fazla yumuşak yüzlü davranmış, kaybettikleri olmuş ama konuşarak belki geri getiririm demiş ancak gidenler konuşarak geri gelmemiş. Şu durumda eşiniz evin en küçüğü iken ailenin geri kalan fertlerine sözünü geçirmesi biraz zor. İnsafa gelirlerde alırsınız inşallah. Annesi konusuna gelince, sonuçta neler olmuşsa olmuş bu onun annesi olduğunu değiştirmiyor malesef, sizdende aynısını bekliyor. Zor bir durum ben yapamazdım sanırım.
neden düşünüyorum biliyor musunuz..eşim iki senedir bir kere bile abisine gidip borcunu hatırlatmadı..herkes parasını aldı benim eşim durup dururken gelip vermesini bekledi..bu iki sende benim hastalıklarım oldu eşim işten çıkarıldı..üstüne bir bebeğimiz daha oldu..bu kadar dar dönemde bir kere bile gelip yardım teklifinde bulunmadı abisi..birde haber göndermiş zeynep kredi çeksin alsın bileziklerini taksitleri ben ödeyeyim..hayır hala bunu nasıl söyleyebiliyor ya...
şeytann diyor aldır kocana bilezikleri bu para meselesi ikisi arasında olsun..zaten borç eşime olsaydı şimdiye kadar çoktan ödenmiş olurdu diye düşüüyorum...nasılsa bilezik zaruri ihtiyaç değil ya..ama eğer bileğimde olsaydı o dar dönemde en azından bir nebze olsun rahat atlatabilirdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?