Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen
Kız tontriko bu geceki yorumların efsoParan varsa range rover, paran yoksa game over demisler
Her zmn bebegim :)Kız tontriko bu geceki yorumların efso![]()
Sana ayni buna benzer bir hikayesi olan birini anlatayim ayni senin gibiydi her gun eltiler oraya gelirdi yeme içme çocuklar üstune kalirdi aksamda eltilerun kocalari gelir yemek yer aziklarinida alim evlerine gecerdi eltiler yalanciktannis yapardi evin gelini vardi nasilsa 6 yil dayanabildi buna kiz cesitli sorunlar yasadi sagligindan oldu ciddi boyutlara geldi iş ailesiyle bi anda bi anlasmazligi oldu kocasinin onca seyden sonra şak diye evini ayirdi ama noldu olan kiza oldu hem sagligindan oldu hemde hizmetci gibi calisti o evde yillarca kendisi kuzenim olur sende ayni hataya düşmussun allah yardimcin olsun..Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen
Nekadar ayıp!!hep ayni konular... bastan düşüncektiniz bunları. Yan odada kayınvalde varken sesli sesli inle özel hayatın olur... tövbe
Bana 2 yİl denilmişti bilseydim yaparmıydımKayınvalide ile yaşamak bir kadının hayatında yaşadığı en berbat şeylerden bu tanesi bence .. 7 ay yaşadım aynı evde 7 asır gibiydi .. Allah aynı şehirde bile yaşarmasin...Nasıl ikna edersin bilmiyorum keşke evlenmeden önce kabul etmeseydin.. Ha aynı ev ha altlı üstlü aynı şey