- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Benide sadece eşim çıkardı anneme sormuştu dünür mü çıkarsın damat mı diye annem damat demiş.Ben başlarda çok ağlardım o alışveriş olaylarında eve gelince falan eşimin üzüldüğünü görünce bıraktım çünkü o bin pişman olmuştu ailesine güvendiği için.Çok şükür ki eşler iyi onlarda aileleri gibi olsa kim katlanır ki?umarım mutlu olursunuz çok daha güzel günleriniz olur.Evlilik sürecinde birçok şey istenilen gibi olmuyor. Burada evli onlarca üyenin bu konu hakkında mutlaka hikayeleri var. Diyorsun ya kv iş olana kadar bizden çıkmadı, kesinleşti bi kere bile gelmedi. Benim kv ısrar kıyamet başlangıçta, sonra ben he deyince oğlu tamam deyince iş koptu. Kendi de oğluna acele etme zamana bırak dedi, başkalarını da arayip esime tanımadan etmeden kendini ateşe atiyorsun dedirtti. Sebepsiz bi kızı ailesini mağdur etmekten çekinmedi korkmadi. Başta nisan bohçası manasız geliyor yapmicam, siz de bi şey almayın bosuna masraf dedim. Ne dualar etti masallah ne akıllı kizsin diye. Sonra is bozulsun hiç olmazsa huzursuzluk olsun diye nihaka bir hafta kala nisan bohçası istiyorum diye tutturdu. O hengamede hazırladım verdim. Kendi kullandığı çamaşır mak (giysileri yirtiyormus) bana verip eşime daha iyi markanın istediği modelini sipariş verdi. Düşünün eşim ona istediği makineyi alacak, ben yeni evlenecek kız onun eski makinasını kullanılan. Sırf beni huysuzlandirmak için. Sorun değil dedim. Düğün günü on kusur araçlık konvoy kapıda beklediği halde eşim, baba evinden beni almaya yalnız geldi. Yalnız! Tek basina. Kendi gelmediği gibi kaynimi da yanında gondermemis.. Hiç bozuntuya vermedim. Paşa paşa kendim indim aşağı. Ben eşimi seviyorum. Daha niceleri var, evliligimin ilk günlerinde beni arayıp aglattığını biliyorum. Onun ne hesapları vardı da, ben beklemediği kadar güçlü çıktım, onun ne hesapları vardı da esim sağlam karakterli. 5 kurus ne parası var evimde evliligimde, ne emeği var. Kimi mağdur sanır beni, ama hayır ben kazancliyim. Eşimi kazandım. 7 senelik evliyim, yakın zamanda kaynım gorumcem evlendi. Anladı neyin nasıl olduğunu, seni anlayamadım dedi. Yaptıklarını zikredip ozur dilemedi ama her hali her tavrı mahcup.
Oğlunun hatırı var. Yoksa annem babam kocam hocam degil kimse bana bu muamelede bulunamazdı.