Maske Tarifleri kayısı çekirdeği yağı kullanıpta faydasını gören var mı?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

melegm08

ikizlerim olur inşallah:)
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
703
1
96
Diğer
merhaba kızlar 2 aydır kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum ama bi faydasını görmedim..
kullandığım yağ tamamen organik saftır....

ben senelerdir kullanıyorum canım....cildim kuruya dönük normal cilt.bana çok iyi gelio:10:

saol canım teşekkür ederim demekki ben acele ediyorum...daha 2 ay oldu kullanalı hemen hemen hergün gece yatarken sürüyorum..

bunu ne için kullanıyorsunuz arkadaslar yani sivilcemi siyah noktamı yoksa genel cilt bakımımı detaylı cvb yazsanız :61:

[FONT="Comic[COLOR="black"]cilt bakımı için canm....:91:[/COLOR]Sans MS"][/FONT]

bende 9 gündür kullanıyorum.cildim berbattı.yorgun yaşlanmış pütür pütür sivilceli izli kırmızı ne arasan vardı.ilk 2 gün kötü mü geldi diye düşünürken yinede bırakmadım kullanmayı.şimdi sivilce izlerim azaldı sivilce çıkmıyo bebek gibi bi cilt çıkıyo altından.pürüzsüz olmaya başladı zaten yumuşacık oldu.kullanın bence.:79:

ben 2 3 senedir kullanıyorum.. cilt tipi yaglı hemde.. önce yaglı ciltler için tonik kullanıyorum.. güzelce cildim toniği cektikten sonra yagı sürüyorumm. ciltte ki kızarıklar kayboldu.. gözenekleri sıkılastırıyor.. ama mimkünse kaliteli bir marka al.. örnegin dogacı tavsiye edecegim bir marka..

bende karden kullanıyorum.işe yaramasa yağa değil markaya sorun buluyorum.gözle görünür bir fark olduğu için şu anda bende kardeni öneririm.tercih senin tabiki.

merhaba, kayısı çekirdeği yağı daha çok kuru ciltler için iyi geliyor. Ama kardenin kayısı çekirdeği yağını ben çok saf bulmuyorum.. kayısı yağı cildi kurutur dikkat edin size çekirdeğinin yağı yerine kayısı yağını satmasınlar çekirdeğinin yağı kokusuz olur..

bende yeni başladım yumusaçık yapıo ama başka bi değişim olmadı daha kaşıntım geçmedi mesela yüzüm kızarıo bide ayrıca buğday yağıda kullanıyorum karıştırsammı acep bir bilen varmıı....:3::83:

arkadaşlar hiçbir yağ cilde direk sürülmez diye biliyorum.ilerisi için çok tehlikeli.ayrıca ben kayısı çekirdeği yağını kullandım.uzun süre sonra farkettim ki,tüylenme yapıyor.bence cildi içten beslemeli.bol c vitamini...sabahları aç karnına kocaman bir bardak sıkma meyve suyu içerim.cildim pürüzsüz.fondoten hiç kullanmadım.ama bazen içemediğim günler olur.ve inanın hemen farkediliyor yüzümden...pütür pütür oluyor,kuruyor,yer yer cilt rengi değişiyor.deneyin.sonuçta zararsız...

Bi yanlışlık olmalı kaysı cekirdegi yagı kirpik kas uzatmak için kullanılıyor tüylenme yapması normal cildinize uygulamayın bn kasıma once sarımsak sonrada cekirdegi yağı suruyrm artk henüz baslayalı 5 gun oldu ama fark edyr en az 1 ay kullanılmalı

Back
X