- 26 Ağustos 2023
- 2.459
- 4.352
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Iki tane ceyrekte ne var ben kocamı on bin lik altin konusunda zarara uğrattım canin sagolsun dedi Allah aşkına yapmayin ya böyle ayrica evde altin tutulur mu bankaya koyun kolunuza bilezik yapin kolunuzda dursun iscilik olmayan bilezikler varBenim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor
Miktar çok değil ama bize göre çok o nedenle böyle koyuyorduk gramlar daha fazla ama onlara hiç bişey olmamış ben kesin yatağın altına falan gitti ve bakmadan süpürdüm diyorum başka da bi ihtimal veremiyorumEve kasa alın çok kıymetliyse banka kasası kiralayın
E tamam işte başka ne diycek ayy tühh nasıl da yakalandım demiycek. Suçu bastırsın diye üste çıkacak nasıl dikkatsizsin diye. He dikkatsizlik konusunda haklı bu arada altın duran şey çocuğa oyuncak edilmez.O ihtimali hiç vermiyorum. ben yanlış yazdım heralde nereye gidecek yoksa dedim o da sen mi yanlış yazıcan böyle bişeyi tek tek yazmışsın çeyrek, yarım diye dedi kızdı kabul etmedi yanlıştır diye, bi de sayısını söylemeseydin keşke şimdi kafayı yer dururuz nereye gitti diye dedi kendi de bilmiyodu . en çok altın için değil dikkatsiz biri olduğum için kızmış o oraya mı konur düşer de kaybolur da tabi dedi.
Ya ben keşke ara ara bakıp saysaydım ne zaman olan bir olay onu da kestiremiyorum yaklaşık 8 aylık bir süreç gibi en son hatırladığım o
Oradaki altının bulunduğu kapak ve fermuar açılmadı benim gözümün önünde dolap açıksa kutunun içine bakıyodu yutma gibi bi durum olamaz da ben çok dalgın birisiyim başka türlü olaylarda da dikkatsizliğime kızmıştır o nedenle daraldım yineKonu acaba oğlum yuttu mu, acile gitmeli miyiz diye bitecek zannederken kocamın gönlünü nasıl alırım diye bitti.küsüp konuşmadığına göre kesin kendisi alıp bozdurmuştur.
Eşiniz almıştır, başka kim alacak evin içinde? Ayrıca diyelim gerçekten kayboldu, böyle bi şey için eşinizin gönlünü almanız gerekmez, ne alaka?Benim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor
Evet aşağıdaki dolapta duruyodu daha önce görmemişti oğlum şimdi 2 gündür dokununca dikkatimi çekti sayıp kaldıracaktımE tamam işte başka ne diycek ayy tühh nasıl da yakalandım demiycek. Suçu bastırsın diye üste çıkacak nasıl dikkatsizsin diye. He dikkatsizlik konusunda haklı bu arada altın duran şey çocuğa oyuncak edilmez.
Adam bir de küsüyor 2 çeyrek için ve sen kendini affettirmeye çalışıyosun. Önce o yapmadığını ispatlasın. Sen niye bu kadar körü körüne kocam yapmaz diyosun?
Kavanozda, fermuarlı çantada bulunan altın nasıl yatağın kenarına sıkışacak peki? Süpürgeyle çekmişimdir falan diyorsunuz anlayamadım. Birisinin onu çıkarıp düşürmesi gerekir ki süpüresiniz.Oradaki altının bulunduğu kapak ve fermuar açılmadı benim gözümün önünde dolap açıksa kutunun içine bakıyodu yutma gibi bi durum olamaz da ben çok dalgın birisiyim başka türlü olaylarda da dikkatsizliğime kızmıştır o nedenle daraldım yine
Bu aralar olaylar hep benim dikkatsizliğim ve dalgınlığım üzerine oluyor o nedenleEşiniz almıştır, başka kim alacak evin içinde? Ayrıca diyelim gerçekten kayboldu, böyle bi şey için eşinizin gönlünü almanız gerekmez, ne alaka?
Biz şehir dışına çıkıyoruz bazen ben de dönüşte dıştan kontrol ediyodum saymıyodum ama 2 tane kaybolması saçma geliyor yani bir önceki saydığımda koyarken ancak düşmüştür diyorum . Sayma konusu hep aklımdaydı bi bakıp kaldıracaktım zaten yüksek bir yere bi türlü bakmıyodumKavanozda, fermuarlı çantada bulunan altın nasıl yatağın kenarına sıkışacak peki? Süpürgeyle çekmişimdir falan diyorsunuz anlayamadım. Birisinin onu çıkarıp düşürmesi gerekir ki süpüresiniz.
Siz neden sayma ihtiyacı hissettiniz peki? Bana sanki sizin de şüphelendiğiniz bir şey var gibi geliyor.
Konu sahibini tanımam etme , konuyu ilk okuyunca bunu hissettim nedenseEşin o çeyrekleri kendi yürütmüştür de yakalandığı için senin üzerine kalsın diye böyle saçma sapan hareketler yapıyodur.
Ben ihtimal vermiyorum normalde de böyle bir şey aklıma gelmez çünkü her şeyi konuşuruz.Konu sahibini tanımam etme , konuyu ilk okuyunca bunu hissettim nedense
hic sanmiyorum koca ceyrek yani birincisi neden ortada olsun dolaptaki ceyrek, ikincisi supurgeye ceksen kolay kolay girmezdi elbet dikkatini cekerdi. kocaman ceyrek tel toka gibi dusunme, bozuk paradan büyük.Süpürgeyle çekmişimdir ama çoktan döktüm ne zaman kayboldu belli değil bazen toka gibi şeyleri yanlışlıkla çekince mesela tıkırtı geliyodu umursamıyodum bende bunu da öyle sandıysam diye
gaslighting nedir nasil yapiliryanlış saymışımdır dediğimde kabul etmedi, tek tek yazmışsın işte çeyrek yarım şeklinde sen hiç yanlış yazar mısın dedi sonra keşke bana eksik olduğunu söylemeseydin şimdi gereksizce kafa yorar dururuz ortada da yok dedi bi de bu aralar hep benim unutkanlık ve dikkatsizliğimle alakalı olaylar oluyor onun üzerine bir de bu konu geldi.
ayrica dolapta ayak altinda altin saklanir mi?Miktar çok değil ama bize göre çok o nedenle böyle koyuyorduk gramlar daha fazla ama onlara hiç bişey olmamış ben kesin yatağın altına falan gitti ve bakmadan süpürdüm diyorum başka da bi ihtimal veremiyorum
Peki önemli değil demesi mi gerekirdi ben olsam ben de bir iki laf söylerdim diye içimden empati yaptım. dikkatsizsin diye kızdı yani şimdi de sabah işe giderken pek konuşamadık gecikmişti ama konuşuyodu küs değildigaslighting nedir nasil yapilir
enter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?