Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı sabunu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
evet sabunlar cildi kurutur ama benim dediğim sabun cildi kurutma ihtami 0 tamamen yüzde %100 saf kayısı çekirdeği yağı zeytin yağı ve baldan yapılmıştır cildin nem oranını dengeler ve cilde bol miktarda a vitamini verir ben yüzümü sabunsuz yıkayim dedim cildim yağlı olduğu için suratımda sanki yağ küpü var gibi oluyo yağlı ciltlerin muhakkak yıkaması lazım istersen araştır doğacı kayısı sabunu he bu arada kil hazır cilt maskesi değildir yeşil kil denizin 40 metre altından cıkarılır ben aktardan toz halinde alıyorum elma sirkesi felan katıyorum hazır da değil ayrıca yüzümüze birşey sürmeyelim tamam ama sivilce izleriyle uuğraşmak kolay değil yazın millet gezerken biz 10 ton pudrayla yüzümüzü saklayarakmı gezelim yani ilaç değil bunlar ayrıca yoğurt bal limon maskesi yüz yıllar önce bile güzellik için kullanılan bir maske haftada 1 kere yaptığında sonuçları sende görüceksin eğer kil maskesi yapmıyıcaksan yoğurt maskesi yap tamamen doğal söylediğim şeyler

Sen olmasan yine aklım karışmıştı :(

canım sana birşey sorucam çay ağacı yağı çok duydum gidip almak istiyorum hem kilin içine katarım hemde yüzüme sürerim biraz sen kullandınmı nasıl bi etkisi var
Evet kullandım yatmadan önce yüzümü temizledikten sonra 2 3 damla pamuğa damlatıp sivilce olan yerlere sürdüm çok şükür cildim bi hayli düzeldi başka çok fazla bir şey yapmama gerek kalmadı. Ben the body shop çay ağacı yagı kullandım. Ve sonuca ben bile inanamıyorum su an :)

Bir de watsons çay agacı maskesini kullandım o kadar harika ki anlatamıyorum:) O fiyata böyle bir ürün bulacagımı hiç düşünmezdim.

Merhaba kızlar.. Ben de bugün tivmaştan aldım kayısı ve bıttım sabunlarımı :)
Bıttım daha önce saçımda kullandım ve saçta inanılmaz hoş bir etkisi olduğu için yeniden aldım. Kayısı ise ilk defa deneyeceğim, çok heyecanlıyım bakalım acnelyse'in bile geçiremediği sivilce izlerimi geçirebilecek mi.. Deneyimlerimi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)

Back
X