- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
iyi dediğim marka bilinen markalar benim ailemdede eşmin ailesindede bilenen marka eşyalar var sırf eşim üzülüyor diye ucuza gidildi ben eşimle anlaşıp evlenmedim yada mecbur kaldıkları için ailesi yapmadı ailesi hem oğullarına hem bize yapacaklarını söyledi malesef gelinlik fiyatları böyle yapacak birşey yok ne yapsaydım görümcemin gelinliğinimi giyseydim eşimin maaşı o kadar diye kuaföre gitmedim çekim yapmadım daha ne yapayım6500 tl az mı ya?benimde oğlum geçen sene evlendi,kanapeler,yemek odası,bundan biraz daha fazla tuttu.iyi marka dediğiniz nedir ki?kuru mobilya işte.alt tarafı tahta,kumaş parçası.
gelinlikte 1800 tl ye az değilmiş.yeğenim 5 ay önce evlendi.kendisi mimar,kocası endüstr imühendisi,2500 tl.lik gelinlik giydi.aylık gelirleri,toplamda 7500 tl.alt tarfı 3-4 saat giyeceğim şeye niye dünya para vereyim.
siz ciddi anlamda,yardım almalısınız.sağlıklı düşünemiyorsunuz,saplantı haline getirmişsiniz.size yapılanlar,gayet normal şeyler.ama siz bunları beyninizde büyütmüşte büyütmüşsünüz.ortada elle tutulur,bir neden yok.