Gitmiyorum gelmiyorum iki üç haftada bir yarım saat görüyorum eşimle beraber sadece o kadar...Geçende ağlamıştı eşim aramıyor sormuyor diye(eşim o hafta onu en az üç kez gördü) ondan sonra hergün aradın mı ara sor bak ağlıyor diyorum gitmesi içinde herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorum ama o ailesini görmek yerine annemlere gitmek istiyor.Eşim birgün aradı hemen ertesi gün arayıp bahaneyle beni istedi yok nasılsın hiç aramıyorsun(zaten hiç aramam şuan aramıyor değilim)hı öyle oldu dedim kızım falan diyor bir kusur mu işledim özür dileyeyim yüzüme bile bakmıyorsun vs. sustum sustum o konuşuyor tabi geçmiş şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim eşime veriyorum deyip eşime verdim konuştu kapattılar.Yalnız ben ilkkez eşimle bu konuyu konuşmadım şikayet etmedim moralimiz bozuldu tabi ama hiç konuşmadık.Şimdi bu kadına ben ne yaptığını söylesem eşim üzülecek çünkü eşimsiz görüşmüyorum ben onlarla söylemesem devam eder mi sorgulamaya daha öncede bana anne demiyorsun beni anneliğe layık görmüyor musun vs. demişti gerçekten sıkıldım artık benim onunla işim yok onunda benimle olmasın kızı var şükür öyle bir yokluk çektiği yok ne kırmak istiyorum nede daha fazla sinirlenmek çünkü o telefon konuşmasından sonra elim ayağım titredi sinirden bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
güncelleme:konu o kadar başka yerlere şekildi o kadar ahlaksız yorumlar yapıldı ki benim yazdığım başlık solda sıfır kaldı konunun başlığını ben değil moderatör değiştirdi...konular belli içerikler belli keşke okuma zahmetinde bulunup konuları okusaydınız keşke çünkü o zaman annemin dedemden 700 maaşı olduğunu yazmıştım şu konuyla ne alakaysa...Eşimin 30 sene ailemi gördüm yeter deyişi espri gibi birşeydi bunu nişanlıyken gülerek söyledi...Anlatacak çok şey var evet ama gerek yok ben kötü olup herkesi seviyesiyle başbaşa bırakayım çok itici görünebilirim yaptıklarım yanlış olabilir ama size göre ama bu ne bana ne aileme ne anneme nede eşime hakaret etme hakkını kimseye vermez internet ortamı olması bunun bir suç olduğunu değiştirmiyor.Kimseyle tartışıp yasaklanan ben olmayacağım bu sefer moderatörler yorumlarla ilgilenirse sevinirim...Herkes konuları istediği yerden okuyup yorumlamaya devam etsin o zaman şimdi...Ha bu arada güzel dilekler için teşekkür ederim beddualar içinde...hayırlı günler herkese...
güncelleme:sevgili mune moderatörümüzün tespitidir 60 sayfada benim anlatamadığı o anlattı sağolsun..(parantez içi benim yorumumdur)
''
Ben sanırım biraz anladım mevzuyu, tahminim şu yönde,
banabenigeriver
flört edip aşık olan bir kadın değil, eşine kız arıyorlarmış, birileri
banabenigeriver
'i gelin adayı olarak söylemiş, görmeye gelmişler, baştan bir sürü vaadleri olmuş, o arada söz kesilmiş, morsever25 eşiyle görüştükçe sevmiş bağlanmış, nişan sonrası kayınvalide vaadleri yerine getirmemeye başlayınca kırılan morsever bir ziyaret esnasında kahve yapmadı diye kayınvalideyle kayınvalidenin teyzesi sanırım evlerine gidiyor bu iş bitti, buraya kadar ayrılsınlar diyor, onlar ayrılsın deyince morsever işi inada bindiriyor eşiyle evleniyor(ziyaret bayramda oldu bayramdan iki hafta sonrada düğündü düğüne bir hafta kala ayırmaya geldiler ama biz neredeyse bir aylık evliydik zaten iş inada binmedi eşimde ayrılmazdı zaten emin olduğum için annesinin teyzesine git ayır göreyim dedim), çünkü ben az çok anladıysam eğer morsever kafasına koyduğunu yapan inatçı bir kadın, hem görücü usulü kız alacağım diye bir sürü vaadlerde bulunup yapmadılar hemde ben kırılıp tavır yapınca ayrılsınlar diye üstüme geldiler, anneme etmediklerini bırakmadılar bende affedemiyorum diyor.
Şimdi olay böyleyse bence morsever25 haklı, bende evlenecek çiftlerin ailelere güvenmemelerini, herşeylerini kendilerinin yapmalarını savunurum ama bu kızı oğlumuza kız bulamıyoruz, kimse evlenmeyecek deyip yapmayacakları vaadleri ortalığa savurarak, bir nevi morsever25'i kandırarak kendilerine gelin almaları etik değil, baştan yapamayacakları sözleri vermeselerdi, bir insan söz veriyorsa yerine getirmeli, sözden caymak olmaz, bu kız vaadde bulunmasalardı ona göre hareket ederdi, kendini kandırılmış hissetmezdi, flört edip sırılsıklam aşık olmamış ki aman eşim olsun samanlık seyran olsun desin, böyle mi oldu @morsever25?''
umarım anlaşılmışımdır iyi geceler herkese