Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:teytey:arkadaşlar selam saçlarım kaynak nasıl daha uzun kullabilirim,bilgi ve önerilerinizi bekliyorum
kızlar bende 2 gün önce boncuk kaynak yaptırdım
ve inanılmaz pişmanım 2 gecedir uyuyamıyorum acayip batıyor
yatakta ordan oraya attım durdum kendımı tabı eşimde benimle birlikte uykusuz kaldı
bu sabah kalkınca günaydın demeden önce söylediği tek şey bunları ne zaman cıkartacaksın oldu
bır gun daha uyuyamazsak sınırlerımız iyice bozulacak
cok guzel oldu ona lafım yok ama batması kasıntısı cekılecek gıbı degıl
uzun saçlı halım 2 gün surecek gıbı bugun cıkartırmaya gıdecegım
ve tavsiye etmiyorum en ıyısı cıt cıt bırde kaynak yapan kuaforle laflarken
sacın uzamasını pirinç hızlandırıyor diye söyledi
saçlarını ona satan kişiler pirinçle uzatıyormus
bılgınız olsunn
pirinç derken ... hazırlanışını bulan var mı ?
arkadaslar ben 3 aydır boncuk kaynak yaptırmayı dusunuom kuaforle konusmadım ınternetten brz arastırdım hatta parasınıda hazırladımbenım cıt cıtlarım var 1,5 senedır kullanıom saclarım cok ınce hatta o kdr ıncekı baglayınca fare kuyrugu kdr ama cıtcıtları takmak zoruma gıdıo bıde dıplere krepe fln derken saclarım dokuluo krepesız onlar kafamda durmaz burda okuduklarımdan dolayı kararsız kaldım haftaıcı bırcok kuaforle konuscam ama onlar dogruyu solemez ne yapıcam bılemedım sızler ne dersenız
arkadasım cok gecmıs olsun gercekten uzuldum bız kızlar ıcın sac cok onemlı hele benım gıbı uc bes telı olanlar ıcın.bende kaynak dusunuom cokca arastırdım netten yrn sac uzmanı bırıne soracam sonra vakıt buldukca kendı kuaforume ve baska kuaforlere soracam oyle karar verecem artık yanı ıyıce arastırılmalı bende cok korkuom acıkcası sacsız kalmaktan..
kızlar bende mart aynda yaptrmştm ve sölediklerinizin hiç birini yaşamamıştım saçlarım zaten çok gür benim yanmıştı kestrmiştim kısacık kalmıştı belimde saçlarım o yüzden taktrmştm uzatmak amaçlı yani gürleştirmek için değil ve yağlarımıda sürdüm kafama yıkadımda,onları kat kat kestrdim,fönümü çektim kuaförede çektrdm ıslak ıslak jöleleyip kendi dalgasyla bile kullandm cok memnun kalmştm şimdi saçlarım siyahtı açtım tekrar yaptrıcam 1 2 hafta içerisinde :) izmirden arayanlara yardmcı olabilirim bnm gittiğim kuaför hakkaten bu konuda çok iiyi
az önce uzun saçları aradım çıtçıtlarımı oradan almıştım kaynağa çewirmek istediğimi söyledim çıtçıtları ya boncuk yada keratin yapabiliyorlarmış ultra uçlu kaynak bunlara göre daha kullanışlı we uzun ömürlü olanmış ama ona çewirme olmuyormuş.keratin weya boncuğa çewirirsen 5 6 ay sonra yeniletmen gerek we elindeki saçların %50 si çöpe gider dedi yani çıtçıtlarımın bi kaç yıllık olan ömrü 5 aya düşücekmiş. fiyatını sordum tanesini 2 tl ye çewiriyorlarmış. çewirmeyip yenisini alsan 3.60 tl
benim aklım ultra uçluda kaldı hem belli olmuyormuş hemde 12 ay gidiyormuş ama bu seferde çıtçıtlarım bir kenarda kalıcak daha alalı 5 6 ay oldu çok kararsızım![]()