Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı sabunu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende kullanmak istiyorum ama cildim çok hassas o yüzden korkuyorum kullanmaya..gerçekten doğal kayısı sabununu bulsam belki bir zararı olmaz ama nerede satılır ve özellikle doğal olduğunu nereden anlıcam bilen varmı?aktarcılardan bulabilirmiyim acaba? bu arada sağol ilgincim paylaşımın için..

çok sağol canım bugün hemen bir aktara uğrayıp alıcam..umarım hepimiz faydasını görürüz kızlar..

kızlar ben hala devam ediyorum ve çok memnunum kullana arkadaşlar sizlerin yorumları nasıl umarım faydalı gelmiştir

kızlar ben de 1 aydır kullanıorum aktara sivilcelerim için ne önerirsin dediğimde bana kayısı sabunu ve akne kremi verdi. kremi düzenli kullanamadım ama sabun çoook güzel cildi bebek gibi yapıo yumuşatıo beyazlaştırıo ve sivilceleri geçirio kızlar benim sivilce izlerim baya azaldı.bundan sonra kayısı sabununu hiç bırakmam aradığımı buldum.hepinize tavsiye ederim.

kızlar bugün aktarcıya gittim.kayısı sabunu sordum..oradaki bayan 2 tane çıkardı..bir tanesi pembedi.paketin içindeydi..markası değişik birşeydi.bana pek doğalmış gibi gelmedi o.diğeri ise sarıydı paketi filan yoktu kükürtlü sabuna benziyordu ..kıza hangisi daha doğal diye sordum o da bilmediğini söyledi..bende tereddüt ettim almadım.yani o bile bilmiyorsa artık.ama bana başka bir sabun önerdi.hemde şiddetle tavsiye etti.bal ve gliserin karışımı bir sabun..kendisi de kullanıyormuş ve cildide çok güzeldi gerçekten..sarı birşey..sadece 3 ytl.beğenmezsen getir paranı geri vericem dedi..bende dayanamadım aldım..hassas ciltler için üretilmiş o sabun..bu akşam denicem..inşallah iyi gelir.aslında aklım kayısı sabununda kaldı ama dediğim gibi hiç doğal durmuyorlardı o yüzden almaya korktum ve bunu aldım :(

ben 7 aydır yüzümü kayısı sabunu ile yılıyorum ve çok memnunum sivilce hiç çıkmıyo artık bende özel günler haricinde o da 1 2 tane üstelik canlı yapıyo cildi ve %100 doğal.sonrada kayısı çekirdeği yağı sürüyorum çok az ve mükemmel bir cilt ortaya çıkıyo.fakat beyaz noktalarım var 15 yaşımdan beri onlara ii gelmedi yani sadece sivilce ve siyah noktalara iyi geliyo bezay noktalar da umrumda değil artık elbette onlar da geçecek

beyaz noktalar yüzüne yağ sürdüğün sürece artacaktır bılgın olsun lekeler için belli yerler tamam ama yağlar ne cılde helede gözaltına sürülmesi dogru diil bence dıkkat et

ben de kayısı sabunu kullanıyorum ve gerçekten harika
sabah akşam yıkıyorum
geceleride kantaron yağı sürüyorum
arada gül suyu maden suyuyla falan da silerim
gayet iyi gerçekten

kızlar nasıl gidiyor benim çok iyi sabah ve akşam devam ediyorum ve cildime parlaklık verdi ardından gül suyu ve nemlendiricimi de sürdüm mü harika oluyor cildim inşallah sizde etkisini görürsünüz

arkadaşlar gül suyu dışında rosense doğal değil sadece gül özlü.yani içindeki koruyucu ürünlerin ve kimyasalların marketten aldıgınız bir nivea kremden farkı yok.akita diye bir gül özlü ürünler satan marka var onun için tamamen dogal dediklerini duydum ama bunun da içeriğine bakmak lazım.ben rosensein içeriğini okumuş biri olarak söylüyorum bunu

arkadaslar ne sabunu olursa olsun ama doktorlar sabun önermiyolar cilde, zaten hepımız sorunlarla boğuşup duruyoruz bıde üstüne sabun kullanmak cildinize zarar vermezmi ben olsam baska bır yol denerdm ama tabı herkesin kendi fikri doğrusu cesaretınıze de şaştım çünkü cildimizi bi günde mahvedip aylarca düzeltemediğimiz oluyo sevgıler

sabunlarınızın markası ne arkadaşlar?bende dün aldım ama ben ahmet marankiden duymuştum.benim aldığım doğacı marka malatya üretimiymiş.

bende kulladım ilk aldığımda yıkadım yüzümü yattım sabah kaltımda yüzümde küçük küçük sulu sivilcelr çıktı dr gittim egzama olmuşum yani bana yaramadım :(

Arkadaşlar bu sabunların hepsi antep sabunları, nette satışıda var. Yani isteyene :CüvCüv:

ben saçım için kullandım. pek memnun kalmadım.bitene kadar devam edecektim. maden yüzede kullanılıyor.öyle tüketiyim bari

ben bugün aldım bu sabunu
şuan yüzümde (4-5 dk bekletmemi önerdiler)
yüzümde bir yanma ve gerilme var
bu normal midir?:uhm:

ben bugün aldım bu sabunu
şuan yüzümde (4-5 dk bekletmemi önerdiler)
yüzümde bir yanma ve gerilme var
bu normal midir?:uhm:

sakın bekletme canım ya mavfeder cildine heleki bu soğuk ve kuru havalarda...:1no2:
Ardından iyice nemlendir.kaydirigubbakcemile

sakın bekletme canım ya mavfeder cildine heleki bu soğuk ve kuru havalarda...:1no2:
Ardından iyice nemlendir.kaydirigubbakcemile
zaten 2-3 dk dan çok dayanamadım gerildi feci haldee
şuanda yumuşacık
aşırı kurursa kremim hazır,bekliyorum :jeyyar:
sen kullandın mı kuşum bunu?faydasını gördün mü?

zaten 2-3 dk dan çok dayanamadım gerildi feci haldee
şuanda yumuşacık
aşırı kurursa kremim hazır,bekliyorum :jeyyar:
sen kullandın mı kuşum bunu?faydasını gördün mü?

Sana yazdığım gibi cicim...kaydirigubbakcemile4
Çok sevmedim ben kayısı sabununu...:umursamaz:

Back
X