Erkegin gozunden bakarsak konuya,
Disarda işveli cilveli kadın gibi kadınlar varken bir de bizimkine bak..
Iki kayıp verdi diye depresif takiliyor(babasi zaten ortada bile yoktu düne kadar )
Yaşım genç.. ben sevişmek isterim, açık saçık kadin isterim karsimda..
Yasını yine yaşasın ama ben isten gelince bu ruh hali sona ersin. Hayat devam ediyor. Arkadaslarim eşlerini aldatiyor ben yapmadim bile.( ah bi firsatini bulsam neler yapcam'ın kibarcasi. Boylece kendine de deger verdirmeye calisiyor)
Ben sex isterim,erotizm isterim.senin uzun süren yasını cekemem.. 40 ını cikar bitti gitti,normale dön..
Diye dusundugunden yapmis
Ama bu yaptiklari yasla ilgili degil. Inan icine atıp atıp tükenmiş,yorulmuş. Bu evlilige devam edesi yok. Ilk firsatta da aldatir bunun gibiler. Sonrasinda da "sen de kadın olsaydın da beni eve baglasaydin derler". Boylece kendilerini bastirip, sizi suçlu hissettirirler.
Sen de adam hakli miydi acaba "isveli cilveli birhatun olsam, bakimli olsam, evim pirıl piril olsaydi, mis gibi yemekler yapsaydim,misler gibi koksaydim adamin gözü disariya kaymazdi" deyip kafayı yersin.
Bu adam yapacaklarina zemin hazirliyor gibi,bilincli olarak romantik olma taktiği uyguladim ama sonuc yine degismedi diyerek kendine koz topluyor ,kendini hakli cikarmak icin.
Bir süre evinizi ayırin, baktin onsuz da hayat guzel.. boşa gitsin.
Hayat sevismekten ibaret degil. Iri dolgun gogus,iki bacaktan ibaret degil. O da biraz evine sahip ciksin,3_4 gunluk bi tatile cikabilirdiniz, terapiste gidebilirdiniz, disarda guzel bi yemege goturebilirdi havamiz degissin diye.
Bencil, empati yoksunu biri esiniz.