- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Bir gün yemek yiyorduk eşimle. (Ben evde hep gecelik giyerim). Akşam saat 22.00 falan bir yandan da film izliyoruz. Kapı çaldı. O anki dalgınlıkla kim bu saate diye eşim panikle kapıya koştu. Ben masada otuyorum. Bildiğiniz yarı çıplağım yani. Gördü o şekilde. Senin ciciklerde ortada falan deyip güldü(tabi o cicik demedi). Komik mi? Bence değil.. Asla utanmaz. Tüh ya bak vakitsiz geldim kızın üstü başı müsait olmayabiliyor deyip arama zahmetinde bulunmaz. Değişen hiç bir şey olmadı. Hala devam. Benimkinde samimiyeti laçkalaştırma problemi var. Samimiyet anlayışı baya ütopikBir gün de giyinmeyin??

nasılsınız? Sanırım bir çok gelin kayınvalide terörüne maruz kalıyor. Hem biraz dertleşelim, hem biraz eğlenelim istedim
 nasılsınız? Sanırım bir çok gelin kayınvalide terörüne maruz kalıyor. Hem biraz dertleşelim, hem biraz eğlenelim istedim  Kayınvalidenizin en sevmediğiniz özelliği nedir? Kayınvalide ile nasıl başa çıkabiliyorsunuz?
 Kayınvalidenizin en sevmediğiniz özelliği nedir? Kayınvalide ile nasıl başa çıkabiliyorsunuz?

O zaman bu erkek kardeşte aynı evde yaşıyor. Eğer uzağa taşınırsaniz diğer oğlunu bırakıp; gelemez diye düşünüyorum.
O zaman bu erkek kardeşte aynı evde yaşıyor. Eğer uzağa taşınırsaniz diğer oğlunu bırakıp; gelemez diye düşünüyorum.

Psikolog değilim ama bence kv nin sorunu değersizlik hissi. Kendini değersiz hissettiği yerde hırçınlaşıyor. Hani siz diyorsunuz ya 7/24 yalakalık yapın sizden iyisi olmaz diye. Sebebi bu işte. Yalan da olsa kadın değerli hissetmek istiyor. Karakterli insanla da uğraşır demeniz yine aynı kapıya çıkıyor. Karakterli insanın kimseye eyvallahı olmadığı için onun işine yaramıyor. Şimdi sizden yüz bulamazsa bir süre sonra bırakır ve silahlarını ikinci oğluna saklar. O gelinden de yüz bulamazsa aksi bir ihtiyar dönüşür.
 Psikolog değilim ama bence kv nin sorunu değersizlik hissi. Kendini değersiz hissettiği yerde hırçınlaşıyor. Hani siz diyorsunuz ya 7/24 yalakalık yapın sizden iyisi olmaz diye. Sebebi bu işte. Yalan da olsa kadın değerli hissetmek istiyor. Karakterli insanla da uğraşır demeniz yine aynı kapıya çıkıyor. Karakterli insanın kimseye eyvallahı olmadığı için onun işine yaramıyor. Şimdi sizden yüz bulamazsa bir süre sonra bırakır ve silahlarını ikinci oğluna saklar. O gelinden de yüz bulamazsa aksi bir ihtiyar dönüşür.