- 15 Haziran 2022
- 925
- 788
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Dikkat etmedin orta yere koydun neyliklerle kazanıyoruz biz onları diyorEşiniz 2 tane çeyrek altın için niye sizle konuşmuyor yoksa huyu mu bu?
Altın için değil dikkatsizliğim içinmiş2 çeyrek altın için eşiniz küstü mü ben mi yanlış anladım?
Kendi saklasın o kadar dikkatliyse, sizde kendinizi ezdirmeyin şu olay için.Altın için değil dikkatsizliğim içinmiş
Süpürgeyle çekmişimdir ama çoktan döktüm ne zaman kayboldu belli değil bazen toka gibi şeyleri yanlışlıkla çekince mesela tıkırtı geliyodu umursamıyodum bende bunu da öyle sandıysam diyeesin neden konusmuyor? altinlari evde tuttuğunu bilmiyor mu? kaybolunca kizana kadar "hayatim evde altin tutulmaz, kasa kiralayalim" deseydi.
ayrica evde calinan altinlarin neredeyse tamami aile icinden caliniyormus. yani ya kadin kendisi yiyip çalındı demistir ya kocasi tirtiklamistir ya cocuklari almistir. çünkü 1) baska birisi yerini nerden bilsin de alsin 2) hirsiz dedektorle gelirdi ama altinlarin tamamini alir giderdi
supurgeye cekmemissindir, bozuk para bile cekilmiyor supurgede koca ceyrek nasil cekilsin? yine de ac kontrol et madem. ethem baba okuya okuya yarin tüm odayi bastan sona bir bak.
yine de bulamazsan eşin bile almis olabilir.
Millet ayfon düşürüyor tuvalete ayfonnn iki çeyrek ne ki insanlık hâli gidebilir tabii ki gitmesin kim ister ki para kaybetsin ama oluyorDikkat etmedin orta yere koydun neyliklerle kazanıyoruz biz onları diyor
Bi de işte soru işareti aklımızı kurcalayacak diyo boş yere keşke bana demeseydin dedi ben de saçma bi şekilde o çocuğa bakarken bi bakıyım dedim geldiler yanıma o sırada :)Millet ayfon düşürüyor tuvalete ayfonnn iki çeyrek ne ki insanlık hâli gidebilir tabii ki gitmesin kim ister ki para kaybetsin ama oluyor
Ay sanki paraya pula çok dikkat eden biri de kendisi. Bir ay abuk subuk şeyleri alıp yemezse alır iki çeyrek.Dikkat etmedin orta yere koydun neyliklerle kazanıyoruz biz onları diyor
Kesinay eşiniz o kadar abartmış ki kendi almış da üste mi çıkmaya çalışıyo diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?