• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideyle yaşamak

Üç konun var üçü de aynı mevzu.
Eşim beni ben eşimi seviyorum diyorsun da bir önceki konuda "işini görmek için gece yanıma geldi işi bitince de bunun için mi annemi yalnız bıraktım dedi" diye yazmışsınız. Bu sevgi ise ben sevmenin aşık olmanın ne olduğunu bilmiyorum.

Bebeğinde varmış.
Hakaret olarak algılama ama "sen eşek oldukça semer vuran çok olur" derler.
Senin ki o misalden olmuş.

Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen

Bir önceki konun da ayrı dert yalnız. İki yıl demişsin evlenirken de eşin tamam kabul dedi mi? Niye ailene giderken eşinden izin almak zorundaymışsın ki? O kimmiş de izin verecek, ne haddine? Tüm ipleri vermişsin ellerine, şimdi de oraya buraya çekiyorlar diyorsun, çekerler tabii. Öyle alıştırmışsın çünkü. O kadar görümceyle, eltiyle, abisinin yanında oturmana izin vermeyen ve odaya 11de gelip 1 saat seninle yalandan ilgilenen kocayla olmaz bu işler. Geçeceksin bunları bacım. Senin derdin ayrı ev değil, kocan KOCAN. Sen o örümcek kafalıyla ne yapabilirsin önce onu düşün bence. Çocuğun yoksa eşin de yola gelmiyorsa boşan, hayatını kurtar. Bir odada ömür mü geçer? Daha doğrusu bir odalı evde ömür geçer de o kadar insanın içinde, çok odalı evdeki bir odada ömür geçmez.

Maddi durum yoksa ayrı eve çıkmak büyük saçmalık. Gaz, elektrik, su açtırma parası bile dünyanın masrafı.
Eşya, faturalar, ısınma, kira nasıl halledeceksiniz anlayamadım.

İşe Girme imkanın yokmu belki öyle okur
Evlenşrlen ilerde kendi evimize çıkarız diye konuşmadınız mı hiç erkeğe sonradan zor geliyor

Bir bebeğin var. Çalışmıyorsun. Maddiyat sıkıntılı. Bu durumda boşan diyemem asla.
Eşini sevdiğini yazmışsın boşanma o yüzden. Mücadele et. Sevgi mücadele ister. Sabret önce biraz. İnsanları sa yavaş yavaş işle. Eşini kvalideni.... ortak evde mutlu olmadığına ikna et. Şu durumda diretip olay çıkartırsan seni üzerler.

Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen
Sana ayni buna benzer bir hikayesi olan birini anlatayim ayni senin gibiydi her gun eltiler oraya gelirdi yeme içme çocuklar üstune kalirdi aksamda eltilerun kocalari gelir yemek yer aziklarinida alim evlerine gecerdi eltiler yalanciktannis yapardi evin gelini vardi nasilsa 6 yil dayanabildi buna kiz cesitli sorunlar yasadi sagligindan oldu ciddi boyutlara geldi iş ailesiyle bi anda bi anlasmazligi oldu kocasinin onca seyden sonra şak diye evini ayirdi ama noldu olan kiza oldu hem sagligindan oldu hemde hizmetci gibi calisti o evde yillarca kendisi kuzenim olur sende ayni hataya düşmussun allah yardimcin olsun..

hep ayni konular... bastan düşüncektiniz bunları. Yan odada kayınvalde varken sesli sesli inle özel hayatın olur... tövbe

Baştan hata...
E eltiye de laf söylemeye hakkınız yok,kadının kayınvalidesine gelme sıklığına karışamazsınız malesef.

Şuraya odaklanın, eşiniz sizin çok çok istediğiniz birşeyi yapmıyor!
İnsan yapmaz mı?
Nasıl sevgi ve saygı anlayışınız var?
Bunu tartışın...

Baştan kabul ettiniz,hata tamam.Yaşadınız gördünüz olmuyor.Bu hatanın bedelini ömür boyu ödemek zorunda değilsinizki.
İkna etmeye çalışın.
Neyseki insanlar iyiymiş.Yani şuanda ateş hattında gibi değilsiniz madem rahat olun.
Valide melek gibi ise onunla konuşsanız olmaz mı ki.
Sizle sorunum yok ama kendi evim olsun istiyorum gibisinden...
Görümceler filan da varmış,kalabalık yahu,sadece valide değilki.
Zor bişey...

Eşi ikna etmenin yolu da sizden geçer.
Siz bilir,tanırsınız.

Kayınvalide ile yaşamak bir kadının hayatında yaşadığı en berbat şeylerden bu tanesi bence .. 7 ay yaşadım aynı evde 7 asır gibiydi .. Allah aynı şehirde bile yaşarmasin...Nasıl ikna edersin bilmiyorum keşke evlenmeden önce kabul etmeseydin.. Ha aynı ev ha altlı üstlü aynı şey

Kayınvalide ile yaşamak bir kadının hayatında yaşadığı en berbat şeylerden bu tanesi bence .. 7 ay yaşadım aynı evde 7 asır gibiydi .. Allah aynı şehirde bile yaşarmasin...Nasıl ikna edersin bilmiyorum keşke evlenmeden önce kabul etmeseydin.. Ha aynı ev ha altlı üstlü aynı şey
Bana 2 yİl denilmişti bilseydim yaparmıydım

Back
X