kayinvelidemin rahat halleri...

Bence sen değil eşin söylesin.baktın eşin sesçıkarmıyor o zaman sen söyle özel diye bişey var ya

Ozaman daha 1 aylık evliyken tepkini koysaymışsın
Yatak odasına girmek ,eşyaların yerini değiştirmek hiç hoş değil
Uygun bir dille anlatın artık bu saatten sonra anlarsa tabii...

ne kadardır evlisiniz?
yani arkadaşlar haklılar hiç tepki göstermeyip birden ben bundan rahatsız oluyorum da nasıl denir ki :)

30 temmuz 2014 te evlendim. Valla artık söylicem cçünkü üst üste bindikce kafamda büyüyo ki bunlar sadece benle ilgili olanlarınbi kkısmı bebekle ilgili olanlarda cabasi onun yüzünden lohusayken hüngür hüngür ağladım

Şizofren midir nedir? Aynı binada mı oturuyorsunuz?

Sorun anahtarın kvde olması değil ki?Çoğu kadın veriyor anahtarını.Sorun oğlunun evini kendi evi gibi yönetmek istemesi.Anahtarı alsanız bil siz evdeyken gelir yine aynı şeyleri yapar.Acaba başta iş yapmasından memnun oldunuzda ,işte çalışıyorsunuz diye size yardımcı olduğunu mu sanıyor.

Son düzenleme:
[QUOTember: 371575"]Şizofren midir nedir? Aynı binada mı oturuyorsunuz?[/QUOTE]
Bi dolmusluk mesafe var bana yakin ev ariyo ona kalsa beraber oturmak istiyo

Hayır memnun kalmadim aksine iyi bi şekilde yorma kendini yapma bırak dağınık kalsın evim çalışan insanım bu kadar düzenli olamam esimde bu kadar rahata alismasin beraber yaparız yapma sen bırak dedim daha ne diyebilirim

kayınvalidenizdeki anahtarı acilen almanız gerekiyor, vermek istemezse de zorla.
bebekle ilgili konularda demişsiniz hoşlanmıyorum diye, anlamış mı, hayır.demek ki anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor.
bir de eşinizi de ne yapıp ne edip haklı olduğunuza ikna etmeniz lazım.o böyle abartıyorsun falan demeye devam ederse sizin bu meseleleri tek başınıza halletmeniz biraz zor.eşinizin de annesiyle konuşması lazım, sizi dinlemiyorsa da belki oğlunu dinler.

4,5 aylık bebek beni yıka demiş.Euzubillaahimin...

Benden habersiz kimse ne ewime gelebilir nede girebilir.. yapacagin ilk is esinle durumu paylas o dört duvar senin ozelin kimsenin hakki yok.. ve elinden anahrati alin yada kilidi degistirin bozuldu dersiniz.. ayrica kendinde kayinvldene soyle ben eşyalarımin yerinin degistirilmesini sevmiyorum gerekirse kendim degistiririm sen kendini yorma karisma falan diye.. cunku abartmiyorsunuz yaptigi hadsizlik.

arkadaşım eski konularıma bak aynı birebir aynı sorunları yaşıyordum bizim birde her gün beraber yemek yeme ve hergün yatana kadar yanımızda durma huyu vardı..

he benimki eşimi doldurmadı hiç yada seninki kadar kötü niyetli değildi ama evime sürekli müdahale ediyorudu saygısızdı eve anahtarla giriyordu eşyalarımı kaırştırıştırıyodu en son evime misafir çağırdı o gün ben çıldırdım.
öyle bi delirdim ki ağzıma geleni saydım. 3*4 gün herkesle küs kaldım utancından kimse kimsenin yüzüne bakamadı en son yaptığının yanlıs oldugunu bi daha bu kadar karısmayacagını söyledi..

şuan işi olursa girer yada benim işim varsa.. girer ne söylendiyse yapar çıkar o kadar yerde pislik görse eğilipta alamaz artık.
bir kere net tavrını koy bende çalışıyorum bazen ev perişan halde oluyor ama umrumda değil başkasının müdahalaesinden iyidir.
konuş. eşinle değil kvyle git ben istemiyorum bu kadar basit bir daha ben evdeyken eve anahtarla girme de.
evimi temizleme çocuğum konusunda da uyarılarımı dikkate al onun annesi benim de.

Suc sende cok yuz vermişsin, benim anahtarim hickimsede yoktur. Oh ne âlâ, kimse gelip evimde kafasina gore takilamaz. Bu kadar tolerans tanimişsin artik ne anahtari geri isteyebilirsin ne de geri adim atabilirsin bence. Aynen devam

Öncelikle evin kilidini değiştirin, hiç anahtarı değiştirmekle uğraşmayın. Kendi annem bile olsa habersiz evime girsin istemezdim. Ayrıca çamaşırlarınızı döktüğünde nasıl sakin kalabildiniz anlamadım. Bu gidişata bir dur deyin.

bencede kilit olayina cozum bulun..anahtari bu sekilde kotuye kullanacaksa hic vermeyin bencede...vallahi kadinin rahatligi beni rahatsiz etti..seni ne ediyor bilemiycem

4,5 aylık bebeğin konuşmadığını 4,5 yaşında çocuk bilir

Susmayacaktın ben sana yıkama dedim diyecektîn

Bir de ne bu samimiyet yani neden ona bırakasın ya da neden yıkar ben kendi bebeğimi tek yıkamadım hiç mesela o ne hakla yıkar eşyasının yerini o neden biliyor

Benim evime gelen salonda oturur bebeğin dolabını vs de karıştırmaz havlusunu da vs bilmez

Kısaca çözüm mesafe ve susmamak neyi istemiyorsan söyle açıkça net şekilde yine de yaparsa da çemkir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…