kayıvalide problemim

nur-has81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
18
7
1
43
Nasıl başlıcamı bilmiyorum. Kısaca özetlersem eger, 2 ay sonra allah kısmet ederse ikinci evliliğimi yapıcam. Hersey yolunda çok sükür ama kocaman bir problemim var. KAYINVALİDE... Eşimin annesi 80 yaşında dünya tatlısı bir kadın. 5 ablası var ve aynı şehirdeyiz hepimiz. Ablalar torun torba sahibi insanlar. hepsi ev hanımı ve çoluk cocuk dertleri yok. Eşim annem yanımızda olması gerekiyor diye ısrar ediyor ama ben ilk evliliğimdeki tecrübelerimden dolayı hiç sıcak bakmıyorum. İyiyken kötü olacagımızı düşünüyorum. 220 metrekare kocaman bir ev tuttuk bu yuzden. Ve kafam çok karışık. Eşime nasıl anlatabilirim nasıl ikna edebilirim bu konuda....

ne kadar iyi olursa olsun ev üstüne ev olmaz evet kadın yaşlıymış bakıma muhtaçsa kaç tane kardeşler dönüşümlü bakılabilir hep sende hep sende olmaz insanın özeli var

onun kaçıncı evliliği, o da ikinciyse bu yüzden bitmiş olabilir mi diye düşündüm, evi tutmadan önce keşke ikna etseydin, dönüşümle bakmayı teklif etsen, 6 kardeş, 6 ayda bir sıra gelir en azından

zaten evi tutmuşsunuz daha diyecek bi şey kalmamış ki

önemli olan o evin tutulmadan önceki konuşmaydı bence

bi de 80 yaşındaymış ne bileyim ölüp gider belkide

kesinlikle yanasmayın buna
bunlar son anda konusulan seyler mı bastan bılmıyor muydunuz , yani evi tutana kadar?
ikinci evliliğiniz yazık olur

politik olun eşinize guzellıkle soyleyın, sakinlikle sabırlar :)
aramız cok ıyı annenle, bpzulacagından korkuyorum falan deyın

5 abla dıyor yanı erkek oldugu ıcın onlarda kalacak cogunlukla.

eşiminde ikinci evliliği. ilk evliliğinde ayrıymış kayınvalide. Boşanma sebebi bu değil yani. Bende aynen öyle düşünüyorum. Kızlar varken bana yuklemek ne kadar dogru

ikna edemezsiniz baştan söyleseydiniz ev tutmadan nikah kıymadan.hata sizde.

Eşimde bende ünv. mezunu insanlarız. Başımızdan tatsız evlilikler geçmiş. 34 yaşındayım ve çocugum yok. Daha rahat ve sakin bir hayat istiyorum. İşten geldiğimde rahatça oturamayacam. Eşimle rahat edemicem. Ablalar annelerini yoklamak için sürekli gelecekler... Çıldırıcammm

Benim kayınvalidenin babası 91 yaşında 3 kardeşler 4 er ay dönüşümlü bakıyolar. Ben dedeyi seviyorum pamuk gibi ama iş bakmaya gelince o farklı bi durum. İkinci evliliğinmiş annemden biliyorum ikinciden ayrılmak daha zor ilerde sorun yaşayacağına şimdi sorun yaşa.

Geçmiş olsun en başta karşı gelecektiniz.

Evin aslında kayınvalideyle alakasıda yok. Eşim ev geniş ve ferah olsun çok istiyordu. Birde benim ailem sehir dışında geldiklerinde rahat ederler diye düşündü.
Sen ailenn rahatı için o evi tuttuysan kocanda bunu der küçk olsydı evmiz küçk çock olrsa zr olr kocacm derdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…