merhabaa kızlaar. bunu yazmadan gecemeyeceğiimm. simdiii. nerden başlasam bılmiyorumm. ben sçzlümlee zor bi şekilde sözlendim. babam vermem falan diyodu. amcalar falan filan karışınca bayaa zor oldu yani verilmem. neysee. sonunda tatlı sona bağlanmıştı. bu arada sözlümün bi 1 ablası 2 tanede küçük kız kardeşi var. 2si evli. en küçükte benimle yaşıt.ve oda benim uzaktan halamın oğluyla nişanlandı bizden 1 hafta önce. neyse bizim 10 kasımda yüzüğümüz olacaktı. bundan 1 hafta önce alışverişe cikacaktık. bize geldiler. annemde bende bi kuş sütü koymadığımız kaldı önlerine. saygıda kusur etmemekiçin öldüm öldüm dirildim. neyse biz bunları yaparken kaynanamın surat kırk karıış. neysee ertesi gün gittik kırıkkaleye. biz ankarada yaşıyoruz onlar kırıkkaleye. oraya gidelim dediler tamam dedik. neyse gittik. bi evi vardıı. darmadağınık. hemen kalktım topladım. annemin zoruyla tabiii. neyse çıktık. kuyumcuya gittik ilk. suratını astı oturdu. ben gel anne bi bak sende fikir ver diyorum yok. domuştu oturdu. sinirden kudurdum bende. hemen öyle alalacele aldım çıktım. ilk soktukları magazadan ilk gösterilen kıyafeti aldım hemen. başkada hii bişey almadım. sonra kaynanamın zoruyla bi etek bi gömlek. bi hırka bi pardesü aldık çıktık. ama ben hiiiç birini begenmedim. sonra bi ayakkabı bı çanta bi terlik aldık. yemin ederim terliğe ayağımı dahii sokmadımm. o kadar iğrençç. neyse alışveriş bitti eve geldik. annemin morali çok bozuldu.bneimde tabii. hemen çıkalım dedm sözlüme. oda bayaa bozuldu ama biizmyanımızda bişey diyemedi tabii. hepimiz suratımız asık dolaştık yanii. neyse geldik ankaraya bize gidelim dedik yok dedi. ben eltime gideceğim dedi indi arabadan sonra ben aradım nerdesin anne naptın falan diye halamlara gitmiş. bize hastayım hastayım diyodu halama yani diger dünürüne gidince gül açmış yüzünde. yyüzüktede kızıyla damadını yani abimi aldı yanına sanki onların sözüymüş gibi onlarla ilgilendi. benim bir defa yanıma gelip sormadi kızım ne yaptın ne ettin diye. ondan sonra nefret ettim ondan. 

neysee böyle geldi geçti sözüm. ama sözlümde bir güzeel kavga etmiş annesiyle. beni rezil ettin istemiyosan söyle ben şimdi giderim bu evden o kı bneim helalim falaan diye. ve kayınvalidemin savunması sen nuriyede böyle yaptın bende sana bunu yaptım dmiş. nuriyede o küçük görümcem. neysee bu olaylar böyle kapandı gitti. tabii yalan yook. hiiç istemedim kavga etmelerini. sonucta anne oğul onlar. neysee şimdii çook iyi bana karşıı. ama ben bir türlü ısınamıyorum.tam yakın olayım derken bu yaptıgı geliyo aklıma. yeniden soguyorum.. 
biliyorumm çook uzun oldu amaa anlatmam gerektii 

ayrıcaaa. sözlüm sonradan ee hadi alışverişte öyle yaptın söz günü niye öyle yptın deyince 'oğlum namus emanet ediyoruz damata. yakın davranmak sart' demiş. buu beni dahadaa delirtti. biz ne emanet diyorsak. onun kızının namusu var benim yok sankiii

ayrıcaaa. sözlüm sonradan ee hadi alışverişte öyle yaptın söz günü niye öyle yptın deyince 'oğlum namus emanet ediyoruz damata. yakın davranmak sart' demiş. buu beni dahadaa delirtti. biz ne emanet diyorsak. onun kızının namusu var benim yok sankiii
Son düzenleme: