Kekler - Pastalar Kayisili kedidili pastasi (resimli)

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
ben suslemede kirmizi meyvalar kullandim siz diladigiz sekilde susleyebilirsiniz

mascarpone peyniz bulamazsaniz sade labne peyniri kullanabilirisiniz
tabi miktari ona gore artirabilirsiniz

1 paket kedidili biskusi
100 gr seker
400 gr kayisi
250 gr labne peyniri
200 gr mascarpone peynir

uzerinisuslemek icin bikac kayisi birakin
kalanlari kucuk kucuk dograyin,bi kaba alip icine 3 kasik seker koy karistir, tabi tadini kendiniz ayarlayin
bi kaba sicak su koy icine seker koy karistir,dik ve derin bi kabi alip kedidilinisekerli suya az batirip
kalibin altina dosuyoruz ,resimde goruldugu gibi,altini dosedikten sonra, yine kedidilini azcik suya batirip kenar cercevelerini yapiyoruz,hepsini tamamladiktan sonra
mascarpone ve labne peyniri ve sekeri koyup karistirin ,tadini kendiniz ayarlayin
kedidilikin ustune ilk once kayisili karisim ,sonra peynirli karisim ,ve yine kayisi en son peynirli karisimi dokup duzeltiyoruz
en ustune yine kedidillerini skerli suda az islatip kapatiyoruz
uzerine strec film veya folya sarip ,bi tabak koyup buzdolabinda bikac saat bekletiyoruz
,pastayi buyuk ve duz bi tabaga ters ceviriyoruz
uzerine ayirdigimiz kayisilarla ve istege gore degisik kirmizi meyvelerle susluyoruz,dlimleyip servis yapiyoruz
AFIYET OLSUN

Müthiş görünüyor delikafadulden
Klasik kedi dili pastasından sıkılanlar için -mesela benim için- kaydirigubbakcemile3 süper bir alternatif..
Tam yaz pastası bence..
Ellerine sağlık hadi gel çabuk çayı koydum bekliyorum

-pastanı getirmeyi unutma:kedi:
opuyorumnanaktan

ayyy libisim senin elinden ne ucan ne kacan kurtulur anam ,bu pasta sana viz gelir kaydirigubbakcemile3
cayi koy hemen geliyorum ama pastasiz geliyorum:çok üzgünüm:
cunku past coktannnn bitti bilecokacimcoookcokacimcoook
gecen hafta kursta yatik
bu haftada buna benzer bisey yapcaz,onunla birlkte gelirim :içelim:

:umursamaz:
hıh bitti haa :umursamaz:

peki peki haftaya görüşürüz bak ben de kete yaptım şimdi fırından çıkardım
sana ondan ikram edecektim ehh napalım pasta yoksa kete de yoknaniknanik

cnm benım eelerıne saglık.gercekten acayip şık duruyor bu gayet profesyonel bir çalışma olmuş emeğine sağlık bitnm..bu defa bitmiş ama bi dahakine libyle bana da ayırmazsan.mafoldumben..kocaman opuyorum tatlm..

ooooooo masallah sempatim sen boyle yap sonrada kilo aldim de tabi alirsin suna bak anam oh soguk soguk gelsin yanima bu pasta hemen atim mideye

ooooooooo süpersin yine canim döktürmüssün masallah
harika görünüyo eline koluna saglikcokacimcoook
mascarponeyi biliyo ve kullaniyorumda bu labne peyniri ne oluyo hala anlamis diilim yaCADIARZU
hani burda bulabilimiyim türk marketlerinde olurmu:uhm:
süslemesi görüntüsü harika eminim tadida öylediropuyorumnanaktan

:umursamaz:
hıh bitti haa :umursamaz:

peki peki haftaya görüşürüz bak ben de kete yaptım şimdi fırından çıkardım
sana ondan ikram edecektim ehh napalım pasta yoksa kete de yoknaniknanik

yok sen bana kiyamazsin verirsin bi tane
valla ben hic hayatimpde ne kete yedim nede yaptim
trif eklede bende yaparim okisa.s.

saol bitanem
pasta susunu iy yaparim profesyoneller gibi, tabi elimden geldigi kadar desem daha iyi olur
evet bundan bitmisti ,ama yarin yine buna benzer bisey yaopcaz ,ondan kesin ayircam sizin hakkinizi ,hatta hep sizin olsun,bizde fazla tatli yenmiyoŞeniz

ooooooo masallah sempatim sen boyle yap sonrada kilo aldim de tabi alirsin suna bak anam oh soguk soguk gelsin yanima bu pasta hemen atim mideye

yok anam bunlari yedigimden almadik ,genel olrak dikkat etmedim
bundan en fazla bi dilim yerim oda gunduz, bi dilimden bisey olmazda
sen diyene bak kendin ne yednde aldin acepkaydirigubbakcemile3

tesekkur ettim canim ,begenmene sevindim
aslinda ben labne peynir yapmadim ,burda beyaz peynir oluyo yogurt gibi
sende isvicredesin belki bulurun
creme fraiche degilde, yogut gibi oluyo peynir
turkiyede labne oluyda oyuzden oyle yazdim
insallah bulursun
olmazsa sade mascarponeylede yapabilirsina.s.

alkisalkisalkissade mascarponeylede olur diyosan mutlaka denicem canim benimopuyorumnanaktan

sade mascarponeli acaba agir olurmuki diye dusunuyorum
benim yarin yemek kursum var hocaya sorumdaya isvicrede olmasi lazim
yogurt gibi ekmege surulur ,peynir burda beyaz peynir oluyo bilmem orda ne denilir
peynir bolumunde degilde, meyvali yogut normal yogurtlar falan arasinda oluyo

Son düzenleme:
harikasin kizim ya kedi dilini degisik alanlarda kullanmak guzel fikir gercektenhihoyyyt
simdilik sadece bakiyorum senin guzel tariflerine ama ancak kisa yaparim bunlaria.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…