kayinvelidemin rahat halleri...

Bende çok sinirlenirdim.Ve eşime ''sakince'' çok mağdurmuşum gibi zırlayarak dert yanardım. Yinede anam anam garip anam derse, kaynanada suç yok koca adam değil.Ha halden anlar annesini uyarırsa zaten sorun yok demektir.

Ayy okurken kriz gecirdim. Sn nasil birisin hala bunlar normal mi diyosun sana mustahak be kardesim

Müstehaklikla ne alakası var belki çoğu insana göre fazla sabretmis sesini çıkarmamış olabilirim ama ben hemen cevap veren olamiyorum arada eşim var ve eşim bu olanları görmediği için ona farklı anlatıp ağlayıp inandiracak o nedenle sabrettim.

ha ha ha :)) senin bebek erken sökmüş konuşmayı. İnsanı resmen salak yerine koyuyorlar

Ne demek eşim var diye sustum. Baktınız eşiniz sesini çıkarmıyor, siz çıkaracaksınız. Ayrıca siz birşey demediğiniz halde dedi diyorsa demek ki deseniz de birşey değişmeyecek.
kocan olacak adam diyemedini hop ne yapiyorsunuz diye camasirlarinin babasini görmedink dogal ni karsiliyor ilginc

ayni evdemimisiniz

Anahtar konusuna gelince biz nisanliyken eşyalar parça parça geldi ikimizde çalıştığımız için o gelsin diye verdik ama öyle kaldı vermeye niyeti olmadı hiç
ayri evde ozaman geri istiyecektin baktinki giriYor yada kiliti degistircen belki müsait degilim ne demek cat kapi girmek

Çok pardon da yani yuhhhhh...! Beni yıka demiş Allahım sinirlerim bozuldu yaa
Aklıma kvmin yalanı geldi " siz çalgılı düğün yapmadınız halbuki senin annen babanla oynamak istiyordu bana öyle dedi" gerizekali kadın. Annemin sol bacağı kasiktan aşağı yok. Değnekle dans ederdi diyo... Benimle dalga geçiyor güya. Ne değişik kaynanalara sahibiz

Şimdiye kadar nasıl sessiz kaldın ben çoktan patlamıştım..

Yani canım anlamadığım sen tüm bu yaşadığın sıkıntıları hiç eşine yansıtmadinmi ya da hepsini anlatmadin mi. Bide şöyle birşey varki tahmin ettiğim kadarıyla sen yeni kilit de taksan anahtari geri de istesen o kaynana olay çıkarır duygu sömürüsü yapar.. Eşini kendine acil bi şekilde inandir tarafına çek. (böyle çek demesi kolay biliyorum)

kocan olacak adam diyemedini hop ne yapiyorsunuz diye camasirlarinin babasini görmedink dogal ni karsiliyor ilginc

Yani evet bir erkek karisinin ic camasirlarinin ortaya cikmasina nasil ses cikaramaz. Ailece tuhaflar.

Eşimin ses çıkarmama konusunda açıklama yapayım eşim 12 saat araba kullandığı için evegelince hemen yatti uyudu o an odada yoktu. Duygu sömürüsüyle aglamayla isi halleden kendi tarafına çeken bi KV var. baska konuda kavgaya başlayıp ağlamayla hastalığına geldi benle ilgilenmediniz psikolojim bozuk konusundan sonra eşime benle ilgili her lafina ters cevap veriyor diye doldurup eve yolladı. Bu zamana kadar da susma sebebim esimle konuşup görmesini sağlamak yoksa ben kötü oluyorum ve eşim varken KV çok farklı davranıyor en basiti eşim evdeyken haber verir zile basar gelir. O varken odama bana sormadan girmez susma sebebimi az çok anlamanizi bekliyorum.

Haddini bilmezlikten kaynaklaniyir. Sorsan iyi niyetimden der sen de fesat oldugunla kalirsin. Herseye burnunu sokan ve bilmis kayunvalidelerden nefret ediyorum. Kafa bos halbuki. Tinnn...

Cok terbiyesizmis! Cok kotu kizdim yaa.. Aklinca espri yapacak. Densiz!

Anahtarin kv de ne işi var. Kapının kilidini değiştirin kv ye vermeyin anahtarları. Eşiniz karşı cikarsa da annesine postalayin birlikte yasasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…