• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvelidemee kiin doluyumm. yaptıklarını unutamıyorumm :(

Kayınvalidenizin bu şekilde davranmasına sebep olan izin ilişkiniz değil , oğlu ile arasındaki bir meselenin öcünü sizden alıyor olması..

Kız kardeşine yapmış olduğu bir mevzudan dolayı , annesi bilerek ve kasıtlı olarak oğlunun canını yakmak istemiş..
Bunun içinde sizi kullanmış.
Kendide itiraf etmiş zaten..

Ben yeriniz de olsaydım , bana bu saatten sonra ne kadar sıcak davranırsa davransın kesinlikle mesafemi korurdum..

Çünkü böyle bir olay olamaz, sen kız kardeşini şunları şunları yapmıştın al ! bende san aynılarını yapıyorum ne hissediğini gör misali..

Hemde ne güzel gününüzü b.k ederek.. Böyle saçmalık olamaz.. !

Bu davranışlarının ne kadar geçerli bir sebebi de olsa ben mesafemi korur, hiç yüz güz olmazdım..
Muhabbetim ev oturmaları dışında olmazdı..

Sana ilerde sözlün veya kocan gelip de ''anneme niye böyle davranıyorsun '' derse, kayınvaliden gibi yap..
''sözlümün söz gününde ve sonrasında canını sıktığından dolayı bende ona öyle davranıyorum '' de..
Eşin veya sözlün , onu savunduğun için aksine mutlu olur, üstüne yürümez niye böyle yapıyorsun falan diye..:34:
aynen öylee. hatta sözlüm ee hadi alışverişte öyleydi söz günü neden öyle yaptın deyince 'oğlum namus emanet ediyoruz. illakii yakın olacağız damata demiş. biz ne emanet ediyorsak. biz namussuzuz sankii :19::19:

aynen öylee. hatta sözlüm ee hadi alışverişte öyleydi söz günü neden öyle yaptın deyince 'oğlum namus emanet ediyoruz. illakii yakın olacağız damata demiş. biz ne emanet ediyorsak. biz namussuzuz sankii :19::19:

Namusu nasıl emanet ettikleri çok açık ortada..

Seni ona , onu da sana veriyorlar aslında..

Sizin gönlünüzü yapacağı yerde ,aksine morel bozmak için elinden geleni yapmışlar..

Oğlunu emenet ettiği kişiyle arasını iyi tutması gerekir, böyle yapması gerekmez ..

Sen benim dediğim gibi yap, emin ol sen karşındakinin yaptığı tüm hataları unutursun ama onlar senin bir hatanı görseler,anında silerler..

Namusu nasıl emanet ettikleri çok açık ortada..

Seni ona , onu da sana veriyorlar aslında..

Sizin gönlünüzü yapacağı yerde ,aksine morel bozmak için elinden geleni yapmışlar..

Oğlunu emenet ettiği kişiyle arasını iyi tutması gerekir, böyle yapması gerekmez ..

Sen benim dediğim gibi yap, emin ol sen karşındakinin yaptığı tüm hataları unutursun ama onlar senin bir hatanı görseler,anında silerler..

kesinlee öylee. bu kadar olay oldu etti. sözden 1 hafta falan sonra görümcem telefonda suratın neden asıktı sözünde. en mutlu günündü o. abimii istemiyomusun yoksa falan dedi şakaya vurarak. bende fırsatını buldum taşı gediğine oturttum. 'bi kaç dengesiz bişeyler yapınca şen şakrak olamadım pek. ee mağlum sinek küçük ama mide bulandırıyo. hem gayeette mutluydum. üzülmemi bekleyen biraz avucunu yalayacak. istediğine ulasamayacak malesef dedim. hiiç bişey diyemedi sustu kaldıı

kesinlee öylee. bu kadar olay oldu etti. sözden 1 hafta falan sonra görümcem telefonda suratın neden asıktı sözünde. en mutlu günündü o. abimii istemiyomusun yoksa falan dedi şakaya vurarak. bende fırsatını buldum taşı gediğine oturttum. 'bi kaç dengesiz bişeyler yapınca şen şakrak olamadım pek. ee mağlum sinek küçük ama mide bulandırıyo. hem gayeette mutluydum. üzülmemi bekleyen biraz avucunu yalayacak. istediğine ulasamayacak malesef dedim. hiiç bişey diyemedi sustu kaldıı

Ben görümceni de anlamış değilim..

Evde mutlaka o söz alışverişinden sonra senin muhabbetin kesinlikle dönmüştür,yani masal okumasın hiç..
Neden böyle olduğunu nedne surat astığını oda biliyor, alaycı yolla sorma tekniğine de anlam veremedim..

Hani sana telefon açsa, canım o gün suratın çok asıktı.O günün yoğunluğundan soramamıştım.Yolunda gitmeyen bir şey mi var, yardımcı olabilirim diyeceğine, hala alaycı bir tavırla-surat asmana rağmen gülerek konuşabiliyorsa, diyecek sözüm yok kuzu..

Bence imalı laflarda bulunma,ne kadar açık ve net olursan o kadar iyi..

Ve asla bir kere daha söylüyorum bu yapılanı unutma.Bunun kin beslemekle alakası yok.
Kayınvalidenin kaynanası ona böyle yapsa, emin ol senin beslediğinin bin katını beslerdi..

benim kayınvalidem de cok suratsız biridir
..(onu öyle kabullen)
Aksine bende gülmeyi çookk severimmmmm ..
Eşimin ailesi el üstünde tutarlar (saygıyı korumak lazım )
ama yapılan hiçbişey unutulmuyo cnm bencede ...
O yüzden salla kaynanaymıs,görümceymis ...
Kocanla iyi olmaya bak sen,mutluluklarrr ....

Ben görümceni de anlamış değilim..

Evde mutlaka o söz alışverişinden sonra senin muhabbetin kesinlikle dönmüştür,yani masal okumasın hiç..
Neden böyle olduğunu nedne surat astığını oda biliyor, alaycı yolla sorma tekniğine de anlam veremedim..

Hani sana telefon açsa, canım o gün suratın çok asıktı.O günün yoğunluğundan soramamıştım.Yolunda gitmeyen bir şey mi var, yardımcı olabilirim diyeceğine, hala alaycı bir tavırla-surat asmana rağmen gülerek konuşabiliyorsa, diyecek sözüm yok kuzu..

Bence imalı laflarda bulunma,ne kadar açık ve net olursan o kadar iyi..

Ve asla bir kere daha söylüyorum bu yapılanı unutma.Bunun kin beslemekle alakası yok.
Kayınvalidenin kaynanası ona böyle yapsa, emin ol senin beslediğinin bin katını beslerdi..

kaynanamın yaptıgı ytmiyormuş gibi bide o tuz biber oluyo. illaki gectii canıımm. benden laf almaya calışıyo. çook fena biri görümcem. kayınvalidemin kaynanası çook çektirmiş kaynanama. oda hep benim gelin kızım el üstüünde yasınacak demiş. şimdii Allah var su an çook iyiy ama. başlangıç kötü olunca sonrasıda hep acaba yine bişey olacak mi ki diye geliyo

benim kayınvalidem de cok suratsız biridir
..(onu öyle kabullen)
Aksine bende gülmeyi çookk severimmmmm ..
Eşimin ailesi el üstünde tutarlar (saygıyı korumak lazım )
ama yapılan hiçbişey unutulmuyo cnm bencede ...
O yüzden salla kaynanaymıs,görümceymis ...
Kocanla iyi olmaya bak sen,mutluluklarrr ....

normalde sürekli gülerr eder ama o gün yaotı işte bi aptallık. sözlüm üzülmesin diyede bişey demiyorum. ama halaa bu olayla ilgili kendi içimde çelişiyorumm. bende aynıyım. şen şakrak biriyim. çook sağol canıımm. sanada çook çook mutluluklaar :nazar:

Son düzenleme:
kırgınlıklar mutlaka oluyor, kimisi unutuluyor kimisi unutulmuş gibi yapılıyor.
Annenizin yanında yaşanılmış olması biraz durumu karıştırmış ama unutulmayacak yada affedilmeyecek şeyler değil.
Bir gaflete düşmüş ama bakın oda sonradan toparlamış, siz iyi olmaya bakın saygıyı hürmeti eksik etmeyin.
Baktın olmuyor size kötülüğü dokunuyor o zaman duruma göre davranırsın.

kırgınlıklar mutlaka oluyor, kimisi unutuluyor kimisi unutulmuş gibi yapılıyor.
Annenizin yanında yaşanılmış olması biraz durumu karıştırmış ama unutulmayacak yada affedilmeyecek şeyler değil.
Bir gaflete düşmüş ama bakın oda sonradan toparlamış, siz iyi olmaya bakın saygıyı hürmeti eksik etmeyin.
Baktın olmuyor size kötülüğü dokunuyor o zaman duruma göre davranırsın.

haklısınıız. teşekkürleer

Tamamen cehalet.Üstüne bile durma.Sen de kimseyi memnun mutlu etmek için beğenmediğin birşeyleri alma,istemediğin hiçbirşeyi yapma,kimseye de sevimli olmaya çalışma.Biraz da siz şımartmışsınız ailecek.Sana surat asana sen de as.

Cocuklar evlenemeye kalkinca ve fazla örf adete deger verirlerse böyle olur iste. :ssz:

yani bu kadar karşılıklı surat asılacağına yahu senin derdin ne denilebilirdi keşke deseydin şimdi burda ne desek boş evlenince zaten sözlünde anacı olur

istemediğin şeyleri niye alıyosun bi kere beğenmedim de onlar kendi bildiklerini alacaklarsa zaten seni götürmeye gerek yok, ben nişan alışverişi falan yapmadım mesela, bilemem çünkü ne kadar bütçe ayıracaklar şunu isterim diyemem gücüm gene kendi parama yetti babamda zaten kimseden bişey istemek yok demişti

Eşin ailesiyle ilişkiler hem sizin ve annenizin o bahsettiğiniz olaylar ve tavırlar ,
hem de kvdenizin yaptığı davranışlar yüzünden bozuluyor.

Ne kvde sütten çıkma ak kaşık, ne de siz.

Begenmediğiniz ayağınızın bile girmediği terliği neden alırsınız?
Önlerine koyduğunuz yemeğin lafını neden edersiniz?
Domuşmak falan ne kadar itici sözler.
Kvdeniz de size aynı tabirleri kullanmıştır emin olun...

Velhasıl herşey karşılıklı...

Tamamen cehalet.Üstüne bile durma.Sen de kimseyi memnun mutlu etmek için beğenmediğin birşeyleri alma,istemediğin hiçbirşeyi yapma,kimseye de sevimli olmaya çalışma.Biraz da siz şımartmışsınız ailecek.Sana surat asana sen de as.

Simartmak degil. Sadece saygidandi bizimkisi. Onlar memnun olsunlar diye degil sadece daha uzun sürerse ben cok kötü patlayacaktim. Onun icin alip cikmistim.

yani bu kadar karşılıklı surat asılacağına yahu senin derdin ne denilebilirdi keşke deseydin şimdi burda ne desek boş evlenince zaten sözlünde anacı olur

Yahu senin derdin ne diyebilecek cesaretim yoktu o zman. Cünkü yeniydik. Ben sadece hersey karsilikli sevgi saygi icerisinde olsun istemistimm

istemediğin şeyleri niye alıyosun bi kere beğenmedim de onlar kendi bildiklerini alacaklarsa zaten seni götürmeye gerek yok, ben nişan alışverişi falan yapmadım mesela, bilemem çünkü ne kadar bütçe ayıracaklar şunu isterim diyemem gücüm gene kendi parama yetti babamda zaten kimseden bişey istemek yok demişti

O sinirle durup ben bunlari begenmedim demek yüzsüzlüm olur gibi geldi iste bi an. İstee giderken nerden bilebilirdim kii böyle olacaginii.

Back
X