Kesinlikle esimin bana soyledikleri tam.olarak bu .bize odaklan kim ne soylediyse soylesin cok uzatiyorsun diyor.ben icimden atamiyorum ama surekli konusmak ve bana yapilan haksizligi herkese onaylatmak gibi bir cabam var sanki.
Oysa biliyorum evet haksizlik yapildi birak ve hayatina bak bu manada hataliyim hemde cok
Sizin gibi düşünüyorum. Eş genel olarak bir sitemden bahsediyor aslında. Belki herşey vefatlar öncesinde de yetersizdi ve eş belki bu dönemde istemeden iyice dolmuş olabilir. Zamanı yanlış belki ama eşinin hissetiiklerini de konu sahibi dikkate almalı. Adam zaten sevilmedigini, önemsemedigini düşünürken gidişin beni yikmaz biraz ağır olmuş. Bu lafın üzerine kim olsa ardından dozu arttırır. Bana eşim böyle bişey dese ben ona daha incitici cümleler kurmaya çalışırim.Siz çok kısa yazmışsınız ama anladığım şu siz eşinize uzuun zamandır soğuk davranıyorsunuz bir iki yıl yazmışsınız şuan evete yas süreciniz var başınız sağolsun çok uzuldm. Ama inanın eşiniz haklioldugu nokta şu insan sevilmedigini hissettiği yerde duramiyor siz seviyor olablrsnz ama hissettirmiyorsunuz anladgm kadarıyla baksaniza eşiniz ben yokum dediğinde seni nasıl.olmazsn sen olmazsan ben olmam gibi bişe beklerken siz hayatımda olmaman beni yikmmaz bile demişsiniz. Yani blmyrm ama eşiniz haklı tek haksız olduğu nokta zamanı şuan değil. Bide çok duygusalssinz eşiniz sizi denemiş vs kendinizi kandirilmis hssrtmek bence çok üzmeyin ya bukdr hassas olmayın. Normal bir süreç sevildigini test etmiş sadece hissetmek istemis