• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideyle yaşamak

Hayır ailesi durumumuz yok dedi ailemde çok sever eşimin ailesini ikna etmek için herşey yaptılar sonra iki yİl dedim şimdi orada yok diyor eşim benim hatam değil
Kusura bakma güzelim senin hatan neden biliyor musun durumları yoksa evlendirmesinler o zaman şu 2 yıl 1 yıl 3 ay yalanlarına inanmayın dicem de 2 yıl sen demissin kendi elinle yapmışsın herşeyi..
Durum yok diyorlarsa durumunuz olduğunda ayrı ev tutabilecek imkan olduğunda gelip istersiniz yada nişanlılık süresini uzaticam ev tutulana kadar demeliydin şimdi ne desen boş

Ben olur demedim ailesine 2 yıl dedim adam kalkmış haberim yoktu diyor ve görücü usulü evlilik çok temiz falan diyorlardı bizde mal gibi evlendik konuyu açamıyorum ki adam ağlıyor çocuk gibi

Ağlarsa ağlasin napalim yani senin her gün anan ağlıyor haberi var mı?
Al çocuğunu git annenin evine
1 dk bile bekleme
Ayri ev acana kadar da seni gelip almasın
Biraz sesin çıksın sesin !!!
Sinirlendirme beni tost makinesini yakarım diyomus
Valla tepesinde paralarım onu ..
Dik durun .
Çalışmaya izin yok
Ayri ev yok
Adam anasıyla yatacak
Sen köle mısın?

1 dk bile bekleme
Dik durun .
Çalışmaya izin yok
Ayri ev yok
Adam anasıyla yatacak
Sen köle mısın?
+10000000

İmkan yoksa neden evlenilir evlilik mecburiyet degil bu erkek aileleri çocuk evlendirdik sanarlar baba evi daha rahattır kv yılda 1-2 kez gelir yine dayanamam. Sen kv ye söylesen çok yoruluyorum hergün 4 çocukla gelmesin gelecekse iş yapsın ben burada yaşıyorum diye yapmak zorunda degilim de sizde tartışırsınız sizi evde istemezler gidersiniz bi şekilde ama eşin kızınca da bıktım dayanamıyorum de. Hayatınızı ne kadar onların eline bırakmışsınız

Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen
Eşiniz ikna olmuyorsa çocuğunuzu da alıp ailenizin yanına gidin ve ayrı evi kabul etmeden dönmeyin. Şu an her şeyi kabul edip aman o kırılmasın bu üzülmesin dediginiz icin eşiniz tabii ki yanaşmayacak ayrı eve. Başkalarından önce kendinizi düşünün lütfen. Rest çekmeniz gerekiyor ki kaybedeceklerini düşünüp aklı başına gelsin.

Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen
Benim evim ayri ama ne sorunlar yasadim bari kaynanan iyi

Kendim
1 dk bile bekleme
Dik durun .
Çalışmaya izin yok
Ayri ev yok
Adam anasıyla yatacak
Sen köle mısın?
+1000
Kendim de dahil Türkiye'deki kadınlarda sizde ki dik duruşun yarısı olsa aile yapıları çok farklı olurdu kadınlar bu kadar edilmezdi !!

Hayır ailesi durumumuz yok dedi ailemde çok sever eşimin ailesini ikna etmek için herşey yaptılar sonra iki yİl dedim şimdi orada yok diyor eşim benim hatam değil

bir yerde kabul etmedim diyorsunuz, bir yerde 2 yıl kabul ettim diyorsunuz, bir karar verin, silah zoruyla mı evlendirdiler sizi?
2 yıl sonra eve çıkılabilecekse 2 yıl sonra evlenelim diyemediniz mi?
adam kendine yatak arkadaşlığı, ailesine hizmetçilik yapacak bir kız aramış, siz ve aileniz de kabul etmişsiniz, şimdi isteyende mi suç, göz göre göre kabul edende mi?

Kusura bakma ama senin ki koca değil asalak, parazit ne bu böyle zora gelince
ağlama zırlama çocuk mu bu

Tam bir kısır döngü sizinki ,daralıyor- artık ayrı eve çıkalım diyorsunuz ,eşiniz laf söyletmiyor bir süre idare ediyorsunuz tekrar başa sarıyorsunuz,önünüzde iki yol var ya çekeceksiniz yada gözünüzü karartıp gideceksiniz

Bilip bilmeden diyeceğine elini taşın altına koyacaksın kızım. O zaman ne diye konu açıyorsun. Milletin her yazdığına verecek bir cevabın varsa burada işin ne ?

Eşinin himayesindesin belliki karşı cevap bile veremiyorsun. Azıcık rest çeksen biraz tartışsan böyle olmaz herhalde.

Bırakacak diye korkuyorsunki buna bile cesaretin yok.

İzin yok çalışmaya ne demek Totunu kaldır ya çalışmak kurtulmak olurdu zaten benim için bilip bilmeden yazmayın

Cehalet...
Aileniz madem sizi çok seviyormuş niye komün yaşama gelin verdi size hiç sormadan?
Sevmeden evlenmek? 2018 yılındayız yahu bu ne?
Ailen seni kurbanlık koyun misali vermiş bir de sabret diyor.
Ah bi de bebek var. Korunmadin değil mi?
Işe giremiyorsun.. boşanmıyorsun.. O zaman alış....

Görücü usulü evlilik bile aileler karar vermişti bana kalsa ömür boyu evlenmedim gül gibi hayatım vardı adamın ailesinede iki yıl dedik kocam haberim yoktu diyor nişanlılık döneminde eşimle konuşmadım desem yeri olur ben çok çekingenim ne gelse başıma bundan geliyor ezselwrde beni çıtımı çıkaramıyorum

Ailesiyle evlenmeyi daha o zaman kabullenmesen ayri ev konusunu ailelere degil o zamanki talibine acardin.

Insanlarla hemen kaynasamazsan bu cekingenliktir, topluluk onunde siir sarki vs okuyamiyorsan bu cekingenliktir, birinden bir sey rica edemiyorsan bu cekingenliktir.

Ama omrunun geri kalaninin nasil gececegi kararini verirken bunlari konusmamaya cekingenlik denmez.

Kabul etmedim sorunda bu görücü usulü evlilik aileler halletmiş eşimle nişanlılık ta konuşmadım bile ailesinede iki yıl dedim şimdide eşim öyle bireyden haberim yoktu diyor diyorki benim düzenim hep bu sen girdin hayatıma ben hayatımı değiştirmem anneme diyorum sabret kızım diyor bilmiyorsynuz ne durumdayım ben
hmm o zaman birşey diyemeceğim aileniz yakmış başınızı baştan.
Nişanlılık insanlar birbirini tanısın kaynaşsın diye vardır,çok acayip bir evlilik hayatınız olmuş.
Aileniz zaten sizi başından atar gibi evlendirmiş,çekin derler tabiki. Gel geri demezler.
Sizin iki yolunuz var ömür boyu çekmek,yada herşeyi bırakıp kendinize bir hayat kurmak herkesten uzak.

yani isteseler diyorum altınlarım var 80 bin civarında isteseler yine olur sadece örnek verdim eşimin maaşı bin TL bazıları geçinilir diyor ama eşim kabul etmiyor
bin tl mi?
asgari ücret bile değil.
neden bu kadar az?

bu durumda kocan haklı.
geçinemezsiniz.

Ben olur demedim ailesine 2 yıl dedim adam kalkmış haberim yoktu diyor ve görücü usulü evlilik çok temiz falan diyorlardı bizde mal gibi evlendik konuyu açamıyorum ki adam ağlıyor çocuk gibi
Ya çok özür dilerim ama cevabınızı görünce güldüm,”mal gibi” demişsiniz, anlıyorum siz baya sinirlisiniz ama maalesef söz verip dönmek şu kv ile yaşama konusu için ritüel olmuş. Sonradan gidersiniz, evler kısa sürede ayrılır deyip ayıran, sözünü tutan çok az gördüm. Yahu kocanız harbiden ağlıyor mu:KK51:

Neden ilk 2 yıl kayınvalide ile yaşamaya kabul ettiniz
Yani yeni gelin evim olsun kendi düzenim olsun eşimle romantik zamanlar geçireyim diye özenmez mi ??

Back
X