• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideyle yüzleşmeli mi 3 maymunu mu oynamali?

6 yıldır nasıl sabrettiniz ve neden?
"Birşey mi arıyorsun " bu kadar basit bir cümle ile önünü kesebilirdiniz.
Saygısızca olduğunu da düşünmüyorum bu cümlenin.
Benim evimi karıştırana bunun sebebini sormam anormal olmasa gerek.

O iş öyle olmuyor ya :)

- Birşey mi arıyorsun ?
- Üşüdüm yelek baktım
- Bir dahakine bana söyle ben vereyim anne
- Aaa yok yok sen yorulma
- Hani burası benim yatak odam, özelim ya o bakımdan söyledim.
- Ay benden mi çekiniyorsun annenim ben senin.....
Şeklindeki diyalogtan sonra insana böyle bir saç yolma isteği geliyor, böyle bir cinnet geliyor... Yani karşındaki insansa senin bir tavrından bile utanır, bir daha yapmaz ama yüzsüzse neden yapmaması gerektiğini bir saat anlatsan yine de utanmaz.

Gizlin olur saklın olur , ne ayıp koskoca kadın bunu bilmiyorsa yuh yani .
Annem bile bakmazken kvalidem böyle bir şey yapacak olsa asla izin vermezdim , uygun ve kırıcı olmayacak bir dille ikâz ederdim .

Ben çok yüzleştim ama faydası olmadı
hatta en son geldğinde görümcemle oturup saatlerce eski konuları konustuk hiç üzerine alınmadı
bu tgarz insanlarla açık açık konusmak fayda etmez bence
yine haksız sen olursun
hiç açma konuyu

Ben de sizinle hemfikirim. Anneme kızar, eleştiririm. Oturur konuşur, tartışırız. Öz eleştiri yaptıktan sonra kendimize çeki düzen veririz.

Ama kv ye "annecim niye böyle dedin ki, çok üzüldüm" desem tansiyonu çıkar, hastanelik olur. Altımdan girer, üstümden çıkar, yalan yere yemin eder, ben suçlu olurum. Bir de "kaktüse çok kırıldım" diye ağlar :)

- Birşey mi arıyorsun ?
- Üşüdüm yelek baktım
Şeklindeki diyalogtan sonra insana böyle bir saç yolma isteği geliyor, böyle bir cinnet geliyor... Yani karşındaki insansa senin bir tavrından bile utanır, bir daha yapmaz ama yüzsüzse neden yapmaması gerektiğini bir saat anlatsan yine de utanmaz.

Sen dediğin halde bu olmuş ben desem yine fena gelin ben olurum. Nasıl göz boyadiysa kötü olan hep benim sanki ben karistiriyorum. Bir de bu kadın ben calismaya başlayınca cocuguma bakmak istiyor sanki biz teklif etmisiz gibi. Ben evdeyken bunlari yapan kadin yokken neler yapar. Dusundukce cildiriyorum.

- Birşey mi arıyorsun ?
- Üşüdüm yelek baktım
Doğru aslında.
Bunu yapan insan yüzsüzdür,bir cümle ile anlayacak olsa zaten yapmaz.

Yine de üç maymun oynamasın,uyarsın derim.

Bütün çekmece ve dolaplara onun karıstırdıklarına yani not bırakın altı senedir aradığını bulamadıysan dahada bulamazsın yaz bırak gelip size bişeyde diyemez apışıp kaldığıyla kalır bidahada yapmaz heralde daha sonra yanınıza geldiğinde tüm notları alıp yok edin eşinize olurda şikayet ederse böyle birşeyide ilk kez duyuyorum kendi dolabıma ne diye not koyacakmışım diyin bide dolaplarda annenin işi ne gerçekten şimdi merak ettim deyib üste çıkkn

Sen dediğin halde bu olmuş ben desem yine fena gelin ben olurum. Nasıl göz boyadiysa kötü olan hep benim sanki ben karistiriyorum

Eğer laftan anlayan, olgun bir insansa alın karşınıza sakince konuşun. Belki yetişme tarzı öyledir, yaptığı şey ona normal geliyordur ve sizin rahatsız olduğunuzun farkında değildir. Yani değişim olacağına inanıyorsanız, konuşun.

Ama bazı insan vardır, asla eleştiri kabul etmez. Değişime kapalıdır. Siz haklıyken, haksız duruma düşürür. Siz kv nizi daha iyi tanırsınız, eğer böyle bir insansa o topa girmeyin, gol olmaz.

İnadımdan her yere kilit takardım herhalde. Ya da çağırırdım bir marangoz mu artık çilingir mi ne kim yapacaksa,
bütün çekmecelere küçük, ofislerdeki gibi kilit yaptırırdım. O kadar sinir oldum yani.

bi de şey var..
telefonda bir fotoğraf göstereceksin.. hoooop alıyor bütün galeriyi geziyor.
whtasappa giriyor filan..

Bütün çekmece ve dolaplara onun karıstırdıklarına yani not bırakın altı senedir aradığını bulamadıysan dahada bulamazsın yaz bırak gelip size bişeyde diyemez apışıp kaldığıyla kalır bidahada yapmaz heralde daha sonra yanınıza geldiğinde tüm notları alıp yok edin eşinize olurda şikayet ederse böyle birşeyide ilk kez duyuyorum kendi dolabıma ne diye not koyacakmışım diyin bide dolaplarda annenin işi ne gerçekten şimdi merak ettim deyib üste çıkkn

Bunu tuttum :)

Ben de sizinle hemfikirim. Anneme kızar, eleştiririm. Oturur konuşur, tartışırız. Öz eleştiri yaptıktan sonra kendimize çeki düzen veririz.

Ama kv ye "annecim niye böyle dedin ki, çok üzüldüm" desem tansiyonu çıkar, hastanelik olur. Altımdan girer, üstümden çıkar, yalan yere yemin eder, ben suçlu olurum. Bir de "kaktüse çok kırıldım" diye ağlar :)
aynen :)
anne gibi olur mu
benim kvde de sen benim içimi bilemezsin yavrum der , ya da ağlar hemen
öyle bir konusur ki seni haklıyken haksız duruma düşürür
hiç geregi yok o bakımdan

Karistirdigi bütün çekmece lere not yazin acinca bulsun bisi mi aramistin annecigim ben yardimci olayim falan bisiler yazin pls örümcek fare falanda koyardim brn olsam bidaha yapamaz..:KK71:

6 yıllık evliyim. Kayinvalidemin evimi karıştırmasına ve bana laf sokusturmasina sinir oluyorum. Ben bebegimle ilgilenirken o firsat bu fırsat deyip dolapları cekmeceleri karışıyor. Kaç yıldır bikmadi. Fırsat bulunca bana laf sokuyor ve ben terbiyesizlik etmemek için hicbirsey demiyor ve yapmıyorum.

Yuzlesip içimde ne varsa demeli miyim yoksa 3 maymunu mu oynamaliyim? Siz ne yapardınız?

bu kadar beklemiş olmanız kabahat

Karıştırırken git yanına "hayırdır anne YİNE ne arıyorsun? senin kadar açmıyorum valla ben buraları. açmışken bez vereyim sil geç" de..

Bir arkadaş da demiş hatta misafir yanında gülerek "annem de sürekli kusur arar ama daha bulamadı ne yapsam da mutlu etsem bilemedim" de..
Yatak odası çekmecesi karıştırıyorsa göreceği şekilde seksi iç çamaşırı falan koy.. :KK48:

Back
X