Kayıp birini arıyorum!!!!!

Arkadaşlar,
Hassasiyetiniz anlıyorum.. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Endişelenmeyin, erkek değilim. Konu benim açımdan son derece hassas..
Polise gitmediğinize göre pekte legal bir iş olmıcak bulacağınız kişiyle aranızda değil mi?

Nedir bu hassaslık?

Olsun, ilgilendiniz zaten, teşekkür ederim tekrar...

Bu nasıl bir saçmalık? Madem burda fikir almak istiyorsun insan gibi anlat hayatı olayı yada insanları meşgul etme

Niye ailesine, arkadaslarina soramiyorsunuz?

Bence konu sahibesi erkek, kayip kisi de eski es/sevgili. Istemeyen bir kadini rahatsiz etmek yasal olarak kotu sonuclara yol acabilir bastan soyleyeyim.

Konu nedir adam gibi soylemezseniz burda size kimse yardimci olmaz. eski karisini oldurmek isteyen bir manyak olmadiginiz nerden bilelim?

Bence konu sahibesi erkek, kayip kisi de eski es/sevgili. Istemeyen bir kadini rahatsiz etmek yasal olarak kotu sonuclara yol acabilir bastan soyleyeyim.

Konu nedir adam gibi soylemezseniz burda size kimse yardimci olmaz. eski karisini oldurmek isteyen bir manyak olmadiginiz nerden bilelim?
Ya sıradan bir yakinini yada arkadasini arayan biri ayrintilari yazardi.konu hassasmis..yedik bizde..
Bildigin erkek uye..ondan kacan eski sevgili yada karisini ariyor..

+15000000

Arkadaşlar,
Hassasiyetiniz anlıyorum.. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Endişelenmeyin, erkek değilim. Konu benim açımdan son derece hassas..
Baya ikna olduk sagolun :(
Zaten polise gitseniz de al sana adres git bul aradigini demez. Bu sebepten icimiz rahat. Aradiginiz insan her kimse burada anlatamayacaginiz kadar boyutta bir seyse polise de anlatamazsiniz.

Baya ikna olduk sagolun :KK43:
Zaten polise gitseniz de al sana adres git bul aradigini demez. Bu sebepten icimiz rahat. Aradiginiz insan her kimse burada anlatamayacaginiz kadar boyutta bir seyse polise de anlatamazsiniz.
Ohh dogru ya..icim rahatladi biraz.poliste adres verecek degil sonucta..)

Arkadaşlar,
Yanlış anlıyorsunuz.. Kendisiyle bir arkadaşlığım vardı, bu kişi tarafından maalesef dolandırıldım, yüklü bir miktar alacağım vardı..O yüzden sordum size.. Yanlış anlıyorsunuz..Bunun dışında bir şey yok..Aylarca kandırıldım, aptal yerine kondum.. Bunu utandığım için de yazamadım.. Hassasiyeti de buradan geliyor benim açımdan..Yorumlarınız beni bir hayli üzdü :KK43: Bulamayacağımı biliyorum zaten..

Back
X