- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
Sen çalışıyorsan bişey diyemem bnde anneyim kk okudukça dua ediyrum allh ım çok yaşlanıpta evlatlarıma bakım konusunu yaptırma diyeben 5 abla var herkez dönüşümlü bakar diye düşünüyodum. Evi tuttugumuzda beraber yaşayacağımızı ögrendim. Ki ben büyuk ev zaten istemiyordum. Gelenimiz gidenimiz olur. rahat etsın dedi. zaten taşınmadık daha. yarın kontrat yapılacak . Ben elimden geldiğince saygıda kusur etmemeye çalışıyorum. Gelir kalır başım üstüne. Ama kızları varken bu bana mı düşer. Kaldıkı bende çalışıyorum. Kadın akşama kadar tek kalacak.
şimdi tam anlamadımben 5 abla var herkez dönüşümlü bakar diye düşünüyodum. Evi tuttugumuzda beraber yaşayacağımızı ögrendim. Ki ben büyuk ev zaten istemiyordum. Gelenimiz gidenimiz olur. rahat etsın dedi. zaten taşınmadık daha. yarın kontrat yapılacak . Ben elimden geldiğince saygıda kusur etmemeye çalışıyorum. Gelir kalır başım üstüne. Ama kızları varken bu bana mı düşer. Kaldıkı bende çalışıyorum. Kadın akşama kadar tek kalacak.
98 anneannem konu sahibinin kv 80 ayrıca yaşayamaz mı dünya benm anneannemnde hakkı maşallh gzleri bulanık görüyor sen iyisn bi de bana bak diyr yaşam azmi buna denir98 yaşında mı
aynen öyle.
şimdi tam anlamadım
siz görüşürken annem bizimle yaşayacak dedi mi demedi mi
eğer demediyse kabul etmeyin herkes dönüşümlü bakarsa öyle
ama dediyse siz yan çiziyorsunuz bu durumda
Canım yat kalk şükret haline benim kaynana kayınbaba gibi 60 lı yaşlarda olsaydı napcaktın ölmek bilmiyorlar. Dua et senin kaynana 80 yaşındaymış 2 seneye ölür gider dişini sık biraz. Kaynanan öldükten sonra yaparsın çocuğu daeşiminde ikinci evliliği. ilk evliliğinde ayrıymış kayınvalide. Boşanma sebebi bu değil yani. Bende aynen öyle düşünüyorum. Kızlar varken bana yuklemek ne kadar dogru
O zaman konusacaksin ben kvdeyle devamlı aynı evde duramam ev ev üstüne olmaz huzur bulamayizDEMEDİİİİ. Sıkıntımda bu ya zaten.
Canım yat kalk şükret haline benim kaynana kayınbaba gibi 60 lı yaşlarda olsaydı napcaktın ölmek bilmiyorlar. Dua et senin kaynana 80 yaşındaymış 2 seneye ölür gider dişini sık biraz. Kaynanan öldükten sonra yaparsın çocuğu da
ben o yaşa gelsem gerçi zor gelirim de yerimden kalkamam98 anneannem konu sahibinin kv 80 ayrıca yaşayamaz mı dünya benm anneannemnde hakkı maşallh gzleri bulanık görüyor sen iyisn bi de bana bak diyr yaşam azmi buna denir
o zaman daha beter katakülli ile ile anasıyla beraber yaşatacak !,DEMEDİİİİ. Sıkıntımda bu ya zaten.
Yoğurt üflenerek yenmez didim kendi kendime bilionmuYoğrt kız o
Sıcak yogurt yiyen bi adım öne cıksın o zaman panpayoğurt o üfleyerek yenecek
kesinlikle olamz diyorsan acilen tepkini ortaya koyacaksın.DEMEDİİİİ. Sıkıntımda bu ya zaten.
Ev kız tarafı geldiğinde misafirliğe rahat etsin diye öyle tutulmuş kv üzerine alınmasın lütfen
Canım üzme tatlı canını. Kaynanan 80 yaşındaymış 2 seneye ölür rahat edersin sık dişini biraz aaaaaa:)DEMEDİİİİ. Sıkıntımda bu ya zaten.[/QUOTE
Tahminimce eşin tamam diyecek bi kç ay sonrada hoppp kv msafirliğe gelip yavaş yavş yerleşeck üzgünm ama byle görünüyrSiz bayağı yanlış anlamışsınız olayı. Benim ailem için değilki sadece. Yatılı misafir geldiğinde rahat edilsin diye. Sonuçta benimailem sehir dışında. Kayınvalidemde gelecek oda rahat etsin diye. Ama sürekli beraber yaşama meselesi yoktu...
Evin alakası yoksa onunla bu iyi...
Kayınvalide nasıl, bakıma muhtaç mı?
Tonton bir ihtiyar mı?
Yoksa sürahi hanım tarzında mı?
Benim babaannem var 85yaşında maşallah turp gibi, kimseye muhtaç değil, kimseyi de istemez kendi evinde yaşar.
Sizinki nasıl?
Ve bence sadece siz üstlenmeyin, yahu nasıl kızlar bunlar,annelerine bakmaktan yüksünüp gelinin üzerine atmak ne demek.. Tamam iki taraf da annedir. Ama anne kız arasındaki ilişki gelin-kayınvalide arasında olamıyor. Mahremiyet bile anneyle daha başka...
Kabul etmeyin, dönüşümlü olsun. İkinci evlilikte daha temkinli olmalısınız.
bunlarin farkında olup da işi bu noktaya kadar getirmeniz hiç olmamış. Baştan kabul etmeyip yolları ayırmak gerekirdi.Eşimde bende ünv. mezunu insanlarız. Başımızdan tatsız evlilikler geçmiş. 34 yaşındayım ve çocugum yok. Daha rahat ve sakin bir hayat istiyorum. İşten geldiğimde rahatça oturamayacam. Eşimle rahat edemicem. Ablalar annelerini yoklamak için sürekli gelecekler... Çıldırıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?