kayıvalide problemim

Sen çalışıyorsan bişey diyemem bnde anneyim kk okudukça dua ediyrum allh ım çok yaşlanıpta evlatlarıma bakım konusunu yaptırma diye

şimdi tam anlamadım
siz görüşürken annem bizimle yaşayacak dedi mi demedi mi
eğer demediyse kabul etmeyin herkes dönüşümlü bakarsa öyle
ama dediyse siz yan çiziyorsunuz bu durumda

eşiminde ikinci evliliği. ilk evliliğinde ayrıymış kayınvalide. Boşanma sebebi bu değil yani. Bende aynen öyle düşünüyorum. Kızlar varken bana yuklemek ne kadar dogru
Canım yat kalk şükret haline benim kaynana kayınbaba gibi 60 lı yaşlarda olsaydı napcaktın ölmek bilmiyorlar. Dua et senin kaynana 80 yaşındaymış 2 seneye ölür gider dişini sık biraz. Kaynanan öldükten sonra yaparsın çocuğu da

98 anneannem konu sahibinin kv 80 ayrıca yaşayamaz mı dünya benm anneannemnde hakkı maşallh gzleri bulanık görüyor sen iyisn bi de bana bak diyr yaşam azmi buna denir
ben o yaşa gelsem gerçi zor gelirim de yerimden kalkamam

dinç yaşlılara hayranım :)

Başta kabul etmiycektin, ben 3 sene aynı apartmanda oturdum, aynı ev bile değildi.
Yapmadığı çirkeflik kalmadı, gelip kapımda bağırmışlığı bile vardır...

DEMEDİİİİ. Sıkıntımda bu ya zaten.
kesinlikle olamz diyorsan acilen tepkini ortaya koyacaksın.
adam oldu bittiye getiriyor anlaşılan.
bu şartlar altında evlenemem diyeceksin gerekiyorsa.
başka türlü sert çıkmadan nasıl hallolur ki

Ev kız tarafı geldiğinde misafirliğe rahat etsin diye öyle tutulmuş kv üzerine alınmasın lütfen

Siz bayağı yanlış anlamışsınız olayı. Benim ailem için değilki sadece. Yatılı misafir geldiğinde rahat edilsin diye. Sonuçta benimailem sehir dışında. Kayınvalidemde gelecek oda rahat etsin diye. Ama sürekli beraber yaşama meselesi yoktu...

Tahminimce eşin tamam diyecek bi kç ay sonrada hoppp kv msafirliğe gelip yavaş yavş yerleşeck üzgünm ama byle görünüyr

Ya ev kontratı yarın yapılacak. Vazgeçerim olur. Mesele ev değilki benim bu durumu ev tutma esnasında ögrenmem. Kayınvalidem 80 yaşında tatlı bi kadın evet. Banada çok iyi. Ama aynı evde herşey değişir. Daha olan bişeyde yok. İsteme oldu. Yuzuk takıldı ve hazırlıklara basladık. Eşimlede 1 yıldır görüşüyoruz. Kayınvalidem yaşlı ama işini görebiliyor. Tabi tek başına yaşaması mümkün değil.

bunlarin farkında olup da işi bu noktaya kadar getirmeniz hiç olmamış. Baştan kabul etmeyip yolları ayırmak gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…